tsiv, θα μου επιτρέψεις, μια και ο thor είναι ο μονιμος ατμοποιητής μου απο τον Ιούλιο και παράλληλα χρησιμοποιώ κι διάφορους άλλους ως δεύτερους και μπορώ να κάνω τη σύγκριση.
Με το ρυθμό μάλιστα που χαλάω τις κεφαλές, παίζει να έχω δοκιμάσει 30 ως τώρα, τις περισσότερες από fabvape.
Δεν έχω γνώσεις τεχνικές ηλεκτρονικού ή φυσικού, αλλά αντιλαμβανόμενη τι ατμίζω, θα το θέσω απλά.
Ο θορ έχει ΧΤΥΠΗΜΑ. Εχει και γεύση. Πολύ ατμό ή εύκολη τζούρα δεν έχει.
Το χτύπημα όμως είναι χτύπημα. Δεν ξέρω πού οφείλεται, πάντως τα φυτίλια του είναι σίγουρα καλά. Μέσα στο υγρό γίνονται εντελώς διάφανα. Επιπλέον, ακόμη κι όταν αραιώνω το υγρό με μηδενική βάση χωρίς να συμπληρώσω άρωμα, κρατάει τη γεύση του.
Εκτός από τις πολύ πρώτες κεφαλές και 2-3 που άνοιξα τελευταία, το χτύπημα ήταν τόσο έντονο, που μέχρι να καταλάβω τι γινόταν με την κεφαλή, μου έπεσε η πίεση από υπερβολική δόση νικοτίνης. Στη συνέχεια έβαζα 9ρι υγρό στον θορ, αλλά σε όποιον άλλον είχα ως δεύτερο διατήρησα το 18ρι χωρίς να καταλαβαίνω διαφορά στο χτύπημα ατμίζοντάς τους εναλλάξ. Τον τελευταίο καιρό χρησιμοποιώ ως δεύτερο έναν βιβι νοβα που έχει την κεφαλή εξίσου ψηλά και - όπως λες - θα έπρεπε να είχε κι αυτός το φαινόμενο του υγροποιημένου ατμού. Δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. 9ρι στον thor, 18ρι στον vivi = ίδιο χτύπημα
Τώρα τελευταία κάποιες 1.8 ομ κεφαλές δεν ξέρω τι είχαν, αλλά ήθελαν 18ρι υγρό. Η τελευταία όμως που έβαλα, στα 2.4 ομ με έστειλε ξανά να ψάξω το μπουκαλάκι με τη μηδενική.
Το έχω ξαναγράψει, είναι βασικό χαρακτηριστικό του thor αυτό το χτύπημα και πρέπει να το έχουν υπόψην τους οι νέοι χρήστες του, ώστε να μην πάθουν αυτό που έπαθα εγώ κι ήμουν μετά 2-3 μέρες με 3mg για να επανέλθω.
σσ. συνήθως χρησιμοποιώ vv ego μπαταρίες που ανεβάζουν μέχρι 6 βολτ και ρυθμίζω τα βολτ ανάλογα με τα ομ και την παλαιότητα της κεφαλής.