vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

196 επισκέπτες, 5 χρήστες
Tem, camber, antiklitos140, Eternal, tankwart

Τελικα ποιο υλικο για αντικατασταση του φιλτρου ???

Αποσυνδεδεμένος Τριπολίτης

• 2016
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Τελικα ποιο υλικο για αντικατασταση του φιλτρου ???
« Απάντηση #120 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 17:57 »
εσυ μου βρηκες ελικοπτερο να σηκωνει πυραυλο?εχω αγωνα αυριο  ;D

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
« Απάντηση #121 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 18:02 »
α πα πα, το έφερα σε επαφή με τη γέφυρα και ντουμάνιασε ο τόπος  :)) :))
Τόσο καιρό άτμιζα με το φίλτρο σε απόσταση 2-3 χιλιοστά από τη γέφυρα με το φόβο οτι μπορεί να λιώσει το υλικό αν έρχεται σε επαφή. Μάλλον τόσο καιρό άτμιζα το υγρό που έσταζε πάνω στη γέφυρα από τα παραγεμίσματα  >:(
Το φοβάμαι πάντως κάμποσο. Αυτή τη στιγμή παίζω με TPB και βλέπω την επιφάνειά του λιωμένη, και ας είναι καλά ποτισμένη. Φυσικά, ούτε λόγος για να βάλω μέσα υαλοβάμβακες κτλ

Συνδεδεμένος Tem

• 9654
« Απάντηση #122 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 18:11 »
Παιδιά, μια ερώτηση
Επειδή κάνω δοκιμές στα γεμίσματα με διάφορα υλικά, πρέπει να έρχεται σε επαφή το υλικό που θα βάλουμε (ό,τι υλικό και να είναι αυτό) με τη γέφυρα του ατμοποιητή; Φαντάζομαι πως όχι ε?

Ρωτάω, γιατί ό,τι έτοιμα φιλτράκια έτοιμα πήρα, βλέπω οτι το υλικό τους καλύπτει όλο τον διαθέσιμο χώρο του ανταλλακτικού, που λογικά πρέπει να έρχεται σε επαφή με τη γέφυρα  :hmmm:
αν δεν έρχεται σε επαφή δίνει σύντομα γεύση καμένου

Συνδεδεμένος Tem

• 9654
« Απάντηση #123 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 18:13 »
Τόσο καιρό άτμιζα με το φίλτρο σε απόσταση 2-3 χιλιοστά από τη γέφυρα με το φόβο οτι μπορεί να λιώσει το υλικό αν έρχεται σε επαφή. Μάλλον τόσο καιρό άτμιζα το υγρό που έσταζε πάνω στη γέφυρα από τα παραγεμίσματα  >:(
Το φοβάμαι πάντως κάμποσο. Αυτή τη στιγμή παίζω με TPB και βλέπω την επιφάνειά του λιωμένη, και ας είναι καλά ποτισμένη. Φυσικά, ούτε λόγος για να βάλω μέσα υαλοβάμβακες κτλ
αν βάλεις blue foam δεν θα καίγεται με τίποτα.

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• 710
  • το ΠΑΟΚίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #124 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 18:17 »

o υαλοβαμβακας θα σε στείλει αδιάβαστο.
τα πολυεστερικά φίλτρα ενυδρείου κάνουν για αυτές τις δουλειές.
φίλτρο τσαγιού δεν έχω δοκιμάσει..

Αποσυνδεδεμένος craven.gr

• *
  • 1238
  • Αν δεν είμαι εδώ... μάλλον κάτι μαστορεύω..
« Απάντηση #125 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 19:58 »
εσυ μου βρηκες ελικοπτερο να σηκωνει πυραυλο?εχω αγωνα αυριο  ;D

Ρε συ.....  τελευταία στιγμή.. :wall:

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
« Απάντηση #126 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 21:42 »
o υαλοβαμβακας θα σε στείλει αδιάβαστο.
Ναι βρε παιδιά, αλλά εχω πάει σε 3 μαγαζιά, τελικά από το τρίτο πήρα μια σακούλα, όλα στη σακούλα λένε πολυεστέρας αλλά οι μαγαζάτορες μου το λέγανε υαλοβάμβακας .. Το άτμισα 2-3 μέρες (σε απόσταση βέβαια από τη γέφυρα), όλα καλά, αλλά διαβάζοντας και άλλα fora άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια ..

