vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

464 επισκέπτες, 4 χρήστες
filikos4, ZoeM, Mantis039, Buliwyf

Τελικα ποιο υλικο για αντικατασταση του φιλτρου ???

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Φύλο: Άντρας
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
Απ: Τελικα ποιο υλικο για αντικατασταση του φιλτρου ???
« Απάντηση #90 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 20:37 »
To dripping δεν κάνει για αυτόματες μπαταρίες αλλά μόνο για manual (που ενεργοποιούνται με το κουμπί) γιατί οι αυτόματες δεν είναι απ όσο γνωρίζω στεγανές.
Η ποσότητα εξαρτάται απο τον ατμοποιητή. Πχ σε στεγνό 510 LR ρίχνω για αρχή 4 σταγόνες και μετά κάθε λίγο από μία (πρέπει να βρείς το χρονισμό για να μη στεγνώνει αλλά ούτε να πλημμυρίζει) χρησιμοποιώντας ειδικό dripping tip.
 Στον θηριώδη ατμοποιητή του eGo ρίχνω 6-7 σταγόνες και ατμίζω για ώρα (χωρίς dripping tip).

Καλό είναι να ατμίσεις άμεσα και όχι αργότερα το υγρό που ρίχνεις στον ατμοποιητή αλλιώς μάλλον θα κάνει διαρροή γιατί το υγρό που ρίχνουμε είναι συνήθως περισσότερο απο αυτό που
δίνει ο πολυεστέρας.

Επίσης όταν οδηγάς το dripping είναι πιο επικίνδυνο και απο το κινητό, μην το αποπειραθείς (εκτός και αν έχεις εκπαιδευμένο στο dripping συνοδηγό!)

Αποσυνδεδεμένος GIORGOS1969

• 634
« Απάντηση #91 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 20:54 »
Διαδικασια σταξιματος εν κινησει :

1.Βρισκεις μια καλη ευθεια
2.Αν σε παιρνει κοβεις λιγο ταχυτητα
3.Τα χερια βρισκονται στην πανω μερια του τιμονιου και το μπουκαλακι με σταγονομετρο σε ευκολο σημειο.
4.Δαγκωνεις και τραβας με το στόμα το ντριπ-τιπ (και το κρατας δαγκωμενο)
5.Εχοντας στο ένα χερι το τσιγαρο στην πανω μερια του τιμονιου σταζεις με το άλλο τις σταγονες σου.
6.Ξανακουμπωνεις ,σκουπιζεις αν χρειαζεται, καπνιζεις.

Ευκολο, κοιταχτε μη σκοτωθει κανενας, εγω δεν ξερω τιποτα. :))
Υγ :Προσεχως οδηγιες για γεμισμα σε μηχανακι. :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• 1159
  • Όπου υπάρχει καπνός... μπορεί να είναι ατμός.
« Απάντηση #92 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 21:21 »
Διαδικασια σταξιματος εν κινησει :

1.Βρισκεις μια καλη ευθεια
2.Αν σε παιρνει κοβεις λιγο ταχυτητα
3.Τα χερια βρισκονται στην πανω μερια του τιμονιου και το μπουκαλακι με σταγονομετρο σε ευκολο σημειο.
4.Δαγκωνεις και τραβας με το στόμα το ντριπ-τιπ (και το κρατας δαγκωμενο)
5.Εχοντας στο ένα χερι το τσιγαρο στην πανω μερια του τιμονιου σταζεις με το άλλο τις σταγονες σου.
6.Ξανακουμπωνεις ,σκουπιζεις αν χρειαζεται, καπνιζεις.

Ευκολο, κοιταχτε μη σκοτωθει κανενας, εγω δεν ξερω τιποτα. :))
Υγ :Προσεχως οδηγιες για γεμισμα σε μηχανακι. :laugh1:
Επόμενο βήμα τώρα, θέλουμε οδηγίες πως να καταπίνουμε σπαθιά και να φτύνουμε φωτιές  :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Η οδήγηση θέλει κάποιο τρόπο auto-feeding κατά τη γνώμη μου. Έκανα dripping για αρκετό καιρό οδηγώντας και κάποια στιγμή έτυχε να αφαιρεθώ μία στιγμή παραπάνω και - επίσης - έτυχε να κοκαλώσει ο μπροστά... Ευτυχώς που έχω καταπληκτικά αντανακλαστικά (και δεν το λέω επειδή είμαι μπροστά ;D) και το πρόλαβα τελευταία στιγμή. Δε μας φταίει κανένας περαστικός να τον πατήσουμε...

