Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

448 επισκέπτες, 2 χρήστες
thanos1071, infierno

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Αλλαγή φυτιλοαντίστασης σε Vivi Nova, Crystal CE4+, Nobacco eGo Epsilon  (Αναγνώστηκε 45888 φορές)

Αποσυνδεδεμένος giorgos_mel

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Μαρουσι
  • Φύλο: Άντρας
  • the sky is not my limit...it is my playground
καλησπερα
εχω απορια τι διαφορα εχει το μακρυ απο το κοντο φυτιλι και πιο ειναι καλυτερο

Αποσυνδεδεμένος Giannis Pap

• Φουγαροκαραβάνα
Υποτίθεται πως με το μακρύ φιτίλι έχεις καλύτερη τροφοδοσία με υγρό προς την αντίσταση.
Όμως παρόλο που φαινομενικά μπορεί να συμβαίνει αυτό, στη πράξη αν δεν έχεις καλή
ποιότητα φιτιλιού τότε το φαινόμενο να παίρνεις "πλαστικίλα" είναι πιο έντονο.
Επίσης με τα μακρυά φιτίλια δεν χρειάζεται στα clearomizers να περιστρέφεις τον ατμοποιητή
τόσο, όσο σε αυτούς με τα κοντά.
Και εδώ όμως προσωπικά έχω αντίθετη άποψη, θεωρώ πως δεν γίνεται καλή τροφοδοσία με
τις μακρυφίτιλες κεφαλές λόγω πως το υγρό αν ρέει προς την αντίσταση ρέει προς το κάτω
μέρος των φιτιλιών.  :)

• e-lights ατμιστής
  • *
ρωτησα γιατι εχω το μακρυφυτιλο και σημερα μαζι με ενα υγρο της flavour art που ηθελα να δοκιμασω πηρα ενα κοντο.
το μακρυ πολλες φορες μου εφερνε πλαστικιλα και δεν ειχε και τοσο καλο χτυπημα μετα απο πολλες τζουρες.
το παιδι στο μαγαζι μου ειπε να δοκιμασψ το κοντο φυτιλι με το κακο του να το γυρνας για να παει το υγρο αλλα νομιζω οτι αν και <<προιγουμενο μοντελο>> εχει καλυτερη αποδοση...

Αποσυνδεδεμένος Giannis Pap

• Φουγαροκαραβάνα
Οπότε μάλλον έρχεσαι στα πιστεύω μου ! θεωρώ πως οι κοντοφίτιλες κεφαλές είναι πολύ
καλύτερες γευστικώς από τις μακριφίτιλες τις οποίες ποτέ δεν συμπάθησα λόγω αυτού του
φαινομένου "πλαστικίλας" της γεύσης όταν δεν πετύχεις καλή ποιότητα φιτιλιού στις κεφαλές :)

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Αθήνα

καλησπερα
εχω απορια τι διαφορα εχει το μακρυ απο το κοντο φυτιλι και πιο ειναι καλυτερο

Ενω χρησιμοποιουσα αρχικα κεφαλες με κοντο φυτιλι ειπα να δοκιμασω και τις μακρυφυτιλες της ιδιας εταιριας που θεωρητικα προσεφεραν καλυτερη τροφοδοσια.
Ε λοιπον η τροφοδοσια ηταν χαλια. Μετα απο 1-2 συνεχομενες τζουρες επρεπε να περιμενω να παει υγρο στην αντισταση (με τις κοντες δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα), επαιρνα συνεχως πολυ ζεστο ατμο (αυτο δεν μπορω να το εξηγησω) και μερικες φορες μου εβγαζε γευση καμμενου.
Κι ενω σκεφτομουν οτι την πατησα με την παρτιδα των κεφαλων λεω "ας κοψω τα φυτιλια να τα κανω κοντα να δω τι θα γινει" και ως δια μαγειας ολα τα παραπανω προβληματα λυθηκαν.
Αρα +1 στις κοντοφυτιλες κεφαλες κι απο μενα.  :thumpup:

• e-lights ατμιστής
  • *
οποτε και γω εκει λεω να καταληξω και να συνηθισω στην ιδεα του στριψιματος... ;D :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Black_Cloud

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
οπως το ειπες. και κοντα φυτιλια και στριψιμο (οικονομικα)  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος kaltsa

• Νέο μέλος
Συμφωνώ και εγώ για το κοντό φυτίλι, έχει πολύ καλύτερη τροφοδοσία

Δοκίμασα χθες στον CE4+ v2 και εβαλα SS mesh 400αρι και παει μια χαρα, χωρίς να είναι πολυ πιο δύσκολο στo setup

Αποσυνδεδεμένος sakis72

• Νέο μέλος
  • Τόπος: Λάρισα
Παιδιά όσο αφορά το θέμα της μόνωσης(αν και προσωπικά δεν βάζω)  δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά δοκίμασα σήμερα
το σωληνάκι από κάρτο mini more αφού το έκοψα στη σωστή διάσταση και κάθησε μια χαρά.
Δοκιμάστε το όσοι έχετε παλιά κάρτο. :)

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λάρισα CITY
@kaltsa μπορει το κοντο να εχει καλυτερη αλλα αν τυχεις σε ποιοτικο μακρυφιτιλλο τοτε ειναι πολυ καλυτερο!

