vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

386 επισκέπτες, 3 χρήστες
Tem, Vasvas, lagoudakis

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

The DID Genesis Atomizer

Αποσυνδεδεμένος SO69

• **
  • 353
  • Φύλο: Άντρας
  • Με λένε ΣΩΚΡatty και εPVώνω
Απ: The DID Genesis Atomizer
« Απάντηση #705 στις: Οκτ 18, 2012, 23:18 »
Mόνο μια σύριγγα σε σωζει!!!
Αλλιώς μπόλικες χαρτοπετσετες!! :D

Αποσυνδεδεμένος Pseiras

• 1222
  • Chi_you+ΙΑΤΤΥ-Orion 2.1-GGTS+UFS-GGSlim+MARK-T
« Απάντηση #706 στις: Οκτ 18, 2012, 23:26 »
Το κακο ειναι οτι και με συριγγα πολλες φορες συμβαινει.

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #707 στις: Οκτ 18, 2012, 23:30 »
Ελα ρε παίδιά! Εσάς δηλαδής δεν σας εχει κανει ποτέ η κοπέλα σας παράπονα επειδή εχετε να την βγάλετε εξω ενα μήνα, ή εχετε να της παρετε λουλουδια ενα εξάμηνο?
"Δεν είναι για το έξοδο, είναι για την κίνηση! να δείξεις οτι ακόμα νοιάζεσαι!"
και μετα εσεις το θυμόσασταν για κανα δίμηνο!
Ετσι! γκρίνια στα καλά καθουμενα, για να μην εφησυχάζεις!!!!!

Πρεπει να είναι Η τζένεσις και όχι Ο τζένεσις...
 :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:
Ωφ τώπηκ????? :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie: :tongue_smilie:

Αποσυνδεδεμένος grifos

• **
  • 361
« Απάντηση #708 στις: Οκτ 19, 2012, 00:01 »
Για να γλυτώσω μια και καλή με αυτό το θέμα κατά το γέμισμα....έκανα το εξής:
Στο μπουκαλάκι με την βελόνα που είναι μικρή...την έβγαλα. Σφηνωτή είναι, άν την πιέσεις
πάνω σε έναν πάγκο-τραπέζι...κάτι σταθερό τέλος πάντων, βγαίνει πανεύκολα.
Την θέση της πήρε βελόνα από σύριγγα (με το ροζ πλαστικό), αφού πρώτα αφαίρεσα την
μύτη με το dremel. Μπήκε με αρκετή δύναμη γιατί είναι πιο χοντρή από αυτή που είχε το
μπουκαλάκι.
Αποτέλεσμα....το γέμισμα έγινε παιχνίδι. Η βελόνα ακουμπά στον πάτο του τανκ και  γεμίζει
χωρίς να ξεχειλίζει  :)) .
Το Σάββατο που θα έχω χρόνο θα βάλω 2-3 φώτες.... ;)

Αποσυνδεδεμένος Jargon

• **
  • 490
« Απάντηση #709 στις: Οκτ 19, 2012, 00:38 »
Αυτό θα κάνω αλλά το θέμα είναι ότι σε 1-2 φαρμακεία που είχα ρωτήσει δεν είχαν τέτοια βελόνα. Θα τα πάρω σβάρνα! Ινσουλίνης δεν τη λένε? Έχω μόνο μια που να πάρει.

Αποσυνδεδεμένος grifos

• **
  • 361
« Απάντηση #710 στις: Οκτ 19, 2012, 00:50 »
Iνσουλίνης όχι, είναι πολύ μικρή και κοντή...η ρόζ βελόνα που λέω είναι 1.25mm.

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 988
« Απάντηση #711 στις: Οκτ 19, 2012, 01:30 »
βασικος μου ατμοποιητης πλεον και χωρις να μου λειπει ο ιαττυ ;)

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #712 στις: Οκτ 19, 2012, 09:43 »
Λιγη προσοχή σε οσους αλλαξουν βελόνα σε τέτοιο μπουκαλάκι, γιατι μπορεί να τους μεινει και στο χέρι!
Τα πλαστικά καπάκια φτιάχνονται γύρω απο τη βελόνα εξαρχής.
Οπότε και να το κολλήσεις, σε κάποια στιγμή, θα κινείται! Την εχω πατήσει κα΄μποσες φορές!

