Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

447 επισκέπτες, 4 χρήστες
thanos1071, Pip, infierno, manoslykos

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Clearomizer Crystal V3 ή Thor ή epsilon τύπου CE4+ με ανταλλάξιμη κεφαλή  (Αναγνώστηκε 170394 φορές)

Αποσυνδεδεμένος urahara

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Πάτρα
  • Φύλο: Άντρας
ναι... καθαρισμα με καθαρο οινοπνευμα...
το dry bourn δεν χρειαζεται (μην σου πω οτι σε αυτες τις κεφαλες το φοβαμαι πλεον κιολας οταν ανοιξα και ειδα την μαυριλα μεσα απο παλια αντισταση που ειχε φαει ενα 3αρι dry bourns)

Αποσυνδεδεμένος pinelos

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ιωαννινα
  • Do good, feel good.........!!!!!!!!!
προς το παρον ενα μονο dry burn σε κα8ε ατμο... για να παρατηνω λιγο τη διαρκεια ζωης του  μ ετα πεταμα μιας και το κοστος ειναι πολυ χαμηλο!!!αλλα 8α δοκιμασω και με το οινοπνευμα :yes:

Αποσυνδεδεμένος Xasomeris

• e-lights ατμιστής
  • *
Εγω παντως που εχω ce4  απο nobacco και πηρα κεφαλη thor  ειχα προβλημα. Μαλιστα δοκιμασα 2 διαφορετικες κεφαλες και οι 2 μου εφερναν συνεχεια καμενο. Παρατηρησα οτι το λαστιχακι στο κατω μερος της κεφαλης του thor ηταν πιο χοντρο απο της nobacco. Θα προμηθευτω tube απο thor να τους ξανατσεκαρω. Δεν μπορει να επεσα σε 2 ελαττωματικους...

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Impossible is nothing!, never give up!
Eίναι γνωστές οι ασυμβατότητες των κεφαλών των clearomizer αν και του ίδιου τύπου αλλά διαφορετικών εργοστασίων...

• e-lights ατμιστής
  • *
Καλησπερα
εδω και κανα μηνα χρησιμοποιω τον ce4 της nobacco με τα μακρυα φυτιλια.
μερικες φορες μου εβγαζε καμενο,μου ερχοταν υγρο στο στομα και απ οτι καταλαβα μου χαλαγε σχετικα γρηγορα.
χθες μετα απο τις αποριες μου πηγα σε ενα μαγαζι της oval στο μαρουσι να δοκιμασω ενα υγρο και ειπα να παρω
τον ce4+ με τα κοντα φυτιλια να δοκιμασω.
πιο εντονος ατμος και γευση,πιο ζεστη και σφιχτη τζουρα και καθολου υγρο στο στομα εστω και μετα απο επιπονες και μακρες τζουρες.
το αρνητικο ειναι βεβαια οτι πρεπει να εχεις το νου σου να γυρνας το τσιγαρο για να μη στεγνωσουν τα φυτιλια...αλλα νομιζω οτι αξιζει τον κοπο...
ασε που εχουν και μια μεγαλη διαφορα στην τιμη που σε δελεαζει ακομα πιο πολυ...τελικα λεω να καταληξω σε αυτον τον ατμοποιητη αν και πιο παλιος...
αυτα[size=78%]...[/size] :)) :)) :))

Και εγώ έπεσα σε μερικές κεφαλές της nobacco που δεν με ικανοποιούσαν, έφερναν καμένο, όχι πολύ ντουμάνι... αλλά έπεσα και σε μερικές που η κάθε τζούρα ήταν απόλαυση. Άυτές τις χρησιμοποιώ 2 μέρες περίπου την καθεμία, μετά απο κάθε χρήση τις βουτάω για κανά δεκάλεπτο στο οινόπνευμα τις στεγνώνω και τις ξαναχρησιμοποιώ ενναλάξ.

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λάρισα CITY
η νομπακο εκανε το λαθος και αλλαξε μαλλον εργοστασιο.
και πλεον οι νεοι ατμο καμια σχεση με την παλια ποιοτητα  :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος urahara

• Φουγαροκαραβάνα
Έχεις απόλυτο δίκιο... εγώ ήμουν φαν και έχω να τους χρησιμοποιήσω μήνα τώρα...

Στάλθηκε από το A100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος Sunspear

• Hand Of The King
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Τρίκαλα
  • Unbowed, Unbent, Unbroken
Εγώ αρχικά χρησιμοποιούσα της nobacco, πλεόν όμως χρησιμοποιώ τους thor της fabvape. Eίναι οι κορυφαίοι, πιστεύω, στην ελληνική αγορά, και με το επιπλέον προσόν και της χαμηλότερης τιμής...

Αποσυνδεδεμένος G.K.77

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Με λένε Γιώργο και είμαι καλά.
Η ovale έχει κοντοφύτιλες 1,8Ω με 1,60 τη μία.
Τόσο καιρό δεν έχω ακόμα πρόβλημα με την ποιότητα τους.

Αποσυνδεδεμένος urahara

• Φουγαροκαραβάνα
Οκ.....
Εδώ όμως μιλάμε για τις μακρυφυτιλες.. ;)

Στάλθηκε από το A100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος zacharis1955

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Parma (Italy)
  • Impossible is nothing!, never give up!
Και για μένα οι μακρυφύτιλες Crystal CE4+ Τhor Clearomizer head του fabvape.gr (http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=17&product_id=90) αυτή τη στιγμή είναι οι καλύτεροι της ελληνικής αγοράς...

Αποσυνδεδεμένος G.K.77

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • Με λένε Γιώργο και είμαι καλά.
Για μακρυφύτιλες δυστυχώς ακόμα  :confused1:
Συγνώμη για το προηγούμενο post.

Αποσυνδεδεμένος petra

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Φύλο: Γυναίκα
  • big sister's watching you!
Και για μένα οι μακρυφύτιλες Crystal CE4+ Τhor Clearomizer head του fabvape.gr (http://www.fabvape.gr/index.php?route=product/product&path=17&product_id=90) αυτή τη στιγμή είναι οι καλύτεροι της ελληνικής αγοράς...

Νομίζω ότι και κάποια άλλα καταστήματα αρχίζουν να ψάχνουν και να φέρνουν αυτές τις κεφαλές, που όντως είναι κορυφαίες.
Η δε τιμή τους, εξαιρετική.

• e-lights ατμιστής
  • *

Ναι ναι... και εγω προμηθευτικα σημερα 2 κεφαλες thor για δοκιμη απο καταστημα στο Ν. Ηρακλειο!

Διαγραφή άμεσης παράθεσης (όταν απαντάμε στο αμέσως προηγούμενο ποστ δεν κάνουμε παράθεση)
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκ 04, 2012, 01:11 από petra »

Αποσυνδεδεμένος AchisaeL

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Λάρισα CITY
εχει ταιριαξει καποιος κεφαλες vision με βαση απο fabvape (thor) και epsilon ?
λειτουργουν κανονικα?

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 22 1628 Τελευταίο μήνυμα Απρ 21, 2025, 23:47
από ΠετροςΘεσσ
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 259366 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 719688 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1835 374637 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 22:03
από Antiprosopos
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1476 389949 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 21:37
από Antiprosopos
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 263501 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 681455 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 700 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1351 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22316 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2389 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 888679 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.