vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Τελικα ποιο υλικο για αντικατασταση του φιλτρου ???

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Τελικα ποιο υλικο για αντικατασταση του φιλτρου ???
« Απάντηση #60 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 20:43 »
...το πιο καλο που εχω βρει ,ειναι ο υαλοβαμβακας για φιλτρο ενυδριου,,πολυεστερικο φιλτρο δεν εχω βρει πουθενα,και στα  μαμισια νομιζω ειναι υαλοβαμβακας,, δεν ξερω αν κανω λαθος,
Κάνεις λάθος.
Ο υαλοβάμβακας όπως είπε και ο Abet είναι επικίνδυνος. Σκέψου ότι το αναπνέεις μέσα από το φίλτρο...

Συχνά γίνεται αυτή η σύγχηση , σκοπός μου δεν είναι να κάνω τον έξυπνο , αλλά να προφυλάξω κάποιον που θα μπει βιαστικά στο φόρουμ και θα χρησιμοποιήσει υαλοβάμβακα γιά άτμισμα .
Απορία γιατί το είδα και σε άλλους: Γιατί κάθε φορά που λέμε κάτι που ξέρουμε (ή ίσως και να νομίζουμε ότι ξέρουμε...), να πρέπει να δικαιολογούμαστε ότι δεν κάνουμε τον έξυπνο??
Ο σκοπός σου είναι φυσικά αυτονόητος.

Αποσυνδεδεμένος Fermthe

• *
  • 26
« Απάντηση #61 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 23:18 »
Τελικα μετα απο πολλες δοκιμες με διαφορα πολυετσερικα (blue foam υλικο για αποροφητηρες) και αλλα υλικα ενυδρυων εμενα μου "Εκατσε" καλυτερα το υλικο απο Liptnon pyramid tea. Και οι δοκιμες που αναφερω ειναι παντα με 900mAh μπαταριες ego και ατμοποιοητες τυπου 501 LR Και 901 LR.

Αποσυνδεδεμένος craven.gr

• *
  • 1238
  • Αν δεν είμαι εδώ... μάλλον κάτι μαστορεύω..
« Απάντηση #62 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 23:41 »
Επειδή το ξανά-διάβασα κάπου..   Τι ενοείτε για το τσάι.
Τά  έτοιμα φακελάκια που τα βάλεις στο νερό, η κάτι άλλο; 

Δηλαδή βγάζεις το φίλτρο που περιέχει το τσάι, και το βάζεις στο φιλτράκι του η.τ;

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• 899
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #63 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 00:26 »
Επειδή το ξανά-διάβασα κάπου..   Τι ενοείτε για το τσάι.
Τά  έτοιμα φακελάκια που τα βάλεις στο νερό, η κάτι άλλο; 

Δηλαδή βγάζεις το φίλτρο που περιέχει το τσάι, και το βάζεις στο φιλτράκι του η.τ;
Ναι

Αποσυνδεδεμένος augerinos

• *
  • 13
« Απάντηση #64 στις: Σεπτεμβρίου 13, 2010, 11:03 »
ευχαριστω  παιδια ,μου λυθηκε η απορια,θα δοκιμασω το φιλτρο τσαγιου τωρα...

Αποσυνδεδεμένος gfiore7

• **
  • 102
« Απάντηση #65 στις: Σεπτεμβρίου 15, 2010, 16:55 »
Προσωπικά χρησιμοποιώ φιλτράκια 510 (βλέπε Black Line, E-go..)
Μετά από αρκετό καιρό που έφτιαχνα μόνος μου κόβοντας ένα αραιό κομμάτι από φιλτρο απορροφητήρα μου ήρθε η ιδέα..
Βασικά προέκυψε αφού είδα τα φιλτράκια του EVO. Αυτά με το άσπρο σιλικονένιο βούλωμα :).
έβγαλα λοιπόν τον πολυεστέρα από ένα EVO και όπως είναι τον έβαλα στο cartridge του Ε-go μου. Δεν τον έσπρωξα μέχρι τον πάτο, γιατί είναι πιό κοντός.

