vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

413 επισκέπτες, 7 χρήστες
Milarepa, Tem, Cloune, Ποντικός, manoslykos, stauros53, camber

Εθεάθη συνατμιστής!

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3234
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Εθεάθη συνατμιστής!
« Απάντηση #315 στις: Νοεμβρίου 26, 2011, 14:42 »
Χθες πετυχα τυχαια ατμιστη για πρωτη φορα...

Μακροσυρτη συνελευση πολυκατοκιας και σε καποια φαση βγαζω το EGO-W και τραβαω κανα δυο τζουρες... Μετα απο 5 λεπτα ο υπευθυνος της εταιριας για την διαχειρηση βγαζει και αυτος ενα EGO-T και αρχιζει...

68 χρονων και εκοψε το καπνισμα πριν δυο μηνες που πηρε το η.τ.... μαζι και η γυναικα του...

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• 1092
  • Provari
« Απάντηση #316 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 00:58 »
Ήταν θυμάμαι Φλεβάρης του 2010 και πήγα σε μια συνάντηση του myphone.gr (Θεσσαλονίκη συγκεκριμένα στην Ν.Κρήνη) ;) Ήμασταν καμιά 20αριά άτομα τουλάχιστον και κάπου στο βάθος του τεράστιου τραπεζιού παρατηρώ έναν να ατμίζει. Ήταν ο πρώτος που έβλεπα live και έτσι η περιέργεια με ώθησε να τον ρωτήσω τις κλασικές ερωτήσεις... Είχε μαζί του αρκετά μοντέλα και η απάντηση του ήταν τοοοοσο απλή: "e-kapnisma.gr" μου λέει :laugh1: Εκεί θα μάθεις ότι χρειάζεσαι ;) ;D Αν και γράφτηκα τότε, το πήρα απόφαση σχεδόν ένα χρόνο μετά :wall: Κάλιο αργά παρά ποτέ όμως ;) 8) Φίλε αν με διαβάζεις σε ευχαριστώ πολύ :yes:

Σήμερα, στην συνάντηση/ατμιστικό παζάρι Θεσ/νίκης, βρήκα επιτέλους εκείνον που με έβαλε στον σωστό δρόμο ;D Φίλε Γρηγόρη σε ευχαριστώ πολύ :yes:

Αποσυνδεδεμένος ΓΙΩΡΓΟΣ

• **
  • 317
  • GGTS ODYSEUS 2X18650 ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΜΟΥ !
« Απάντηση #317 στις: Νοεμβρίου 28, 2011, 01:03 »
Στην σημερινή συνάντηση της Αθήνας στο μαγαζί που είμασταν , καθότανε ένας συνατμιστής σε ένα ψηλό τραπέζι με σκαμπό και κοιτούσε σαν χάνος εμάς μια παρέα 15+ ατόμων να ατμίζουμε .
Επίσης κοίταγε και τα GG που βγάζανε τα ντουμάνια σαν χαζός .

Αποσυνδεδεμένος GIORGOS1969

• 634
« Απάντηση #318 στις: Δεκεμβρίου 02, 2011, 21:03 »
Ξεκίνησα αυτό το νήμα τον Ιούνιο του 2009.
Πράγματι εκείνη την εποχή έβλεπες ένα ατμιστή τον χρόνο και αν.
Τώρα σε κάθε έξοδό μου όπου και αν πας δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεις 5-6 άτομα να ατμίζουν. Απο πιτσιρικάδες μέχρι παππούδες και απο παπάδες μέχρι τρανσέξουαλ.(όχι δεν είναι το ίδιο πράγμα). :nope:

Ίσως να ήταν πιο επίκαιρο πλέον αν ο τίτλος ήταν "δεν συναντήσατε κανέναν συνατμιστή τυχαία? που ?"

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• 1896
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
« Απάντηση #319 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 00:35 »
Σωστό αυτό που λες Γιώργο.
Χτες βγήκα βραδάκι για καφέ (Ρόδος, επαγγελματικό ταξίδι) και τολμώ να πω ότι οι ατμιστές ήμαστε περίπου 10% των "ντουμανιών" στο μαγαζί...

Αποσυνδεδεμένος gkhellas

• *
  • 75
« Απάντηση #320 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 01:31 »
πριν μια ωρίτσα ,εγώ k ξανθός , ανεβαίναμε λεωφόρο παπάγου ,ζωγράφου , k ξαφνικά μας προσπέρασε συν ατμιστις με φορμίτσα που είχε βγει για βραδινό περίπατο  :eyesplash: :eyesplash:

φυσικά δοκίμασε k το whiskey που ατμιζαμε  :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος reefdiver

• **
  • 135
  • Τρία πουλάκια καθονταν....ΚΑΝΑΒΕΡΑΛ γωνία...
    • santorini rooms
« Απάντηση #321 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 01:48 »
Στο αροδρόμιο καθημερινα βλεπω νεους χρηστες η/τ  και εργαζομενους εκει αλλα και περαστικους.

ηδη οι εργαζομενοι εκει ημαστε περισσότεροι απο αυτους που βγαινουν στο κρυο για κ/τ.

και βεβαια οποιον γνωστό βλεπω, του λεω να μπει στο φορουμ να εχει και τα προτερήματα που εχω και εγω. (εκπτώσεις και τips για το η/τ μεσω του φορουμ)

Αποσυνδεδεμένος Iraklis

• *
  • 6
« Απάντηση #322 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 01:51 »
Και γω συχνά! λόγο δουλειάς σε καφέ.

Αποσυνδεδεμένος spectrum

• 2577
  • Ευχαριστώ την Παναγία και τα παιδιά μου
    • Iδεογράφος
« Απάντηση #323 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 02:52 »
Τώρα σε κάθε έξοδό μου όπου και αν πας δεν υπάρχει περίπτωση να μη δεις 5-6 άτομα να ατμίζουν. Απο πιτσιρικάδες μέχρι παππούδες και απο παπάδες μέχρι τρανσέξουαλ.(όχι δεν είναι το ίδιο πράγμα). :nope:
Ίσως να ήταν πιο επίκαιρο πλέον αν ο τίτλος ήταν "δεν συναντήσατε κανέναν συνατμιστή τυχαία? που ?"

Σε 12 μήνες ίσως να είναι το πρώτο νήμα στο e-ατμιστικό μουσείο...

Αποσυνδεδεμένος Andreass

• **
  • 148
« Απάντηση #324 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 03:34 »

Γιώργο το θέμα είναι επίκαιρο και σήμερα .
Αρκετοί έχουν πάρει Η.Τ. στη πόλη μου αλλά δεν έχω δει ούτε έναν να το χρησιμοποιεί σε δημόσιους χώρους.

« Απάντηση #325 στις: Δεκεμβρίου 03, 2011, 03:43 »
Πέτυχα σήμερα έναν ατμιστή....

Σε ένα επάγγελμα που πιστεύω το η.τ. τους έχει σώσει πραγματικά....

Υπάλληλο σε βενζινάδικο!!!

Την ώρα που έβαζε βενζίνη, γύρναγε πλάτη και τράβαγε δυο ρουφηξιές στα κλεφτά και γύρναγε κρύβωντάς το στο μπουφάν. Προφανώς ήθελε να αποφύγει τα περίεργα βλέμματα και ερωτήσεις ή και γκρίνια.από το άσχετο αφεντικό.....

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #326 στις: Δεκεμβρίου 04, 2011, 16:02 »
Eπιτελους χθες το βραδυ σε μια αιθουσα που επαιζα μουσικη σε εναν γαμο οπου απαγορευεται το καπνισμα αναμεσα στους 250 καλεσμενους διεκρινα δυο ατμιστες και αυτο χαρη στα led των μπαταριων. :o
Και απο εκει και μετα εφοσον ημουν διακριτικος και ατμιζα πισω και καθιστος για να μην προκαλω απο τον παγκο με τα μηχανηματα σηκωθηκα και αρχισα με το vv να κανω κοντρες με τους καλεσμενους ατμιστες :laugh1: :laugh1:
Ευτυχως στους υπολοιπους καλεσμενους δεν υπηρχε κανενας παραξενος για να δημιουργήσει καταστασεις. :yes:

Αποσυνδεδεμένος parpen

• 1006
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #327 στις: Δεκεμβρίου 04, 2011, 16:04 »
Ευτυχως στους υπολοιπους καλεσμενους δεν υπηρχε κανενας παραξενος για να δημιουργήσει καταστασεις. :yes:

δεν τους έπαιρνε ρε συ. Μετά χωρίς μουσική...πάπαλα  :laugh1: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #328 στις: Δεκεμβρίου 04, 2011, 16:08 »
Η αληθεια ειναι Παρη οτι αυτο δεν το σκεφτηκα :laugh1:
Αλλα το ειχα παραπονο που στα δυομιση χρονια που ατμιζω να μην εχω συναντησει εναν ατμιστη αγνωστο και τυχαια  :wall: :wall: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος bersekero

• 960
« Απάντηση #329 στις: Δεκεμβρίου 04, 2011, 16:27 »
Σημερα, 6 μερες μετα την γνωριμια μου με το η.τ., καταφερα να παω για πρωτη φορα σε καφετερια. Δίπλα μου ακριβως ηρθε και καθισε ενας συνατμιστης και πιασαμε και κουβεντα.

Περιττο να πω οτι με το που μπηκα μεσα στο μαγαζι, μου ηρθε να λιποθυμισω απο την τσιγαριλα. Τοσο πολυ την ξεσυνηθισα.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 360238 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1022 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114332 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450606 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110849 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 375202 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328459 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1084 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6455 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15319 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29387 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99972 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F