Αποσυνδεδεμένος tsiv

• 2874
« Απάντηση #713 στις: Οκτ 19, 2012, 10:17 »
Παιδιά υπάρχουν και μπουκαλάκια με πιό μακριά βελόνα

Αριστερά είναι το κοινό που το βρίσκεις παντού και δεξιά αυτό που γεμίζει τα πάντα 8)
Δεν ξέρω απο πού είναι αγορασμένο (μου το έκαναν δώρο) :D

Τελευταία βρήκα και αυτά και τα περιμένω (παραγγελία μέσω ελληνικού καταστήματος) 8) 8)

http://www.provape.com/Juice-Bottle-with-Tips-p/liquidbottle.htm#

Ελπίζω να βοήθησα ;) :cigar: :cigar: :cigar:

Αποσυνδεδεμένος drf

• 557
« Απάντηση #714 στις: Οκτ 19, 2012, 10:19 »
πράγματι με μακρυά βελόνα κάνεις 'δουλειά' με τα μικρά πρέπει να έχει κενό στη τρύπα του mesh αλλιώς , λούτσα  ;D

που τα βρίσκουμε ωρέ tsiv δώσε τα φώτα στο λαό  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Pseiras

• 1222
  • Chi_you+ΙΑΤΤΥ-Orion 2.1-GGTS+UFS-GGSlim+MARK-T
« Απάντηση #715 στις: Οκτ 19, 2012, 10:24 »
Εγω τα πηρα απο το μαγαζι που πηρα τον DID.
mmvapors.com

Αποσυνδεδεμένος osnik

• *
  • 72
  • Live and let live...
« Απάντηση #716 στις: Οκτ 19, 2012, 11:29 »
Κάτοχος κι εγώ του DID (μίνι) εδώ και 2 μέρες και πραγματικά εντυπωσιάστηκα...
Ατμίζω 15 μήνες περίπου και πριν 2 μέρες κατάλαβα ουσιαστικά την πραγματική γεύση ενός υγρού..
Μπορώ να πω ότι δυσκολεύτηκα αρκετά με το σεταπ της αντίστασης βασικά (Ε1, Ε8 ερορς στο πρόβατο..) αλλά τα κατάφερα και τη σέταρα στα 1.8.
Όμως μετά από 2 μέρες έχω τα εξής θεματάκια..
1. Για κάποιο λόγο η αντίσταση έχει πέσει στα 1.3 (!)..Ξέρει κάποιος να μου πει που μπορεί να οφείλεται αυτό?
2. Το υγρό μου στην δεξαμενή έχει μαυρίσει επικίνδυνα! Αυτό οφείλεται μάλλον στα κατάλοιπα που μένουν στο μες (αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος..). Αν είναι αυτό το πρόβλημα, υπάρχει τρόπος να το περιορίσω λίγο? Είδα ένα βίντεο με κάποια πατέντα με φιτίλι μέσα στην τρύπα του μες..Αυτό θα βοηθήσει την κατάσταση?  Δεν νομίζω να επηρεάσει την απόδοση γιατί το φιτίλι (πιστεύω) θα λειτουργήσει σαν βοήθημα της τροφοδοσίας του μες και δεν θα έχει άμεση επαφή με την αντίσταση και έτσι θα εμποδίζει το υγρό να "πηγαινοέρχεται" ανεξέλεγκτα πάνω κάτω..Λέω εγώ τώρα...
3. Επειδή είναι λίγο μπελάς το γέμισμα με το μικροσκοπικό βιδάκι, από χθες το κατάργησα..Παρατήρησα ότι και τούμπα να το γυρίσω, το υγρό δεν χύνεται..Έκανα καλά?
και 4. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο τρόπο "καθαρισμού" του μες? Και μιλάω για καθημερινό καθαρισμό (ας πούμε με κάθε γέμισμα) και όχι για περιοδική συντήρηση (κάψιμο κ.τ.λ.). Το σκουπίζω λίγο με χαρτοπετσέτα αλλά δεν ξέρω αν κάνω καλά.. Εννοείται βέβαια ότι δεν το τρίβω, απλά την ακουμπάω μαλακά πάνω στο μες και πραγματικά βγάζει πολύ μπίχλα..

