καλησπερα και απο μένα και καλες γιορτες
λοιπον να πω και γω την γνώμη μου....
το κοντο φυτιλι επειδι ειμαι ξεχασιάρης μετα απο 5-6 τζουρες απολαμβάνω ενα ωραίο κάψιμο (ξεχναω να περιστρεψω)
το μακρυ φυτιλι αν βρεις σωστο ειναι απλα θυριο.... (αν σου φερνει καμενο του κοβεις λιγο την σιλικονουλα.....) εγω βρικα μια και μοναδικη φορα τελειο ανταλλακτικακι με μακρυ φυτιλι αλλα δεν ειχε καλη τροφοδοσια και εκανα το παραπάνω........
με είχε παει κανα 2 βδομαδες .. μετα αρχησε να πεφτει λιγο....
SET UP
ενα ριμαδι καλο φυτιλι ρε παιδια !!!!! που να το βρω.... ?? αν επιτελους βρω θελω να φτιαξω μια αντισταση 2,2 (νομιζω για την ego vv μπαταρια μου ειναι ενταξει
μια γνωμη πΑΙΔΙΑ
χρεισιμοποιω καθαρη γλυκαιρινη στα υγρα και θελω απλα πολυυυυυυ ατμο το χτυπημα δεν με πολυ ενδιαφερει
ΑΝ παρω 2μμ φυτιλι και .20μμ αντισταση ποιο σετ απ ειναι καλυτερο??
σκεφτομαι επειδη το κοντοφυτιλο δινει μερικες φορες ποιο καλα αλλα και το μακρυφυτιλο ειναι ποιο σταθερο να βαλω ενα κοντο και ενα μακρυ.... και 3+2 σπειρουλες
(η γνωμη μου ειναι ο αρνιτικος πολος να σφυνονετε αναμεσα στο σιλικονενιο και να μην μπερδεβομαστε με μακαρονια και στορια......
τι λετε??? ευχαριστω πολυ...
αν εχετε καμια ιδεα για καλο φυτιλι θα σας κανο και εναν vivi nova δωρο ... den ton goystaro katholoy mono ygro troei .... ce4 ++ me diko mas setup kai agios o theos