ημαρτον ρε παιδια λετε να υπαρχει τετοια κοροιδια , δεν ειναι μαγαζακι η νομπακο
το οτι ο καθενας βγαζει συμπερασματα απο ποστ η απο φωτογραφιες εχει καταντησει κουραστικο , παρτο στα χερια σου δεστο και μετα κρινε ......αυτη η παραπληροφορηση γενικα εδω μεσα κουραζει
Οι καυγάδες δεν μου αρέσουν καθόλου και προσπαθώ να τους αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι.
Κουβέντα γίνεται και δε νομίζω να είναι κακό αυτό.
Κάποιοι θα αμφισβητήσουν πως είναι ατσάλι και κάποιοι όχι... σιγά... αυτό δεν είναι παραπληροφόρηση.
Να ας πούμε εσύ για παράδειγμα που βασίζεις τις υποψίες σου πως είναι ατσάλι 100%?
Εκτός αν έχεις κάποια ειδικότητα που σε χαρακτηρίζει γνώστη και άρα το κάνω
Αλλιώς και εσύ σαν χρήστης μια υπόθεση κάνεις πως δε σε έπιασαν κορόιδο...
Η αλήθεια είναι πως δύσκολα θα πειστεί κάποιος πως επειδή ενώ είναι από Κίνα έχει ποιότητα.
Ειδικά όταν βγαίνουν αράδα μοντελάκια τύπου Vmax από ένα σωρό εταιρείες κατά χιλιάδες με τη κάθε μια να βάζει δικό της brand name και εγγυήσεις.
Οπότε η μόνη λύση είναι απλώς πριν αγοράσει κάποιος να σκεφτεί με βάση το ποσό που διαθέτει τι θα αγοράσει.
Για ζωντανό παράδειγμα εγώ αγόρασα το Vmax SS απλώς γιατί ως εκεί έφτανε σε κόστος κ όχι ποιότητα σχετικά το χέρι μου.
Αν ήθελα ποιότητα και είχα τα χρήματα φυσικά θα έπαιρνα Provari αλλά....
Πωωωω.... μακρηγόρησα....συγνώμη