Είμαι νέος ατμιστής, σχεδόν 1 μήνα έχω που ξεκίνησα. Με πρώτους ατμοποιητές τους τύπου W που μου άρεσαν αρκετά στην ποιότητα και κυρίως στην ποσότητα ατμού.
Σε δεύτερη φάση αποφάσισα να δοκιμάσω τον eGo epsilon της nobacco. O πρώτος με το που τον έβαλα στη μπαταρία (τύπου ego 650) απλά δε λειτούργησε... Τον πήγα την επόμενη μέρα στο μαγαζί, όπου αφού τον δοκίμασαν σε δικιά τους μπαταρία, διαπίστωσαν πως είχε πρόβλημα και μου τον αντικατέστησαν.
Ο δεύτερος μετά από 2-3 μέρες χρήσης (να αναφέρω ότι ατμίζω το πολύ 1,5ml τη μέρα) αφήνοντάς τον ένα βράδυ στο τραπέζι όρθιο για να φορτίσω τη μπαταρία, ξυπνώντας το πρωί τον βρήκα να κολυμπάει στα υγρά του!!! Προσπάθησα να τον χρησιμοποιήσω για άλλες 2 μέρες αλλά διαπίστωσα πως έχανε υγρά συνεχώς, απ τη βάση του.
Στο μαγαζί ο ιδιοκτήτης δεν το πίστευε, αλλά μου τον αντικατέστησε ξανά. Σήμερα τον χρησιμοποιώ για πρώτη μέρα με τη μανίσια αντίσταση και μου αφήνει τις ίδιες εντυπώσεις με τον προηγούμενο που άντεξε λίγες μέρες: πονάνε τα μάγουλά μου για να μου έρθει μια αξιοπρεπής τζούρα και όταν έρθει μου προκαλεί βήχα. Χρησιμοποιώ το ίδιο υγρό απ την πρώτη μέρα, dark vapure 18mg, και με τον πρώτο ατμοποιητή ήταν τέλειες οι τζούρες.
Κάνω μήπως κάτι λάθος πάνω στην άγνοιά μου ή έτσι ατμίζει ο συγκεκριμένος ατμοποιητής?