vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Εθεάθη συνατμιστής!

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Φύλο: Άντρας
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Απ: Εθεάθη συνατμιστής!
« Απάντηση #255 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 00:03 »
Σε καταστημα της Wind?
Αγαπουλα,πιασε το hybrid και υγρο 40 Mg :laugh1: :laugh1:
Μπραβο Σεφ  :thumpup:

[spoiler] αγαπούλα... την αμπούλα!!! [\spoiler]

Αποσυνδεδεμένος teo1188

• *
  • 97
  • Provari+A2
« Απάντηση #256 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 00:07 »
[spoiler] αγαπούλα... την αμπούλα!!! [\spoiler]

<<Πες του >> οτι συναντάω ατμιστες πλέον πιο συχνά κι απ'τον <<πρόεδρο>>  :))

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #257 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 02:50 »
ελα ρε teo
Θα περνάω κάθε μήνα (μέχρι όσο θα έχω να πληρώνω  :)) :))) και θα τα λέμε

Αποσυνδεδεμένος teo1188

• *
  • 97
  • Provari+A2
« Απάντηση #258 στις: Οκτωβρίου 09, 2011, 02:56 »
ελα ρε teo
Θα περνάω κάθε μήνα (μέχρι όσο θα έχω να πληρώνω  :)) :))) και θα τα λέμε

:))
Ελπίζω να σε πετυχαίνω όποτε έρχεσαι και να υπάρχουμε και σαν μαγαζί, ;) για να έρχεσαι να πληρώνεις όσο έχεις.

Αποσυνδεδεμένος MACATTACK

• **
  • 206
  • DD BY GRAVEN - GP MOD - A2MT SS,CLASSIC SS
« Απάντηση #259 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 20:26 »
εγω παιδες ''πετυχα'' σημερα εναν συνφορουμιστα στην nobacco...πηγαμε να παρουμε υγρα :)

Αποσυνδεδεμένος navy

• 530
  • PROVARI V2.5+GGTS+ΟΔΥΣΣΕΑΣ-ΙΑΤΤΥ-ΠΗΝΕΛΟΠΗ-SKYLINE
« Απάντηση #260 στις: Οκτωβρίου 12, 2011, 21:47 »
Στο σχολειο του γιου μου ο Μαθηματικος ειχε ενα ego-t και τραβαγε κατι τζουρακλες  :laugh1:αστα να πανε!Εννοειτε οτι πιασαμε την κουβεντα και καναμε ανταλλαγη αποψεων :thumpup:Αντε παντα τετοια :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος vagos

• *
  • 15
« Απάντηση #261 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 18:49 »
Λοιπόν παιδιά το βράδυ του σαββατου ή κυριακης 8 ή 9 οκτωβρίου (δεν θυμάμαι σίγουρα) ήμουν για καφεδάκι στην καφετέρια του athens heart στον ανώτερο όροφο κ καθομουν δίπλα στην τζαμαρια. Ε έπαθα την πλακα μου! Στα διπλανά μόνο τραπέζια που μπορούσα να δω είδα τουλάχιστον 6 συνατμιστές και συνατμίστριες, νομίζω όλοι τους με ego! Αφού κοίταξα μετά το φόρουμ να δω αν υπήρχε κάποια συνάντηση - αν και καθόντουσαν σε διαφορετικές παρέες! Πραγματικά δεν περίμενα να το δω αυτό. Και ανάμεσα τους ενα παρεάκι με 2 καπνιστές έτσι για να σπάει λίγο ο ατμός! χαχαχα! Φαίνεται ότι οι οπαδοί του η.τ. αυξάνονται και πληθύνονται!

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #262 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 18:54 »
Λοιπόν παιδιά το βράδυ του σαββατου ή κυριακης 8 ή 9 οκτωβρίου (δεν θυμάμαι σίγουρα) ήμουν για καφεδάκι στην καφετέρια του athens heart στον ανώτερο όροφο κ καθομουν δίπλα στην τζαμαρια. Ε έπαθα την πλακα μου! Στα διπλανά μόνο τραπέζια που μπορούσα να δω είδα τουλάχιστον 6 συνατμιστές και συνατμίστριες, νομίζω όλοι τους με ego! Αφού κοίταξα μετά το φόρουμ να δω αν υπήρχε κάποια συνάντηση - αν και καθόντουσαν σε διαφορετικές παρέες! Πραγματικά δεν περίμενα να το δω αυτό. Και ανάμεσα τους ενα παρεάκι με 2 καπνιστές έτσι για να σπάει λίγο ο ατμός! χαχαχα! Φαίνεται ότι οι οπαδοί του η.τ. αυξάνονται και πληθύνονται!

