vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Εθεάθη συνατμιστής!

Αποσυνδεδεμένος AdeLaiN

• *
  • 40
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Εθεάθη συνατμιστής!
« Απάντηση #285 στις: Νοεμβρίου 02, 2011, 13:13 »
βλεπω πολλους ταξιτζιδες τελευταια και τα εχουν κρεμασμενα στο λαιμο τους
[quote/]
Ένας απο αυτούς που θα έχεις δει θα είμαι και εγώ σίγουρα καθότι Πειραιώτης από ότι βλέπω   :tongue_smilie:
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 02, 2011, 13:19 από AdeLaiN »

Αποσυνδεδεμένος marina

• *
  • 40
  • Φύλο: Γυναίκα
  • the less you know the more you believe
« Απάντηση #286 στις: Νοεμβρίου 04, 2011, 00:48 »
εδώ στο ηράκλειο ατμίζει ένα μεγάλο ποσοστό..τους βλέπω στις καφετέριες, στις ταβέρνες και πολλούς να ατμίζουν στον δρόμο

Αποσυνδεδεμένος wikiVR

• *
  • 22
« Απάντηση #287 στις: Νοεμβρίου 07, 2011, 11:38 »
Από τότε που άρχισα το άτμισμα (και έκοψα το κ.τ.) βλέπω συνέχεια κόσμο με η.τ.  :thumpup:
(Δεν ξέρω εάν φταίει που τώρα, ενώ είμαι στο "άθλημα", το παρατηρώ περισσότερο).

Το κορυφαίο έγινε εχθές σε ένα γάμο όπου, στεκόμενοι έξω από την εκκλησία, οι ατμιστές ήμασταν περισσότεροι από τους καπνιστές (εντάξει, δεν ήταν και κανένας γάμος-υπερπαραγωγή με 145.752 καλεσμένους, αλλά το νούμερο "7 ατμιστές - 3 καπνιστές" μου άρεσε ιδιαιτέρως  ;) ).

Επίσης, πολλοί που με ρωτούν δείχνουν θετικοί στην ιδέα.

Αποσυνδεδεμένος sandman

• *
  • 7
« Απάντηση #288 στις: Νοεμβρίου 09, 2011, 12:04 »
έναν ταρίφα που μου εξηγούσε σε όλη τη διαδρομή το όλο σκηνικό με το άτμιζμα και μέτα κάθησα και το έψαξα μόνος μου.

Αποσυνδεδεμένος raidmax

• *
  • 7
« Απάντηση #289 στις: Νοεμβρίου 09, 2011, 14:57 »
Εγω τυχαια συναντησα 2 συνατμιστες στο supermarket.Περιμεναμε στην ιδια ουρα :D

Αποσυνδεδεμένος cbf_dim

• **
  • 136
« Απάντηση #290 στις: Νοεμβρίου 09, 2011, 15:19 »
Προχτες στη δουλεια ηρθε καποιος με η.τ. αλλα δεν προλαβαμε να τα πουμε, και χτες το βραδυ στο "διπλοπαρκαρισμα" , ο οπισθεν εμου διπλοπαρκαρισμενος κυριος, κραταγε ενα η.τ.
ΑΑΑ και σημερα ενας πελατης και φιλος που ηρθε εκει που δουλευω, μου ειπε : "μας εχετε σκοτισει τα "ουμπαλα" με αυτα τα η.τ. Τι εχετε παθει ολοι και κυκλοφορειτε με ενα τετοιο στο χερι"  :laugh1: :laugh1: :laugh1: 

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #291 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 21:23 »
Και εγώ σήμερα έναν 20χρονο μοϊκανό στην φωλιά του κυνηγού (καλό παϊδάκι έχει). Το έκανε παράλληλα με στριφτό. Νομίζω πως είναι πλέον ένα θέμα που πρέπει να κλειδώσει. πλέον βρίσκονται παντού!
Μπρρρ

Αποσυνδεδεμένος Gabriel74

• 1482
  • Plaudite, amici, comedia finita est!
    • Violin love
« Απάντηση #292 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 21:30 »
Ουσιαστικά ναι Χρήστο...
Βλέπουμε σπίτια για μετακόμιση με την γυναίκα μου και στα μισά (ουκ ολίγα) οι άνθρωποι που μας υποδέχτηκαν είχαν ανα χείρας και ΗΤ...