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #93 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 21:39 »
στην οδηγηση μια ειναι η λυση και για λιγα αλλα και για πολλαααα χιλιομετρα χωρις να χρειαζεται να στριβεις το οχημα με το φρενο ή το γκαζι,αναλογα την κινηση που την εχει.Η λυση ειναι αυτη    http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1439.0.html

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #94 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 22:34 »
Παράθεση
Διαδικασια σταξιματος εν κινησει :  κλπ ....

Εστριβα άνετα τσιγάρο κατά την οδήγηση αλλά με το dripping τα βρήκα μπαστούνια.
Το συνιστώ ΜΟΝΟ σε φανάρι , είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, πιό επικίνδυνο κι απο κινητό, εκτός κι αν είστε κάτοχος της "δύναμης" ( starwars I ) οπότε ντριπάρετε ενω κοιτάτε το δρόμο.

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #95 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 22:45 »
στο φαμπια μου οταν αφηνεις το τιμονι θυμαται τα δεξια του φρονιματα,οποτε ποτε δεν μπορουσα να στριψω τσιγαρο εν κινησει.ντριπινγκ μονο στα φαναρια :wall:

Αποσυνδεδεμένος GIORGOS1969

• 634
« Απάντηση #96 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 00:00 »
Καλα και εγω περισσοτερο για πλακα εγραψα την παραπανω διαδικασια, αλλωστε πλεον οταν οδηγω καπνιζω απο ελαχιστα ως καθολου.

Αποσυνδεδεμένος zakcuervo

• *
  • 13
    • Nobacco Shop Ilioupoli
« Απάντηση #97 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 17:38 »
 :)) :)) abet

Αποσυνδεδεμένος craven.gr

• *
  • 1238
  • Αν δεν είμαι εδώ... μάλλον κάτι μαστορεύω..
« Απάντηση #98 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 17:01 »
Λοιπόν αγαπητοί φίλοι, η κάτι δεν κατάλαβα σωστά, η "κάποιος" δεν τα λέει σωστά.
Αναφέρομαι στο φίλτρο ενυδρείου, το οποίο σε τουλάχιστον 4 καταστήματα που ρώτησα, το αναφέρουν ώς υαλοβάμβακα, και όχι ώς πολυεστέρα.  Αυτό όσο αφορά το άσπρο που είναι σαν βαμβάκι.

Παρ' ολα αυτά, εχω διαβάσει (εάν το θυμάμαι καλά) ότι το αναφέρετε ως πολυεστερικό φίλτρο ενυδρείου.

Επίσης μου είπαν πάλι στα καταστήματα, ότι πολυεστέρας είναι το μπλέ (μάλλον το bluefoam) θα εννοούν.
Eκτός και άν υπάρχει λευκό, σε πολυεστερικό, και δεν το γνωρίζουν.

Τελικά........... τι ισχύει.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #99 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 17:41 »
Λοιπόν αγαπητοί φίλοι, η κάτι δεν κατάλαβα σωστά, η "κάποιος" δεν τα λέει σωστά.
Αναφέρομαι στο φίλτρο ενυδρείου, το οποίο σε τουλάχιστον 4 καταστήματα που ρώτησα, το αναφέρουν ώς υαλοβάμβακα, και όχι ώς πολυεστέρα.  Αυτό όσο αφορά το άσπρο που είναι σαν βαμβάκι.

Παρ' ολα αυτά, εχω διαβάσει (εάν το θυμάμαι καλά) ότι το αναφέρετε ως πολυεστερικό φίλτρο ενυδρείου.

Επίσης μου είπαν πάλι στα καταστήματα, ότι πολυεστέρας είναι το μπλέ (μάλλον το bluefoam) θα εννοούν.
Eκτός και άν υπάρχει λευκό, σε πολυεστερικό, και δεν το γνωρίζουν.

