Λοιπόν, επανέρχομαι στην.. προηγούμενη "παραπληροφόρηση και εικασίες" (χρωστάω αυτή την απάντηση).
Επειδή η ίδια είχα δουλειά, έβαλα άλλον συνάδελφο (και φίλο του όμως) να ζητήσει τις περαιτέρω διευκρινήσεις (όπως και μου ζητήσατε).
Ο συνάδελφος (ή μου τα είπε μπερδεμένα ή εγώ τα κατάλαβα έτσι) μου μετέφερε : "Εάν είναι για δικό σου άνθρωπο, πέστου να το αφήσει καλύτερα. Διότι εγώ έκανα μία "ήπια" έκθεση για μία εταιρεία (μάλλον εννοεί την Nobacco το 2009) αλλά απο εκεί και πέρα είναι πολύ μπάχαλο με αυτά τα υγρά ("μπουρδέλο" ήταν η λέξη), καθότι δεν υπάρχουν ούτε οι απαραίτητες πιστοποιήσεις για τα υλικά που χρησιμοποιούνται".
Προσωπική μου άποψη (νομίζω μπορώ να έχω) : Επειδή έχω δεί σε κάποιες εταιρείες που κατασκευάζουν αυτά τα liquids να παρουσιάζουν και (κάμποσες) πιστοποιήσεις... υποθέτω ότι ο ίδιος (που έδωσε την απάντηση) δεν έχει ασχοληθεί απο τότε (2009) έως σήμερα οπότε κι έχει "μείνει" στα παλιά.
Πιστεύω ότι καλύτερο θα ήταν η γνώμη κάποιου ιατρού (κατά προτίμηση) ο οποίος να έχει κάνει διεξοδική έρευνα.
(υγ. και για να μην αρχίσουμε πάλι με τα "χειροπιαστά", κι εφόσον αυτό δεν γίνεται διότι χειροπιαστά είναι μόνο τα έγγραφα, μπορεί άνετα ο καθένας που ενδιαφέρεται, να καλέσει στο σχετικό τμήμα - στην προκειμένη στο εργαστήριο διοξινών - και να ζητήσει πληροφορίες)