vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Εθεάθη συνατμιστής!

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Φύλο: Άντρας
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
Απ: Εθεάθη συνατμιστής!
« Απάντηση #240 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 13:16 »
απλα οταν χρησιμοποιεις το ΗΤ κατα 1/5 (οπως ειδα και αποδειχτηκε) τοτε απλα δεν εισε ατμιστης.
Δυστυχώς έτσι είναι...
Οι περισσότεροι εμφανίζουν ένα η.τ. απλά για να το παίζουν... κουλτούρα, όπως θα εμφάνιζαν ένα σκυλάκι σαλονιού.
Κι όταν, σε πολύ λίγο χρόνο, πιστεύω, η τεχνολογία θα γίνει πιο φιλική και δεν θα χρειάζονται πολλά... μερεμέτια στο η.τ., θα παριστάνουν και τους ατμιστές. (βλέπετε, το έλεγα εγώ...)

Αποσυνδεδεμένος sfiklee

• *
  • 9
« Απάντηση #241 στις: Οκτωβρίου 02, 2011, 13:23 »
ολο και περισσοτερο συχνα βλεπω ανθρωπους με η.τ  .    πιανω παντα κουβεντα γιατι ειμαι καινουργιος στο η.τ  και θελω να μαθαινω οσο πιο πολλα μπορω. χωριζονται σε 2 κατηγοριες.αυτους που θελουν να κοψουν το κ.τ και σε αυτους που θελουν να καπνιζουν πιο πολυ.πιστευω οτι τωρα που φτιαχτηκαν πιο φιλικες συσκευες θα γεμισουμε ατμιστες...δεν ειναι κακο...

Αποσυνδεδεμένος matsakonas

• 1410
« Απάντηση #242 στις: Οκτωβρίου 03, 2011, 15:30 »
παίδια εδώ στα χανιά παντως δεν υπαρχει περίπτωση να μην δεις 2-3 την ημερα να κρατανε η.τ., η τελευταια μου εμπειρια ειναι απο εχθες που περνωντας με το αυτοκίνητο δίπλα απο 3 αραγμενες μήχανες της ομαδας ΔΙΑΣ, οι 2 απο τους 3 αστυνομικους κρατουσαν η.τ. και ο ενας ατμιζε :laugh1: περασα τοσο κοντα τους που ειδα και τι η.τ. ειχαν :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος heritsa

• *
  • 48
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #243 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 14:17 »
Αληθινότατο και Ωραιότατο:
Πουρνό πουρνό, η γράφουσα με τη φράπα και τα ακουστικά στα αυτιά, στο καραβάκι Σαλαμίνα-Πειραιά. Δίπλα μου, θεία στα 70plus (ηλικία επιβεβαιώθηκε  μετά και από τη κουβέντα μας!!!) κλασικών προδιαγραφών: μαυρα-νιντζα,σταυρουδάκι χρυσό, γυαλάκια και κέντημα στο χέρι. Τη θωρώ που με θωρά με το υβριδικό μου, και εντός πενταλέπτου ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος (αυτούσιος και χωρίς λογοκρισία)
Κυρια :  αυτό κορίτσι μου σου τρέχει?
Εγώ:   (υφάκι άντε να της εξηγώ τώρα , κατέβασμα ακουστικού,(κατανόηση και υπεράνω) τι εννοείτε, δεν τρέχει είναι ηλεκτρο…
Κυρια:   ναι βρε κορίτσι μου αλλά το δικό μου τρέχει που και που (κίνηση Checkmate, αφήνει κάτω το ανεβατό, ανοίγει τσάντα, βγάζει egoT) αααα το δικό σου είναι με το σφουγγαράκι…
Εγώ:   (μαλλί αφρο, μάτι γούρλα-εξώφλαμος)  O0 εεεεεεεεεεε,αααααααααααα, ναι……  :o:doh3:

Η συνέχεια, οι δύο μας συντρόφισσες πια , χαζεύουμε τα εργαλεία μας και εμάς μας χαζεύουν οι υπόλοιποι επιβάτες!!! :hapy_crazy: :hapy_crazy: :hapy_crazy:
Το κερασάκι στη τούρτα: ατμίστρια 4 μηνών!!!!!
Μου έφτιαξε τη μέρα!!!! :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Εktelonistrator

