vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

463 επισκέπτες, 1 χρήστης
Buliwyf

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Clearomizer Crystal V3 ή Thor ή epsilon τύπου CE4+ με ανταλλάξιμη κεφαλή

Αποσυνδεδεμένος camber

• 3892
  • Φύλο: Άντρας
    • camber
Αραίωσα το 11άρι υγρό μου 50/50 με μηδενικό όπως πρότεινε η petra. Το αποτέλεσμα  :thumpup: . Χτύπημα εφάμιλλο/λίγο καλύτερο από το αρχικό 11άρι.
Κεφαλές παίρνω κατά κανόνα από Nobacco και η απόδοσή τους είναι σταθερή. Τη συγκεκριμένη κεφαλή την πήρα από άλλο κατάστημα. Είχα πάρει και στο παρελθόν κεφαλές από το εν λόγω κατάστημα αλλά η απόδοσή τους ήταν στα πλαίσια της Nobacco.
Υπάρχει κάποιος οπτικός τρόπος να ξεχωρίσουμε αυτές τις "ενισχυμένες" κεφαλές ?

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Οχι. Θεωρητικά έτσι έπρεπε να είναι όλες. Τουλάχιστον έτσι ήταν της fabvape απο την αρχή. Είναι αυτό το πάγιο θεματάκι με τους κινέζους και τη μη σταθερή ποιοτητα παραγωγής.

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης Γ

• Φουγάρο πριν, φουγάρο και τώρα
  • **
  • 205
  • Ατμιστής από Φεβ 2013
Εγώ παθαίνω το αντίθετο με ατμοποιητές εψιλον. Χρησιμοποιούσα κεφαλές 2,4Ω. Στις πρώτες τζούρες είχα χτύπημα, μετά τίποτα, αέρας. Το άφηνα για λίγα λεπτά. Μετά πάλι το ίδιο, στην αρχή χτύπημα, μετά τίποτα.
Τώρα είμαι με κεφαλή 1,8Ω. Πάλι έχω τα ίδια, με μεγαλύτερο βέβαια χτύπημα αυτή τη φορά. Αλλά αυτό στην αρχή. Στις επόμενες τζούρες αέρας. Χρησιμοποιώ υγρό με 10mg νικοτίνη και μπαταρίες ego.
Συνηθίζει ο λαιμός;

Αποσυνδεδεμένος Nemesis_rds

• 5571
Αυτο το παθαινω κι εγω, οχι ομως μονο με τους crystal αλλα με οποιο ατμοποιητη κι αν χρησιμοποιω.
Επισης συνεβαινε κι οταν καπνιζα κανονικα τσιγαρα.
Το αποδιδω στο οτι ο οργανισμος συνηθιζει στον καπνο/ατμο/νικοτινη κτλ μετα απο καποιο χρονικο διαστημα και "δεν του κανει αισθηση".

Αποσυνδεδεμένος urahara

• 3241
Το αποδιδω στο οτι ο οργανισμος συνηθιζει στον καπνο/ατμο/νικοτινη κτλ μετα απο καποιο χρονικο διαστημα και "δεν του κανει αισθηση".

ολα συνηθιζονται σχετικα ευκολα...
και αυτα που ανεφερες αλλα και η γευση, το χτυπημα, αναλογια VG/PG κοκ
το αντιλαμβανομαστε μονο αν κανουμε κατι διαφορετικο

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης Γ

• Φουγάρο πριν, φουγάρο και τώρα
  • **
  • 205
  • Ατμιστής από Φεβ 2013
Μετά την αλλαγή κεφαλής, εκεί το απέδωσα κι εγώ (συνήθεια), αλλά ήθελα να το επιβεβαιώσω (γιατί κάποια στιγμή σκέφτηκα να αλλάξω και ατμοποιητή.

Αποσυνδεδεμένος apostolos2580

• *
  • 17
Καλησπέρα παιδιά!Έχω τον ''Ζ'' της Nobacco με ατμοποιητή τον EPSILON XL.Από τις 10 κεφαλές (2.4 ΩΜ) οι 8 βγάζουν καμμένο.Αρχίζω και ξενερώνω....Καμιά βοήθεια?Δε λεει μετά απο 1,5 χρόνο ατμίσματος να γυρίσω στα στριφτά....         

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
Πρωτη φορα στο κανει με το "Ζ" ?

• *
  • 17
Όχι.Το παλεύω πολύ καιρο τώρα....

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5205
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Θα σου έλεγα ότι το Ζ δίνει αρκετά τραχύ ρεύμα για τον Εpsilon.
Μην ξεχνάς ότι είναι ατμοποιητής σχεδιασμένος για ego μπαταρίες.
Επίσης για μοντάκια με ήπιο ρεύμα και όχι ιδιαίτερα ψηλά βολτ.

Δεν φταίει ο άτμο, ο συνδυασμός με το συγκεκριμένο μοντ δεν του ταιριάζει.

Αν δεις στο σχετικό νήμα για το μοντ που έχεις, θα καταλάβεις καλύτερα τις δυνατότητες και τους περιορισμούς του.
Σκέψου το ενδεχόμενο να αλλάξεις μοντ ή άτμο.

• *
  • 17
Όσο για την αλλαγή του MOD ... Δε παίζει...έχω δώσει του κόσμου τα λεφτά γι' αυτόν.Τώρα για τον άτμο,αυτόν προτείνει η Nobacco.Tι να πω????

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
Εχει ενα δικιο η Πετρα για το τραχυ ρευμα, στο κανει και με την χαμηλοτερη ρυθμιση ?

• *
  • 17
Από 5W και πάνω ξεκινάει το πανηγύρι....Αλλά το θέμα είναι ότι δεν το κάνει με όλες τις κεφαλές που έχω αγοράσει.Με τι περισσότερες όμως είναι η απόλυτη φρίκη.

Αποσυνδεδεμένος gioupi

• 709
Κι οτι ετομαζομουνα να σου πω για κακη παρτιδα κεφαλων, περιπτωση στην οποια εχω πεσει.
Αν σε εχει ταλαιπωρησει πολυ αλλαξε ατμοποιητη, σκεψου και για επισκευασιμο μια φορα θα τον αγορασεις.

• *
  • 17
Δε ξέρω my friend.Έχω παρατηρήσει ότι οι κεφαλές των νέων άτμο που αγοράζω έχουν συνήθως πρόβλημα.Αν αλλάξω κεφαλή το θέμα είναι λίγο καλύτερο.Τώρα...γιατί αλλαζω ολόκληρο τον άτμο?Εξαρτάται..Συνήθως,έχω διαρροές προς το ''Ζ'', Ξεκολλάνε λαστιχάκια κλπ κλπ...γαμη..τα.... :wall:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 669477 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 366644 Τελευταίο μήνυμα Απρ 06, 2025, 09:42
από tony1976
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 395 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 624 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 21072 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1551 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 881375 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 471245 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1922193 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 527620 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1788 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 380381 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos