Εγω δεν θα ηθελα να δω vapefest αν κατάλαβα καλά δίχως να δω το βίντεο. Καλός ή κακός ο ατμιστης τουλάχιστον στην Ελλάδα το μεγαλύτερο ποσοστό οχι ολοι ξέρουν γιατι το κάνουν και πως το κάνουν. Εχω γνωρίσει συνατμηστές απο κοντά και πραγματικά ειναι χομπίστες και guru πανω στο η.τ.
Θα προτιμούσα να γίνονται εκδηλώσεις για ατμιστές για ανταλλαγές απόψεων.ανταλλαγές, παζάρι, γνωριμίες (οχι ροζ απαραίτητα

) κλπ οτι θα μπορούσε γενικά να βοηθήσει τόσο εμπειρικά οσο και ψυχολογικά τον όποιο ατμιστή.
Ενας λογος που ειμαι ατμιστης ειναι γιατι με βοηθάει το φορουμ γενικά οι κοινότητες.
Καταλαβαίνω πως ειναι να εισαι ο μόνος ατμιστής στη παρέα οταν είσαι νέος αμτιστής (ισως να νοιώσεις μοναξιά στα πρώτα σου βήματα) οταν όμως έχεις πάει απο το level 1 στο Level 2 τότε δείχνεις το παράδειγμα σε όσους καπνίζουν με το ολο σου το ειναι δίχως να σπαταλάς ενέργεια και αυτο γιατι πραγματικά το απολαμβάνεις.
Απο τα 6 άτομα που έτυχε να τους βάλω στο Η.Τ. οι 3 ειναι ατμιστές οι 2 καπνίζουν και ο ενας απο τους δυο τυχαίνει να το ατμίζει μια στο τοσο.
Ο λόγος δεν είναι γιατι δεν του ικανοποιεί αλλα γιατί δεν αντάλλαξαν ποτέ απόψεις με άλλους συνατμηστές στη παρέα τους ή γιατι δεν ενημερώθηκαν σωστά.
Άτομα που μου είπαν εγώ είχα ενα άλλο η.τ. δίχως να δώσουν βάση στο τι ειναι ατμοποιητής και τι μπαταριά τοτε καταλαβαίνεις πως ηταν ανημέρωτα ή απλά δεν θελαν να ενημερωθούν.
Καλο δηλαδή ειναι να επικεντρωθούμε σε νέους ατμιστές που βρίσκονται δίπλα μας παρά να κοιτάξουμε πως θα κάνουμε τους καπνιστές ,ατμιστές.
Χαίρομαι που συμφωνούμε
Το θέμα είναι ότι όλοι εμείς που ζητάμε εναλλακτικό τρόπο για να καλύψουμε την εξάρτηση μας ενδιαφερόμαστε να διαδοθεί η χρήση του ητ όχι μόνο για να σωθούν περισσότεροι συνάνθρωποι μας από την καταραμένη συνήθεια αλλά επειδή θα ωφεληθούμε τα μέγιστα και εμείς οι ίδιοι. Είναι γεγονός ότι περισσότεροι χρήστες σημαίνει περισσότερα και καλύτερα προϊόντα, περισσότερες μελέτες για ακόμα πιο ασφαλή ητ καλύτερες τιμές, περισσότερα μαγαζιά κλπ.
Να ωφεληθείς στα μέγιστα δύσκολο.
Χρηση η.τ σε παγκόσμια κλίμακα θα αγοράζεις της βάσεις απο 5 ευρω κανένα 20αρικο.
Προϊόντα και καλούδια; Μπα δεν νομίζω μπαρούφες θα βλέπουμε τυπου evic ego-t-c ce4 κλπ δεν επωφελούμαστε απο αυτα.
Για τις μελέτες να μη μιλήσω τωρα....
Περισσότερα μαγαζιά σίγουρα αλλα αυτο θέλουμε;
Συγχώνευση συνεχόμενων μηνυμάτων