• **
  • 369
  • I'm Mr.Nobody,a man who does not exist.
« Απάντηση #244 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 14:45 »
Αληθινότατο και Ωραιότατο:
Πουρνό πουρνό, η γράφουσα με τη φράπα και τα ακουστικά στα αυτιά, στο καραβάκι Σαλαμίνα-Πειραιά. Δίπλα μου, θεία στα 70plus (ηλικία επιβεβαιώθηκε  μετά και από τη κουβέντα μας!!!) κλασικών προδιαγραφών: μαυρα-νιντζα,σταυρουδάκι χρυσό, γυαλάκια και κέντημα στο χέρι. Τη θωρώ που με θωρά με το υβριδικό μου, και εντός πενταλέπτου ακολουθεί ο παρακάτω διάλογος (αυτούσιος και χωρίς λογοκρισία)
Κυρια :  αυτό κορίτσι μου σου τρέχει?
Εγώ:   (υφάκι άντε να της εξηγώ τώρα , κατέβασμα ακουστικού,(κατανόηση και υπεράνω) τι εννοείτε, δεν τρέχει είναι ηλεκτρο…
Κυρια:   ναι βρε κορίτσι μου αλλά το δικό μου τρέχει που και που (κίνηση Checkmate, αφήνει κάτω το ανεβατό, ανοίγει τσάντα, βγάζει egoT) αααα το δικό σου είναι με το σφουγγαράκι…
Εγώ:   (μαλλί αφρο, μάτι γούρλα-εξώφλαμος)  O0 εεεεεεεεεεε,αααααααααααα, ναι……  :o:doh3:

Η συνέχεια, οι δύο μας συντρόφισσες πια , χαζεύουμε τα εργαλεία μας και εμάς μας χαζεύουν οι υπόλοιποι επιβάτες!!! :hapy_crazy: :hapy_crazy: :hapy_crazy:
Το κερασάκι στη τούρτα: ατμίστρια 4 μηνών!!!!!
Μου έφτιαξε τη μέρα!!!! :thumpup:

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :laugh1:
Αυτά είναι ρεεεεεεεεεεε!!!
 :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος tzistsam

• **
  • 178
« Απάντηση #245 στις: Οκτωβρίου 05, 2011, 15:41 »
Στην Κομοτηνή πάντως οι ηλεκτρατμιστές πληθαίνουν συνέχεια. Εγώ προσωπικά έχω 2 φίλους και 1 φίλη που ατμίζουν εδώ και κανα μήνα. Επίσης κόρη - γαμπρός - σύζυγος της αφεντικίνας εδώ και δύο μήνες έχουν κάνει πλούσια την nobacco με τα hybrid.

Αποσυνδεδεμένος oldseaman

• **
  • 364
« Απάντηση #246 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 13:40 »
Τους τελςυταιους μηνες παρατηρω συνεχεια ανθρωπους στο δρομο
να ατμιζουν
Εκει που παληοτερα αυτο ειταν παρα πολυ σπανιο
Επισης στην γιτονια μου ανοΙξαν τρια νεα πρατηρια προιοντων ΗΤ
μαλλον η εξαπλωση των ατμιστων εχει γινει ραγδαια....

Αποσυνδεδεμένος striker

• **
  • 202
« Απάντηση #247 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 18:07 »
Βλεπω σε καθημερινη βαση ατμιστες στον δρομο!!!
Ολο και πιο πολλους!!!
Επισης εχω μυησει πολλους στο ατμισμα!Συναδελφους , πελατες και οχι μονο!Μιλαω για πολυ κοσμο!!!
Υπαρχουν πολλοι που το ακουσαν για πρωτη φορα απο εμενα και την επομενη μερα το ειχαν αγορασει!!!
Βλεπετε τα πιο πολλα εργασιακα μου χρονια τα περασα στην πωληση (οχι πλεον), σε συνδιασμο με το οτι με εχει εντυπωσιασει σαν προ'ι'ον...

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #248 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 18:16 »
είχα πάει πριν το καλοκαίρι σε ένα υποκατάστημα Wind με το η.τ στο χέρι. Είδαν να με ακολουθούν καπνοί, αλλά τους πρόλαβα και τους εξήγησα τι κρατούσα στο χέρι. Παρατήσαμε με τα παιδιά του υποκαταστήματος τη δουλειά που ήθελα να κάνω και το γυρίσαμε στο σερφάρισμα δείχνοντάς τους το e-kapnisma (φυσικά), και 2-3 έμπορους με τα προϊόντα τους ..
Πέρασα προχθές για να πληρώσω κάποιους λογαριασμούς, και είδα τους 2 από τους 3 υπαλλήλους με η.τ. στο χέρι  ;D ;D

Μπράβο παιδιά  :thumpup: :thumpup: (το παλικάρι πρέπει να είναι και μέλος εδώ .. ακούει ?  ;D)

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9656
« Απάντηση #249 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 18:26 »
.....μαλλον η εξαπλωση των ατμιστων εχει γινει ραγδαια....
έτσι ακριβώς. Φαίνεται αυτό και εδώ στο forum.