Είναι ο πρώτος επισκευάσιμος που αγοράζω (ξέρω άργησα... :D ) και φυσικά η πρώτη φορά που ασχολούμαι με μες γιαυτό αν είχα κάποιες "ηλίθιες" απορίες, συγχωρήστε με... :-[

Αποσυνδεδεμένος tux

• **
  • 194
  • Ανενεργός / Διεγραμμένος λογαριασμός (tux)
« Απάντηση #717 στις: Οκτ 19, 2012, 12:06 »
@osnik το γεγονός ότι η αντίσταση σου έχει πέσει τόσο πολύ είναι ένδειξη βραχυκυκλώμτος.

Κανονικά η αντίσταση έχει ανοδική πορεία με τις ημέρες. Ο μόνος τρόπος να έχει πέσει χωρίς να υπάρχει πρόβλημα και να επανέλθει είναι αν απλά έχει κουνηθεί λίγο το mesh, αλλά στην περίπτωση αυτή μου έχει τύχει να πέσει πχ 0.1.

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος alexmach

• 私はナスが好き
  • 2937
  • Dulcius Ex Asperis
« Απάντηση #718 στις: Οκτ 19, 2012, 12:10 »
1. Εχεις βραχυκυκλωματάκι! Οχι μεγαλο για να μη σου δουλεύει αλλα αρκετο για να σου κανει νούμερα.
Προσπαθησε να στρίψεις το πλέγμα σου μεσα στην αντίσταση αν είναι αρκετά χαλαρή!

2. Μπίχλα μαζεύεται μεσα στο καλαμάκι του πλέγματος αν ειναι αρκετά φαρδιά η τρύπα του. Είναι απλά κατάλοιπα των υγρών και τίποτα παραπανω. Με φαρδιά τρύπα πολλες φορές περνανε στο τανκ! Αυτά τα καταλοιπα πηγαιναν στο φυτίλι μας και τα ατμίζαμε! Τωρα πανε στο τανκ μας! Η μια η η αλλη! Μην βαλεις φυτίλι μεσα γιατι μπορει και να χαλασει λιγο η γεύση!
Απλα χρησιμοποίησε περισσότερο πλεγμα για ακόμα μικρότερη ίσως και σχεδον μηδενική τρύπα στο πλεγμα.

3. καλα εκανες, λογικα δεν θα τρέξει, αλλα εχε υπ όψιν σου οτι μπορει και να το εχεις πλάγια μια μερα ολοκληρη και να μην τρεξει, αλλα να το βαλεις στην τσέπη, και με το κούνημα (αν πας στην πόλη για χορό ας πουμε) να τρεξει τότε.
Παντως, με ενα ο ρινγκ στο καπάκι δεν εχει που να παει το υγρό.

4. Είσαι υποχόνδριος!  :tongue_smilie:
Είχες δεί το φυτίλι σου πριν περάσεις στο μές? Του κόσμου τα καταλοιπα είχε. καθε μερα καθαρισμό? Περκέ? Μην σε απασχολεί! Καθε βδομάδα που αλλαζεις σύρμα, ξεβγαζέ το σε νερό και στέγνωνέ το Αυτό αρκεί!
Η μπίχλα που βγαίνει οταν το ψιλοσκουπίζεις είναι στο σύρμα και όχι στο πλέγμα. Και οσο ατμίζεις, αυτήν δέν μπορείς βεβαια να την αποφύγεις!
Οταν ξεβγαλεις πρώτη φορά το πλέγμα σου θα δείς οτι θα βγαλει δυσαναλογα λίγη μπίχλα απ όσο περίμενες.
Επειδή ολο καθεται πανω στο σύρμα και οχι εκεί!

5. καμμιά απορία δέν είναι ηλίθια, εκτός αν ρώταγες αν μπορεις να τον βαλεις πάνω σε αλλη μπαταριοθήκη απ αυτήν που έχεις!!!!! :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1: :laugh1:

καλά ξεmeshιάσματα!!!

Αποσυνδεδεμένος stephanos21

• May the force be with you.
  • *
  • 23
« Απάντηση #719 στις: Οκτ 19, 2012, 12:36 »
@osnik παρατήρησα ότι αν μείνει χαρτί στο mesh τότε μαυρίζει το υγρό - σε σκέτη βάση δίνει το χρώμα που έχει το νερό αν το βάλεις σε τασάκι. Νιώθω δίνει μια απαλή, αλλά άσχημη, γεύση που φεύγει όταν καεί το χαρτί. Ως εκ τούτου, στο σκούπισμα αποφεύγω να ακουμπάω το mesh.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 169 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 307 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20357 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1134 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878470 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362977 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467892 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1912343 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 521302 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1646 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 376544 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 702846 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