vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

179 επισκέπτες, 4 χρήστες
dvelev, Mantis039, Buliwyf, trabaman

Τελικα ποιο υλικο για αντικατασταση του φιλτρου ???

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Τελικα ποιο υλικο για αντικατασταση του φιλτρου ???
« Απάντηση #45 στις: Αυγούστου 07, 2010, 01:29 »
Εκτος του bluefoam που δεν εχω δοκιμασει,μεχρι στιγμης για μενα καλυτερο ειναι το φιλτρο ενυδρειου. :yes:

Αποσυνδεδεμένος lionor

• 1167
« Απάντηση #46 στις: Αυγούστου 07, 2010, 01:39 »
Eγω παλι με το φιλτρο ενυδρειου δεν ειδα...προκοπη. Η αληθεια ειναι οτι δεν το παλεψα και πολυ, αλλα απο τις λιγες δοκιμες που εκανα, δεν ειδα διαφορα προς το καλυτερο σε σχεση με τα 'ετοιμα' φιλτρακια. Νομιζω πως τα 'ετοιμα' ειναι μερικα κλικ καλυτερα.

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #47 στις: Αυγούστου 07, 2010, 01:49 »
Eγω παλι με το φιλτρο ενυδρειου δεν ειδα...προκοπη. Η αληθεια ειναι οτι δεν το παλεψα και πολυ, αλλα απο τις λιγες δοκιμες που εκανα, δεν ειδα διαφορα προς το καλυτερο σε σχεση με τα 'ετοιμα' φιλτρακια. Νομιζω πως τα 'ετοιμα' ειναι μερικα κλικ καλυτερα.
Γνωμες ειναι αυτες του καθενος.Το μονο σιγουρο ειναι για μενα οτι ποτε δεν ειδα σε εργοστασιακο φιλτρακι να ειναι ασπρο μετα απο ωρα  .Που σημαίνει κατακράτηση υγρού και περιττή κατανάλωση

Αποσυνδεδεμένος lionor

• 1167
« Απάντηση #48 στις: Αυγούστου 07, 2010, 01:53 »
Γνωμες ειναι αυτες του καθενος.Το μονο σιγουρο ειναι για μενα οτι ποτε δεν ειδα σε εργοστασιακο φιλτρακι να ειναι ασπρο μετα απο ωρα  .Που σημαίνει κατακράτηση υγρού και περιττή κατανάλωση

Εγω ομως το εχω δει αυτο. Να ειναι ασπρο σαν να μην εχει χρησιμοποιηθει ποτε. Βεβαια αυτο συμβαινει σπανια. Και φυσικα την γνωμη μου ειπα. Δεν υπαρχει απολυτη θεση οταν μιλαμε για η.τ....

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #49 στις: Αυγούστου 07, 2010, 01:56 »
Εγω ομως το εχω δει αυτο. Να ειναι ασπρο σαν να μην εχει χρησιμοποιηθει ποτε. Βεβαια αυτο συμβαινει σπανια. Και φυσικα την γνωμη μου ειπα. Δεν υπαρχει απολυτη θεση οταν μιλαμε για η.τ....
Καπου αλλου δεν θυμαμαι που ειχα πει οτι το φιλτρο ενυδρειου δενει μονο με τον 510 ατμο.Ειναι σαν να υπαρχει το ενα για τον αλλον.Ισως να παιζουν ρολο και οι ατμο που χρησιμοποιουμε καμια φορα.Δεν ξερω  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος lionor

• 1167
« Απάντηση #50 στις: Αυγούστου 07, 2010, 02:01 »
Ισως εχεις δικιο. Αν θυμαμαι καλα, ο πολυεστερας στα ετοιμα φιλτρακια για 510 ατμο, ειναι διαφορετικος σε σχεση με αυτων που ειναι για 901. Και νομιζω μοιαζει σχεδον σαν το φιλτρο ενυδρειου  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος SEB

• 5899
« Απάντηση #51 στις: Αυγούστου 07, 2010, 02:43 »
Ισως εχεις δικιο. Αν θυμαμαι καλα, ο πολυεστερας στα ετοιμα φιλτρακια για 510 ατμο, ειναι διαφορετικος σε σχεση με αυτων που ειναι για 901. Και νομιζω μοιαζει σχεδον σαν το φιλτρο ενυδρειου  :hmmm:
Και αυτό που λες ίσχυε μεχρι πριν λιγο καιρο.Αν ειχα μια καλη φωτογραφικη μηχανη θα ανεβαζα φωτο με υλικο που πρωτη φορα το ειδα σε φιλτρακια που μου ηρθαν.Μαλλον και οι  ;D κανουν πειραματα.