Αποσυνδεδεμένος Zhen-Xlogic

• *
  • 24
« Απάντηση #250 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 19:21 »
Θα πω τη βλέπω εγώ από την δουλειά μου,

Κάναμε παραγγελιά ταυτόχρονα 3 άτομα από την δουλειά η.τ. στην Nobacco,
Παραλάβαμε την παραγγελιά τα ετοιμάσαμε και τα πήραμε στην δουλειά ,

Θυμηθείτε ατμιζο μόλις 3 μέρες
1 Μέρα μόνο εμείς οι 3.
2 μέρα είχαμε γίνει 10.
3 μέρα ήμασταν κοντά στα 15 άτομα που ατμιζαμε.

Και όπως το βλέπω θα πολλαπλασιαστούμε!!!  ;D

Αποσυνδεδεμένος Charas60

• **
  • 279
« Απάντηση #251 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 20:01 »
Χρειάστηκε πρόσφατα να κάνω μία εξέταση στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο. Την ώρα που με προετοίμαζαν, βγάζει ο ένας απ΄τους 2 γιατρούς απ΄το τσεπάκι της ποδιάς ένα eGo-T και μου ζητάει την άδεια να το χρησιμοποιήσει, προσπαθώντας παράλληλα να μου εξηγήσει τι είναι. Έβαλα τα γέλια και του εξήγησα πως έπεσε πάνω σε βαρύ καπνιστή και νυν ατμιστή!

Αποσυνδεδεμένος nassos33

• 888
  • vape_neat
« Απάντηση #252 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 22:09 »
Θα πω τη βλέπω εγώ από την δουλειά μου,

Κάναμε παραγγελιά ταυτόχρονα 3 άτομα από την δουλειά η.τ. στην Nobacco,
Παραλάβαμε την παραγγελιά τα ετοιμάσαμε και τα πήραμε στην δουλειά ,

Θυμηθείτε ατμιζο μόλις 3 μέρες
1 Μέρα μόνο εμείς οι 3.
2 μέρα είχαμε γίνει 10.
3 μέρα ήμασταν κοντά στα 15 άτομα που ατμιζαμε.

Και όπως το βλέπω θα πολλαπλασιαστούμε!!!  ;D
Ωραια !! Μπραβο σας . Απο τα 15 ατομα , αν θα μεινετε 2-3 ειναι ζητημα μετα απο ενα δυο μηνες  ( το 2-3 ειναι μια πολυ αισιοδοξη προβλεψη  :(

Αποσυνδεδεμένος teo1188

• *
  • 97
  • Provari+A2
« Απάντηση #253 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 23:39 »
είχα πάει πριν το καλοκαίρι σε ένα υποκατάστημα Wind με το η.τ στο χέρι. Είδαν να με ακολουθούν καπνοί, αλλά τους πρόλαβα και τους εξήγησα τι κρατούσα στο χέρι. Παρατήσαμε με τα παιδιά του υποκαταστήματος τη δουλειά που ήθελα να κάνω και το γυρίσαμε στο σερφάρισμα δείχνοντάς τους το e-kapnisma (φυσικά), και 2-3 έμπορους με τα προϊόντα τους ..
Πέρασα προχθές για να πληρώσω κάποιους λογαριασμούς, και είδα τους 2 από τους 3 υπαλλήλους με η.τ. στο χέρι  ;D ;D

Μπράβο παιδιά  :thumpup: :thumpup: (το παλικάρι πρέπει να είναι και μέλος εδώ .. ακούει ?  ;D)

Ακούει μέντορα ,ακούει.
Σ'ευχαριστώ και δημόσια που μου ανοιξες τα μάτια(και τα πνευμόνια).
Από την επόμενη μέρα που πρωτοήρθες,πήγα και προμηθεύτηκα το hybrid.
Aπό τότε κύλισε πολύ νερό στ'αυλάκι,έριξα και ρίχνω πολύ διάβασμα στο forum ,οπού εσύ μου το συνέστησες κι αυτό  και πλέον έχω γίνει κι έγω μέντορας σε κάποιους άλλους. ;) .Για μόντες δεν τους βλέπω,αλλά όπου μπορώ τους βοηθάω.
Mέχρι και πριν ένα μήνα δεν είχα δεί κανέναν με η.τ.,είτε στο μαγαζί είτε έξω.Τον τελευταίο καιρό,τουλάχιστον μια φορά την βδομάδα θα μπεί κι ένας στο μαγαζί ,συν του ότι βλέπω καθημερινά πλέον και την άλλη συνάδελφο με το έταιρο hybrid.
Αφού έφυγες προχθές,έσκασαν και τα mms με τις μόντες σου κι αρρώστησα που δεν ήμουν εκεί να τα δώ και να τα πούμε από κόντα.

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #254 στις: Οκτωβρίου 08, 2011, 23:57 »
Σε καταστημα της Wind?
Αγαπουλα,πιασε το hybrid και υγρο 40 Mg :laugh1: :laugh1:
Μπραβο Σεφ  :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360427 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1030 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450786 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110967 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375434 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328518 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1089 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6468 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15335 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29408 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99993 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F