Παράθεση από: Tem
αν βάλεις blue foam δεν θα καίγεται με τίποτα.
Που μπορώ να το βρω αυτό βρε παιδιά; Μία αναζήτηση έκανα στο ebay kαι μου έβγαλε μέχρι και βατραχοπέδιλα  :)) :))

Edit:
το blue foam τούτο εδώ είναι ?

Αποσυνδεδεμένος kd66

• 501
« Απάντηση #127 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 21:44 »
Ναι βρε παιδιά, αλλά εχω πάει σε 3 μαγαζιά, τελικά από το τρίτο πήρα μια σακούλα, όλα στη σακούλα λένε πολυεστέρας αλλά οι μαγαζάτορες μου το λέγανε υαλοβάμβακας .. Το άτμισα 2-3 μέρες (σε απόσταση βέβαια από τη γέφυρα), όλα καλά, αλλά διαβάζοντας και άλλα fora άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια ..
Που μπορώ να το βρω αυτό βρε παιδιά; Μία αναζήτηση έκανα στο ebay kαι μου έβγαλε μέχρι και βατραχοπέδιλα  :)) :))
Απλα φιλτρο ενυδρειου, πηγαινε σε ενα shop με ενυδρεια και θα βρεις

Αποσυνδεδεμένος sokin

• 581
  • Δοκιμος ηλεκτροπνευματιστης για μα ζωή.
« Απάντηση #128 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 21:52 »
.......

......

Eδω
http://www.cloud9vaping.co.uk/epages/yxve46fvrnud.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/yxve46fvrnud/Products/B70-41

και εδώ
http://www.modernvapor.com/product_p/bl-blu%20foam.htm

Αποσυνδεδεμένος m.a.x.

• 710
  • το ΠΑΟΚίζειν εστί φιλοσοφείν
« Απάντηση #129 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 22:13 »
όταν λένε υαλοβάμβακα εννοούν πολυεστέρα γιατί η πρώτη ονομασία έχει επικρατήσει.τα petάδικα έχουν μόνο πολυεστέρα

Συνδεδεμένος Tem

• 9654
« Απάντηση #130 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 22:48 »
Blue Foam απο modernvapor και ξεχνάτε όλα τα άλλα. Εξίσου καλό και του Cloud9vaping.

Αποσυνδεδεμένος Kostas

• 1830
« Απάντηση #131 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 23:04 »
Εγώ χρησιμοποιώ φίλτρο ενυδρείου.
Κοστίζει 2 με 3 ευρώ και φτάνει για πολλές χιλιάδες επαναγεμίσματα.

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
« Απάντηση #132 στις: Δεκεμβρίου 22, 2010, 23:19 »
Tem δεν καίγεται στη φωτιά το Blue Foam?

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• 857
« Απάντηση #133 στις: Ιανουαρίου 16, 2011, 14:03 »
δοκίμασα παιδιά το κόλπο του http://www.e-cigarette-forum.com/forum/cartridge-mods/34562-introducing-new-mod-half-tooth-teabag-mod-works-great.html
Στην ουσία είναι piramid tea bag, αλλά κόβει από κάτω τις γωνίες του ωστε να το κάνει κάπως κονικό από κάτω, για να αφήνει πιο πολύ χώρο για υγρό.
Λοιπόν, είμαι 2η μέρα με αυτό, και το φιλτράκι 510 έχει αποκτήσει την 2πλασια διάρκεια και χωρητικότητα. Δοκιμάστε το

Συνδεδεμένος Tem

• 9654
« Απάντηση #134 στις: Ιανουαρίου 16, 2011, 14:37 »
Tem δεν καίγεται στη φωτιά το Blue Foam?
μου είχε διαφύγει η ερώτηση. Η απάντηση λοιπόν είναι ότι δεν καίγεται και δεν παρουσιάζει την παραμικρή φθορά ακόμα και μετά απο πολλές μέρες.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 112440 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 11:09
από karga
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2133 357598 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 10:22
από camber
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 448093 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 109178 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 372728 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 326362 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 503 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 5676 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 14529 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 28483 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99014 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1822 325699 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 27, 2024, 15:10
από anetost