(βέβαια βλέποντας το μοντακι μου έπεφτε η σχετική ενημέρωση... :laugh1:  )

Αποσυνδεδεμένος Στράτος

• *
  • 63
« Απάντηση #293 στις: Νοεμβρίου 13, 2011, 22:33 »
Χθες βραδυ σε ενα  οικογενειακο  μπουζουκοταβερνειο στο απεναντι τραπεζι καθοταν ενας με το ιδιο η.τ με το δικο μου......καναμε κοντρες στην κάπνα........φιλε σου εριχνα στα αυτια στο ντουμανι!!!!!!! :)) :)) :))

Τραβαγα τοσο δυνατα μεχρι που ηπια ολο το υγρο..........και για να ξεπλυνω το στομα μου αναγκαστηκα να πιω 3 κιλα κρασι.........το ευχαριστηθηκα παντως γιατι πρωτη φορα με συνοδεψε το η.τ σε εξοδο και μαλλον τα πηγα καλα..........

Αποσυνδεδεμένος Viliana

• **
  • 229
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Άτομο παρφαί και περικολόζο :P
« Απάντηση #294 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 16:23 »
Mου έκανε τρελή εντύπωση σήμερα στην Κόρινθο που πετυχα στην καφετέρια έναν τύπο στη μπάρα με ego t μάλλον. Ατσα κ η Κόρινθος  ;)

Αποσυνδεδεμένος adams_nik

• **
  • 140
« Απάντηση #295 στις: Νοεμβρίου 14, 2011, 19:49 »
Toν τελευταίο καιρό βλέπω αρκετά άτομα σε καφετέριες και Bar στην Καλαμάτα, κυρίως με ego-w και κανα 2 με Hybrid και μια κυρία με "κάτι" τύπου Intellicig...
Ευτυχώς το Η.Τ το βλέπουν λιγοτερο καχύποπτα και επιτέλους δεν μας κοιτάζουν σαν εξωγήινους όταν μας βλέπουν....(Α ρε επαρχία...!!!)
Κανένας συντοπίτης εδώ στο forum υπάρχει...?
Αντε να μαζευτούμε και εμείς να κάνουμε την 1η Συνάντηση Ατμιστών Καλαμάτας.... :yes:

Αποσυνδεδεμένος polis

« Απάντηση #296 στις: Νοεμβρίου 15, 2011, 09:49 »
Τώρα τελευταία συναντώ πολλούς που κάνουν η.τ. έχει μάλλον αρπάξει το  μοδάτο στοιχείο …χαχααχα…. εδώ στα βόρια προάστια τουλάχιστον… πιο πολύ βέβαια μεegoT και  μάρκες ξέρετε εσείς ….

Αποσυνδεδεμένος Vision

• *
  • 61
« Απάντηση #297 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 21:03 »
Σήμερα στο επαγγελματικό επιμελητήριο Αθηνών κατάλαβα πόσο έχει εξαπλωθεί το άτμισμα, έπινα καφέ κάτω στην στοά όπου ήταν ενα τυπάκι που άτμιζε και αυτός αλλά λόγω της ώρας μάλλον δεν ανταλλάξαμε κουβέντα, προσωπικά το πρωί ούτε καλημέρα δεν μπορώ να αρθρώσω  :)). Μετά ανεβαίνω στο επιμελητηριο και βλέπω μπροστά σε γκισέ τυπάκι να έχει φρικάρει με την όλη γραφειοκρατεία να ατμίζει μπροστά στην υπάλληλο! χαχαχαχ  :)) :)) :)) Θεός ρε μαν !! Αν είσαι εδώ μέσα εμφανίσου!! Respect!  ;D

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #298 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 21:13 »
δευτερη κρουση εγινε χθες στον γυναικολόγο της γυναικας μου
οταν η συζητηση ηρθε για το αν μπορεί να κάνει Η.Τ μου ηταν
καθετος και καλα εκανε και ρωτηθηκε αν κανει μου ειπε οτι ολοι
οι γιατροι στο ιασω το μαιευτήριο κυκλοφορούν με Η.Τ κ μολις
του εβγαλα το DD με τον Α2 πάνω  :o τι είναι αυτό αναφωνησε :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος sebastian

• **
  • 168
  • ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΑΠΗΣΑ ΤΑ ΖΩΑ
« Απάντηση #299 στις: Νοεμβρίου 16, 2011, 21:23 »
μεγάλο ποσοστό στη δουλειά ατμίζει και απ`ότι βλέπω μέρα με την μέρα αυξάνονται
και όσοι δεν ατμίζουν λένε διάφορα χωρίς να περιμένουν ν`ακούσουν τι είναι το η.τ. :-[

(ελπίζω να μην το βλέπουν σαν μόδα)

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 908 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114039 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 359622 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 449864 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110540 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374566 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 327872 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1012 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6350 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15213 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29251 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99796 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F