Αποσυνδεδεμένος craven.gr

• *
  • 1238
  • Αν δεν είμαι εδώ... μάλλον κάτι μαστορεύω..
« Απάντηση #52 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 21:16 »
Καλησπέρα στην παρέα.  Μέ λένε Γιάννη, και "ίσως" μάλλον μπήκα και εγώ στην παρέα του η.τ..
Καλώς σας βρήκα, και καλή διαμονή μου εύχομαι.. :thumpup:

Η πρώτη μου ερώτηση....... Παρόλο το ψάξιμο δεν βρήκα κάτι.
Τά φίλτρα απο τα στριφτά, δεν κάνουν ανάλογη δουλειά;  Εχει δοκιμάσει κάποιος κάτι σε αυτή την version, η υπάρχει θέμα καταστροφής του ατμοποιητή.. η κάποιο θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #53 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 21:18 »
εχει δοκιμαστει αυτο το κολπο αλλα δεν δουλευε.ερχονταν υγρα στο στομα πολλα

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #54 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 21:43 »
Γιάννη άστο καλύτερα , δεν τραβάει καθόλου
Μέχρι στιγμής το blue foam κρατάει τα σκήπτρα! Αλλά μελοντικά βλέπω τον νεο άτμο χωρίς πολυεστέρα να σαρώνει. Ενα πουλάκι μου είπε ότι θα βγει και σε  LR  :thumpup:

• *
  • 1238
« Απάντηση #55 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 21:51 »
Μάλιστα........    blue foam λοιπόν, που απο ότι έχω διαβάσει, το βρίσκουμε σε μαγαζί με ενυδρεία.. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, που συγχρόνως έλυσε και την απορία μου. ;)

Καθότι μόνο δύο μέρες αναγνώστης του forum ίσως μου ξέφυγε... :hmmm:    Το LR τί είναι;

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
« Απάντηση #56 στις: Σεπτεμβρίου 11, 2010, 22:05 »
low resistance χαμηλης αντιστασης.οι κανονκιοι ατμ εχουν υψηλη αντισταση ενω οι lr χαμηλη

• *
  • 1238
« Απάντηση #57 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 10:17 »
Ωραία, ευχαριστώ.  Συνεχίζω να χαζεύω στο διάφορα ενδιαφέροντα θέματα που έχετε εδώ..
Απο εβδομάδας, θα σας πώ και εγώ τις εντυπώσεις μου απο το "καινούργιο" μου hobby. :)

Αποσυνδεδεμένος augerinos

• *
  • 13
« Απάντηση #58 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 17:54 »
καλησπερα και  απο μενα  στην  παρεα,δοκιμασα το blufoam  σε lr510 ,(το πηρα απο petshop)  δεν ειχα καλο αποτελεσμα,,ετρεχε το υγρο ,το πιο καλο που εχω βρει ,ειναι ο υαλοβαμβακας για φιλτρο ενυδριου,,πολυεστερικο φιλτρο δεν εχω βρει πουθενα,και στα  μαμισια νομιζω ειναι υαλοβαμβακας,, δεν ξερω αν κανω λαθος,

Αποσυνδεδεμένος Abet

• 3073
  • Ατμιζω απο 9/9/09 τυχαίο ?
« Απάντηση #59 στις: Σεπτεμβρίου 12, 2010, 20:26 »
augerinos καλωσόρισες,Ο υαλοβάμβακας είναι πολυεστερικό υλικό αναμεμιγμένο με γυαλί , είναι εξαιρετικά επικίνδυνο έως θανατηφόρο σε κατάποση.
Το φίλτρο ενυδρίου είναι πολυεστερικό νήμα ελεύθερο βακτηριδίων.
Συχνά γίνεται αυτή η σύγχηση , σκοπός μου δεν είναι να κάνω τον έξυπνο , αλλά να προφυλάξω κάποιον που θα μπει βιαστικά στο φόρουμ και θα χρησιμοποιήσει υαλοβάμβακα γιά άτμισμα .

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2130 356617 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 12, 2024, 22:10
από Paso
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372442 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326080 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 465 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5637 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1029 108918 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 10:39
από Giorgos F
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14482 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28406 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 98914 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325463 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4924 604729 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 24, 2024, 21:46
από thanoulis
Αγαπημένα SnV Shake and Vape 15 12806 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 23, 2024, 10:08
από Giorgos F