Το αποτέλεσμα είναι ότι δουεύει άψογα! Το άδειο φιλτράκι χωράει περίπου 8 σταγόνες. Το μικρότερο μέγεθός του δίνει καλή ροή στον ατομ και τον κρατάει υγρό μέχρι το τέλος...το πραγματικό τέλος, αφού στις τελευταίες τζούρες έχει εξατμιστεί και η τελευταία σταγόνα από το φίλτρο.

• *
  • 1238
« Απάντηση #66 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 08:32 »
Καλημέρα...
Θά ήθελα να παρακαλέσω να μήν βαρέσετε όλοι μαζί, σε ότι αφορά το παρακάτω......  αλλά μου ήρθε μια φλασιά.. :o

Φυτίλι απο zippo η καθαρό φυτίλι απο αυτό που βάζουν στα κεριά, δεν κάνει για το φίλτρο.. :hmmm:  λέω τώρα... :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος ggero

• 613
« Απάντηση #67 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 09:32 »
Δεν θα το έβαζα γιατί καίγεται και μαυρίζει ... Βέβαια δεν πρέπει να είναι οι ίδιες θερμοκρασίες που αναπτύσσονται σε ατομ και αναπτήρα αλλά εγώ δεν θα το δοκίμαζα

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
« Απάντηση #68 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 09:34 »
Δεν θα το έβαζα γιατί καίγεται και μαυρίζει ... Βέβαια δεν πρέπει να είναι οι ίδιες θερμοκρασίες που αναπτύσσονται σε ατομ και αναπτήρα αλλά εγώ δεν θα το δοκίμαζα
Συμφωνώ και εγώ μ' αυτό.

• *
  • 1238
« Απάντηση #69 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 10:16 »
Το σκεπτικό μου είναι το εξής...

Κατόπιν δοκιμών, και βάζοντας φωτιά με τον αναπτήρα σε ένα ήδη εργοστασιακό (πολυεστερα) φίλτρου που ήταν ήδη ποτισμένος με υγρό αναγόμωσης, πήρε κανονικά φωτιά, και ψιλομαύρισε κανονικά.  Τό ίδιο συνέβει και με το χαρτί του τσαγιού.  Αρα.......

Ουσιατικά, αυτό που κρατάει τον πολυεστέρα και όλα τα "υλικά" που έχουν αναφερθεί στην παρούσα ενότητα, είναι το υγρό.  Για αυτό λογικά και αναπνέουμε καμένο όταν στεγνώνει..  Αν δεν υπάρχει το υγρό, όλα καίγονται κανονικότατα..
Μέχρι εδώ σωστά νομίζω..

Αρα το λογικό είναι, ότι και το φυτίλι θα έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά.  Για όσους θυμούνται την λάμπα πετρελέου, κατανοούν τι θέλω να πώ..  Ιδια φιλοσοφία είναι.
Θεωρητικά και ένας βαμβακερός σπάγος, ποτισμένος με υγρό, την ίδια δουλειά "λογικά" θα κάνει.

Ποιό είναι το ζητούμενο κατ' εμέ...   Αν είναι ή όχι πιο "καθαρό" ένα φυτίλι όσο αφορά τις διάφορες προσμίξεις που "μπορεί" να έχει κατά την κατεργασία παραγωγής του... :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος panos

• 2780
  • Πολιτης διεφθαρμένης φορομπανανίας τρίτης διαλογής
« Απάντηση #70 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 10:44 »
Παρόλα αυτά υποψιάζομαι  (χωρίς να μπορώ να το αποδείξω βέβαια) ότι σε σχέση με το τσιγάρο είναι πολύ πιο αθώο (όχι όμως  εντελώς αθώο κατ ανάγκη).
Αν σκεφτούμε ότι με 2 πακέτα τσιγάρα πχ καίγαμε σχεδόν 3 μέτρα χαρτί και ... ξερόχορτο (τον καπνό) καθώς και ένα σωρό πρόσθετα που ήταν μέσα στον καπνό...

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #71 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 11:28 »
Παράθεση
Το σκεπτικό μου είναι το εξής...

