vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Τελικα ποιο υλικο για αντικατασταση του φιλτρου ???

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
  • Φύλο: Άντρας
εσυ μου βρηκες ελικοπτερο να σηκωνει πυραυλο?εχω αγωνα αυριο  ;D

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• ggtb+A2, stealth+Ody, ggts+UFS, ZeroMod+Penny
  • 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
α πα πα, το έφερα σε επαφή με τη γέφυρα και ντουμάνιασε ο τόπος  :)) :))
Τόσο καιρό άτμιζα με το φίλτρο σε απόσταση 2-3 χιλιοστά από τη γέφυρα με το φόβο οτι μπορεί να λιώσει το υλικό αν έρχεται σε επαφή. Μάλλον τόσο καιρό άτμιζα το υγρό που έσταζε πάνω στη γέφυρα από τα παραγεμίσματα  >:(
Το φοβάμαι πάντως κάμποσο. Αυτή τη στιγμή παίζω με TPB και βλέπω την επιφάνειά του λιωμένη, και ας είναι καλά ποτισμένη. Φυσικά, ούτε λόγος για να βάλω μέσα υαλοβάμβακες κτλ

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
Παιδιά, μια ερώτηση
Επειδή κάνω δοκιμές στα γεμίσματα με διάφορα υλικά, πρέπει να έρχεται σε επαφή το υλικό που θα βάλουμε (ό,τι υλικό και να είναι αυτό) με τη γέφυρα του ατμοποιητή; Φαντάζομαι πως όχι ε?

Ρωτάω, γιατί ό,τι έτοιμα φιλτράκια έτοιμα πήρα, βλέπω οτι το υλικό τους καλύπτει όλο τον διαθέσιμο χώρο του ανταλλακτικού, που λογικά πρέπει να έρχεται σε επαφή με τη γέφυρα  :hmmm:
αν δεν έρχεται σε επαφή δίνει σύντομα γεύση καμένου

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
Τόσο καιρό άτμιζα με το φίλτρο σε απόσταση 2-3 χιλιοστά από τη γέφυρα με το φόβο οτι μπορεί να λιώσει το υλικό αν έρχεται σε επαφή. Μάλλον τόσο καιρό άτμιζα το υγρό που έσταζε πάνω στη γέφυρα από τα παραγεμίσματα  >:(
Το φοβάμαι πάντως κάμποσο. Αυτή τη στιγμή παίζω με TPB και βλέπω την επιφάνειά του λιωμένη, και ας είναι καλά ποτισμένη. Φυσικά, ούτε λόγος για να βάλω μέσα υαλοβάμβακες κτλ
αν βάλεις blue foam δεν θα καίγεται με τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• ατμομηχανής θεός
  • 710
  • το ΠΑΟΚίζειν εστί φιλοσοφείν

o υαλοβαμβακας θα σε στείλει αδιάβαστο.
τα πολυεστερικά φίλτρα ενυδρείου κάνουν για αυτές τις δουλειές.
φίλτρο τσαγιού δεν έχω δοκιμάσει..

Αποσυνδεδεμένος craven.gr

• *
  • 1238
  • Αν δεν είμαι εδώ... μάλλον κάτι μαστορεύω..
εσυ μου βρηκες ελικοπτερο να σηκωνει πυραυλο?εχω αγωνα αυριο  ;D

Ρε συ.....  τελευταία στιγμή.. :wall:

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
o υαλοβαμβακας θα σε στείλει αδιάβαστο.
Ναι βρε παιδιά, αλλά εχω πάει σε 3 μαγαζιά, τελικά από το τρίτο πήρα μια σακούλα, όλα στη σακούλα λένε πολυεστέρας αλλά οι μαγαζάτορες μου το λέγανε υαλοβάμβακας .. Το άτμισα 2-3 μέρες (σε απόσταση βέβαια από τη γέφυρα), όλα καλά, αλλά διαβάζοντας και άλλα fora άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια ..

Παράθεση από: Tem
αν βάλεις blue foam δεν θα καίγεται με τίποτα.
Που μπορώ να το βρω αυτό βρε παιδιά; Μία αναζήτηση έκανα στο ebay kαι μου έβγαλε μέχρι και βατραχοπέδιλα  :)) :))

Edit:
το blue foam τούτο εδώ είναι ?

Αποσυνδεδεμένος kd66

• 501
Ναι βρε παιδιά, αλλά εχω πάει σε 3 μαγαζιά, τελικά από το τρίτο πήρα μια σακούλα, όλα στη σακούλα λένε πολυεστέρας αλλά οι μαγαζάτορες μου το λέγανε υαλοβάμβακας .. Το άτμισα 2-3 μέρες (σε απόσταση βέβαια από τη γέφυρα), όλα καλά, αλλά διαβάζοντας και άλλα fora άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια ..
Που μπορώ να το βρω αυτό βρε παιδιά; Μία αναζήτηση έκανα στο ebay kαι μου έβγαλε μέχρι και βατραχοπέδιλα  :)) :))
Απλα φιλτρο ενυδρειου, πηγαινε σε ενα shop με ενυδρεια και θα βρεις

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
.......

......

Eδω
http://www.cloud9vaping.co.uk/epages/yxve46fvrnud.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/yxve46fvrnud/Products/B70-41

και εδώ
http://www.modernvapor.com/product_p/bl-blu%20foam.htm

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• ατμομηχανής θεός
  • 710
  • το ΠΑΟΚίζειν εστί φιλοσοφείν
όταν λένε υαλοβάμβακα εννοούν πολυεστέρα γιατί η πρώτη ονομασία έχει επικρατήσει.τα petάδικα έχουν μόνο πολυεστέρα

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
Blue Foam απο modernvapor και ξεχνάτε όλα τα άλλα. Εξίσου καλό και του Cloud9vaping.

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
Εγώ χρησιμοποιώ φίλτρο ενυδρείου.
Κοστίζει 2 με 3 ευρώ και φτάνει για πολλές χιλιάδες επαναγεμίσματα.

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
Tem δεν καίγεται στη φωτιά το Blue Foam?

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
δοκίμασα παιδιά το κόλπο του http://www.e-cigarette-forum.com/forum/cartridge-mods/34562-introducing-new-mod-half-tooth-teabag-mod-works-great.html
Στην ουσία είναι piramid tea bag, αλλά κόβει από κάτω τις γωνίες του ωστε να το κάνει κάπως κονικό από κάτω, για να αφήνει πιο πολύ χώρο για υγρό.
Λοιπόν, είμαι 2η μέρα με αυτό, και το φιλτράκι 510 έχει αποκτήσει την 2πλασια διάρκεια και χωρητικότητα. Δοκιμάστε το

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
Tem δεν καίγεται στη φωτιά το Blue Foam?
μου είχε διαφύγει η ερώτηση. Η απάντηση λοιπόν είναι ότι δεν καίγεται και δεν παρουσιάζει την παραμικρή φθορά ακόμα και μετά απο πολλές μέρες.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 190 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 318 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20381 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1156 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878614 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 363091 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468111 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1913080 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521862 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1651 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376715 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703189 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