θα ηταν απο άλλο φόρουμ αυτοί  ;D

Αποσυνδεδεμένος panosfc

• 763
  • I am a Steam Machine Κιτσο μου!
    • OUR PRIDE!!!
« Απάντηση #263 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 19:33 »

Μεσα στο Athens heart στον τερμα πανω οροφο εχει και μαγαζι με ειδη για κ.τ. και η.τ. με προιοντα Nobacco.Λες γι'αυτο;

« Απάντηση #264 στις: Οκτωβρίου 14, 2011, 21:22 »
Μου προκαλούν εντύπωση πάντως αυτά που διαβάζω..είχα μείνει με την εντύπωση οτι είναι πιο διαδεδομένο. Μάλλον γιατί είδα 3 φίλους μου να το χρησιμοποιούν (όλα ego-T) σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Να σημειωθεί οτι ούτε είμαι ιδιαίτερα κοινωνικό άτομο ούτε έχω 'ψαγμένους' φίλους σε τέτοια θέματα.

Αποσυνδεδεμένος John30

• 3
« Απάντηση #265 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 19:48 »
Εγω εχω πετύχει ένα παλικάρι αρκετά πρωϊνά τις τελευταίες 3 βδομάδεσ που είμαι με το Giant, στον σταθμό του Προαστιακού στο Κορωπί.

Το Κορυφαίο όμως ήταν την Δευτέρα που μας πέρασε. Συνάντηση με τον διευθυντή μου σε πελάτη στο γραφείου του, στο δρόμο είμαι εγώ με τον η.τ. κρεμασμένο απο το λαιμό όπως οδηγάω. Έξω απο τον πελάτη μου λέει μπορεί να επιτρέπετε αλλά δεν θα μπούμε μέσα με τα κουστούμια και να έχεις αυτό.

Μπαίνουμε μέσα και όταν γνωρίζω τον Δ/ντη Παραγωγής του κρέμεται απο το λαιμό ενα hybrid... :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• 2116
« Απάντηση #266 στις: Οκτωβρίου 15, 2011, 20:24 »
Πεδια σημερα ημου στο χωριο της γυναικας μου κ εψαχνα να βρω ενα πολυμετρο.
Πηγαινωντας σε ενα μαγαζι με ηλεκτρονικα ηταν ο ηλεκτρονικος μαζι με εναν τυπο
που του εδειχνε πως να βαζει τα καναλια.Εκεινη την ωρα ειχα το dd στα χερια μου
με ενα dual coil πανω κ βλεπωντας τους τραβηξα τζουριτσα και βγαζωντας τον
καπνο κ επιδη δεν με εβλεπαν ειπε ο αυτος που του εδειχνε την τηλεοραση
Ωχ καπνος!!απο που βγηκεεε... :laugh1: :laugh1: :laugh1: και το κοιτουσαν
λες κ ηταν κατι το εξωγηινο...Πραγματικα γελασα με την ψυχη μου
βγαινοντας :laugh1: :laugh1: :laugh1:

« Απάντηση #267 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 18:14 »
Παντού πλέον βλέπεις κάποιον να κρατάει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
« Απάντηση #268 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 18:19 »
όντως πλέον το περίεργο ειναι να μην δεις κατα τη διαρκεια της ημέρας σου και καποιον αλλο συνάτμιστη

Αποσυνδεδεμένος Andreass

• **
  • 148
« Απάντηση #269 στις: Οκτωβρίου 18, 2011, 23:02 »
Πάντως εδώ και δύο μήνες που ατμίζω δεν έχω δει κανέναν σε μαγαζιά .

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360413 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1028 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114382 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450775 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110964 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375412 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328505 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1088 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29406 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F