Αποσυνδεδεμένος skylosss

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: thessaloniki
καλησπερα και απο μένα και καλες γιορτες

λοιπον να πω και γω την γνώμη μου....

το κοντο φυτιλι επειδι ειμαι ξεχασιάρης μετα απο 5-6 τζουρες απολαμβάνω ενα ωραίο κάψιμο (ξεχναω να περιστρεψω)

το μακρυ φυτιλι αν βρεις σωστο ειναι απλα θυριο....  (αν σου φερνει καμενο του κοβεις λιγο την σιλικονουλα.....)  εγω βρικα μια και μοναδικη φορα τελειο ανταλλακτικακι με μακρυ φυτιλι αλλα δεν ειχε καλη τροφοδοσια και εκανα το παραπάνω........

με είχε παει κανα 2 βδομαδες ..  μετα αρχησε να πεφτει λιγο....

SET UP

ενα ριμαδι καλο φυτιλι ρε παιδια !!!!!   που να το βρω....    ??  αν επιτελους βρω θελω να φτιαξω μια αντισταση 2,2 (νομιζω για την ego vv μπαταρια μου ειναι ενταξει

μια γνωμη πΑΙΔΙΑ

χρεισιμοποιω καθαρη γλυκαιρινη στα υγρα και θελω απλα πολυυυυυυ ατμο το χτυπημα δεν με πολυ ενδιαφερει

ΑΝ παρω 2μμ φυτιλι και .20μμ αντισταση ποιο σετ απ ειναι καλυτερο??

σκεφτομαι επειδη το κοντοφυτιλο δινει μερικες φορες ποιο καλα αλλα και το μακρυφυτιλο ειναι ποιο σταθερο να βαλω ενα κοντο και ενα μακρυ....  και 3+2 σπειρουλες :) 

(η γνωμη μου ειναι ο αρνιτικος πολος να σφυνονετε αναμεσα στο σιλικονενιο και να μην μπερδεβομαστε με μακαρονια και στορια......

τι λετε??? ευχαριστω πολυ...

αν εχετε καμια ιδεα για καλο φυτιλι θα σας κανο και εναν  vivi nova δωρο ...  den ton goystaro katholoy mono ygro troei  ....  ce4 ++ me diko mas setup kai agios o theos

Αποσυνδεδεμένος geotron

• e-medium ατμιστής
  • **
Χρησιμοποιω φυτιλι απο μια ομαδικη που εγινε περισυ το πασχα. Αν μπορεις να βρεις το ιδιο (προσωπικα δεν γνωριζω προελευση- εργοστασιο) παρτο.ισως το καλυτερο ποιοτικα φυτιλι εβερ! 
Το δικο μου σετ στο vivi ειναι :
Μακρυ φιτιλι 2 mm που το μεσο του ακουμπα σε ενα κοντο, επισης 2 mm τυλιγμενο χωρις βελονα με 9 σπειρες συρμα 0.15.  Κουμπωνει στο ego v6 mod στα 4 volt.
Καμμενο ποτε,ντουμανι γευση οπως τα θελω.
17 δεκεμβρη εφτιαξα την αντισταση και εως τωρα η αποδοση αμεταβλητη χωρις dry burn.

Sent from my Orange San Francisco using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος stratos660

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

Μακρυ φιτιλι 2 mm που το μεσο του ακουμπα σε ενα κοντο, επισης 2 mm τυλιγμενο χωρις βελονα με 9 σπειρες συρμα 0,15.  Κουμπωνει στο ego v6 mod στα 4 volt.

Καλε μου φιλε κατι δεν μας λες καλα με ενα υπολογισμο που εκανα με αυτο
 http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,10841.msg549253.html#msg549253 
η αντισταση σου μου βγηκε 5,1 Ohm  :o
Εκτος και αν χρησιμοποιεις συρμα με μειωμενη αντισταση πραγμα που θα πρεπει να το αναφερεις

Αποσυνδεδεμένος geotron

• e-medium ατμιστής
  • **
Καλημερα!

3.5 Ωhm ειναι η αντισταση. Συρμα το αγορασα απο ατμομηχανη. Το κλασσικο ειναι. 0.4 Ωhm βγαινει κατα μ.ο. η σπειρα.

Αποσυνδεδεμένος stratos660

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

Καλημερα και σε σενα φιλε μου

Το εχεις μετρησει με πολυμετρο :confused1:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 19 1326 Τελευταίο μήνυμα Απρ 20, 2025, 20:54
από Antiprosopos
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 258880 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 717819 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 373988 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389235 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263063 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 680373 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 688 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1324 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22286 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2371 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 887701 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.