Κατόπιν δοκιμών, και βάζοντας φωτιά με τον αναπτήρα σε ένα ήδη εργοστασιακό (πολυεστερα) φίλτρου που ήταν ήδη ποτισμένος με υγρό αναγόμωσης, πήρε κανονικά φωτιά, και ψιλομαύρισε κανονικά.  Τό ίδιο συνέβει και με το χαρτί του τσαγιού.  Αρα.......

Ουσιατικά, αυτό που κρατάει τον πολυεστέρα και όλα τα "υλικά" που έχουν αναφερθεί στην παρούσα ενότητα, είναι το υγρό.  Για αυτό λογικά και αναπνέουμε καμένο όταν στεγνώνει..  Αν δεν υπάρχει το υγρό, όλα καίγονται κανονικότατα..
Μέχρι εδώ σωστά νομίζω..

Αρα το λογικό είναι, ότι και το φυτίλι θα έχει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά.  Για όσους θυμούνται την λάμπα πετρελέου, κατανοούν τι θέλω να πώ..  Ιδια φιλοσοφία είναι.
Θεωρητικά και ένας βαμβακερός σπάγος, ποτισμένος με υγρό, την ίδια δουλειά "λογικά" θα κάνει.

Ποιό είναι το ζητούμενο κατ' εμέ...   Αν είναι ή όχι πιο "καθαρό" ένα φυτίλι όσο αφορά τις διάφορες προσμίξεις που "μπορεί" να έχει κατά την κατεργασία παραγωγής του... (Image removed from quote.)
O πολυεστέρας είναι γνωστό ότι είναι ευλεκτος και μάλιστα πολύ ευλεκτος. Δεν έρχεται όμως σε επαφή με την αντίσταση του ΗΤ επομένως δεν καιγεται. Η αίσθηση καμένου προέρχεται απο το φυτίλι. Τ ο φυτίλι δεν είναι όπως λες σαν τη λάμπα πετρελαίου, είναι ειδικό άκαυστο  σαν το φυτίλι για zippo. Aν κάψεις φυτίλι zippo (στεγνό) θα δεις ότι αντιστέκεται κάποιο διάστημα στη φωτιά αλλά τελικά καιγεται, φυσικά όταν είναι ποτισμένο καιγεται πολύ πιό δύσκολα.
Επομένως σωστά λες ότι το υγρό προστατεύει απο το κάψιμο, αλλά στα υπόλοιπα που αναφέρεις ισχύουν αυτά που έγραψα παραπάνω

Αποσυνδεδεμένος Fermthe

• *
  • 26
« Απάντηση #72 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 13:04 »
Και να προσθεσω κατι που ξεχναμε ολοι να αναφερουμε για το θεμα του υλικου για φιλτρακια ειναι οι exelixis 510 ατμοποιητες οπου δεν ασχολουμαστε με φιλτρακια και driping. Παρελαβα σημερα 4 αλλα δεν τους εχω δοκιμασει ακομα αυριο θα γραψω τις εντυπωσεις μου.

Αποσυνδεδεμένος zoobi

• 1159
  • Όπου υπάρχει καπνός... μπορεί να είναι ατμός.
« Απάντηση #73 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 13:47 »
Και να προσθεσω κατι που ξεχναμε ολοι να αναφερουμε για το θεμα του υλικου για φιλτρακια ειναι οι exelixis 510 ατμοποιητες οπου δεν ασχολουμαστε με φιλτρακια και driping. Παρελαβα σημερα 4 αλλα δεν τους εχω δοκιμασει ακομα αυριο θα γραψω τις εντυπωσεις μου.
Αν μπορείς να μετρήσεις την αντίσταση τους θα με ενδιέφερε, γιατί καλό είναι να αυτο-ποτίζονται αλλά τι να το κάνεις αν είναι 3 Ohm...

Αποσυνδεδεμένος atloupa

• **
  • 497
« Απάντηση #74 στις: Σεπτεμβρίου 16, 2010, 14:10 »
Μάγος είσαι; Τόσα είναι (3 Ohm) !

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3092 371375 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 17:52
από billythekid
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 325338 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 288 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5507 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 108588 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14374 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28149 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2127 355793 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 00:57
από Tem
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98754 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325028 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604272 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12739 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F