Τελικά........... τι ισχύει.
Mια ερώτηση προς αυτούς που λένε οτι είναι υαλοβάμβακας και το πουλάνε για προστασία των ψαριών τα οποία είναι υπερευαίσθητα σε οποιοδήποτε μικρόβιο.Τα ρινίσματα του υαλοβάμβακα που πηγαίνουν? :idiot1: :idiot1: :idiot1: :idiot1: :idiot1: Μήπως φιλτράρονται απο τα βράγχια των ψαριών?  :idiot1: :idiot1: :idiot1: :idiot1:   

Αποσυνδεδεμένος taxtsom

• 514
« Απάντηση #100 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 17:55 »
+848 :thumpup:

• *
  • 1238
« Απάντηση #101 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 20:35 »
Ωραία μέχρι εδώ.  Ας το δούμε απο άλλη σκοπιά.  Δείτε αυτή την σελίδα όπου όλα τα άσπρα φίλτρα να ονομάζει υαλοβάμβακα.

Επίσης δείτε και αυτό το οποίο επίσης το ονομάζει υαλοβάμβακα, και συγκεκριμένα αναφέρει ότι χρησιμοποιείται ώς πρό-φίλτρο.  (αυτό πήρα) και θέλω την γνώμη σας για το άν πρέπει η όχι να το χρησιμοποιήσω.

Εκτός.......... και άν όπως προανέφερα, "κάποιος",  κάτι δεν μας λέει σωστά. 

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #102 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 20:54 »
Ωραία μέχρι εδώ.  Ας το δούμε απο άλλη σκοπιά.  Δείτε αυτή την σελίδα όπου όλα τα άσπρα φίλτρα να ονομάζει υαλοβάμβακα.

Επίσης δείτε και αυτό το οποίο επίσης το ονομάζει υαλοβάμβακα, και συγκεκριμένα αναφέρει ότι χρησιμοποιείται ώς πρό-φίλτρο.  (αυτό πήρα) και θέλω την γνώμη σας για το άν πρέπει η όχι να το χρησιμοποιήσω.

Εκτός.......... και άν όπως προανέφερα, "κάποιος",  κάτι δεν μας λέει σωστά.
Φιλε craven.gr επειδή οι περισσότεροι περάσαμε απο αυτό το στάδιο και το ψάξαμε αρκετά θα έλεγα,θα σου προτεινω μια απλη λυση για να βγεις απο την περιεργεια.Παρε ενα κομματι απο το φιλτρο ενυδρειου(sera) και ενα κομματι υαλοβάμβακα.Τριψτα και τα δυο σε δυο διαφορετικές λείες επιφάνειες και δες ποιο θα αφησει θρυματα η ρινισματα (οπως θες πες τα).To φίλτρο ενυδρείου (sera) δεν αφήνει το παραμικρό ίχνος επανω στην επιφανεια αντιθετα απο τον  υαλοβάμβακα.Και σε ρωταω αν τα δεις έτσι όπως σου τα περιγράφω εσύ ποιο υλικό θα εμπιστευθείς?Η μπακαλίστικη μου μέθοδος με έσπρωξε εδώ και ένα χρόνο και,στο φίλτρο ενυδρείου.Τωρα γιατι το περιγραφουν υαλοβάμβακα δεν το γνωριζω.
Εγω χρησιμοποιω αυτο
http://www.amazonios.gr/product_info.php?cPath=449&products_id=2776

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #103 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 21:07 »
Άλλη περιγραφή για να καταλάβεις τι γίνεται.
http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=1831

• *
  • 1238
« Απάντηση #104 στις: Σεπτεμβρίου 28, 2010, 21:14 »
Τωρα γιατι το περιγραφουν υαλοβάμβακα δεν το γνωριζω.

Φίλε SEB, ακριβώς αυτή είναι η απορία μου.  Γιατί όλοι οι καταστηματάρχες ειδών ενυδρείου, το αποκαλούν υαλοβάμβακα.  Και κάπου εκεί κόλλησα και εγώ, γιαυτό και ρωτάω.
Τον υαλοβάμβακα τον έχω δουλέψει, και ξέρω τι "αφήνει" πίσω του. ;)

Θά πάρω λοιπόν το sera που αναφέρεις, και δεν το ψάχνω παρακάτω. :respect:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2130 356555 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 12, 2024, 22:10
από Paso
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372434 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326076 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 464 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5637 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 108917 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14481 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28406 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98913 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325461 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604726 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12806 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F