vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

The DID Genesis Atomizer

Αποσυνδεδεμένος drf

• 557
  • Φύλο: Άντρας
Απ: The DID Genesis Atomizer
« Απάντηση #735 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 22:26 »
Το κολπάκι με την λωρίδα από αλουμινένιο κουτάκι θα λές drf  ;)
Kαλό, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι καλό να μπεί αλουμίνιο μέσα την καμπάνα...από θερμοκρασίες και μόνο  ???

ναι σίγουρα αλλά ως λύση δοκιμής γιατί όχι :)

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
« Απάντηση #736 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 22:31 »
εγω παντως τον μικρο τον πουλησα , ενας λογος  ηταν και η μικρη του αυτονομια, σαν το μεγαλο τιποτα, αποψη μου παντα :)

Αποσυνδεδεμένος vougiouklakis

• 565
« Απάντηση #737 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 22:34 »
Σιγα μη δεν τον πουλαγες  :tongue_smilie: :))

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #738 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 22:37 »
ΟΚ!!!!!

Εκλεισε και το θέμα της τρύπας.
Πάω για παραγγελία DID 1,2mm τρύπα πάνω καπακιού.

Τώρα μένει ... το χρώμααααα.

Λέω για polished, αλλά ο grifos από την άλλη μου λέει ότι το satin είναι κι αυτό ΟΚ.

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
« Απάντηση #739 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 22:38 »
αυτο φιλε ειναι καθαρα θεμα γουστου :), ο μεγαλος απο την μανα του βγαινει 1,2 η τρυπα :)

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• 1669
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #740 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 22:43 »
Κύριοι ...

Σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε....

Σε λίγες μέρες θα τα πούμε και ως συν-κάτοχοι DID!!!!

:respect: :respect: :respect: :respect: :respect:

Αποσυνδεδεμένος grifos

• **
  • 361
« Απάντηση #741 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 23:14 »
Πάντως και δεύτερο να πάρω θα το σκεφτώ πολύ για γυαλιστερό.
Ο satin και τις τούμπες του έχει φάει....και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Αν είναι γυαλισμένος θα είχαμε.. :'(
Παρόλα αυτά κύριος ο DID....τί κύριος...πολεμικό εργαλείο  :)) .

Όταν μάθεις και τον δουλεύεις σωστά τελικα.....Γεμίζεις, απολαμβάνεις και τον ξεχνάς, απλά και ξεκάθαρα.

Αποσυνδεδεμένος eftihis.k

• 678
« Απάντηση #742 στις: Οκτωβρίου 19, 2012, 23:27 »
ο σατινε θεωρω οτι δειχνει πιο ομορφος,αλλα και απο τον γυαλισμενο που εχω απο τον μαϊο ειμαι πολυ ευχαριστημενος. δεν εχει κανει βαθεια σημαδια ,απλα εχει πολυ μικρες γρατζουνιες που φαινονται μονο στο φως.

Αποσυνδεδεμένος tux

• **
  • 194
  • Ανενεργός / Διεγραμμένος λογαριασμός (tux)
« Απάντηση #743 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 15:21 »
Έχοντας ασχοληθεί εκτενώς με τον short did μου τις τελευταίες ημέρες θα ήθελα να κάνω κάποια σχόλια.

Διαβάζω από πολλούς ότι δεν έχει πυκνό ατμό η ότι ο ατμός είναι λίγος. Αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει. Το πιθανότερο είναι να μη λειτουργούν πλήρως όλες οι σπείρες κατά την ατμοποίηση, κάτι που μου έχει συμβεί και προφανώς κάθε Genesis υπόλειτουργεί σε μια τέτοια περίπτωση.

Το πλέον απαραίτητο βήμα κατά το στησιμο είναι η διασφάλιση ότι ανάβουν όλες οι σπείρες και μάλιστα ότι ανάβουν το ίδιο. Αυτό το βήμα κατά τις πρώτες μέρες που το mesh στρώνει ακόμα είναι ένα βήμα που έχει χρειαστεί να το κάνω παραπάνω από μια φορές.

Περιμένω να αδειάσει λίγο το τανκ, περιστρέφω τον ατμοποιητή με τέτοιο τρόπο ώστε το mesh να μην είναι βουτηγμένο σε υγρό και ατμίζω για λίγη ώρα μέχρι να στεγνώσει το mesh. Έπειτα κάνω λίγο dry burn και τσεκάρω ότι ανάβουν όλες οι σπείρες, διορθώνω, κουνώντας αυτές που δεν ανάβουν και γεμίζω πλήρως το τανκ. Από τη στιγμή που διορθωθεί αυτό, εφόσον το mesh είναι σωστό και τροφοδοτεί κανονικά, το αποτέλεσμα θα πρέπει να ναι πλούσιος και γεμάτος ατμός.

Αναφορικά με το θέμα της εμφάνισης, θεωρώ ότι ο did είναι ένας πραγματικά άσχημος ατμοποιητής και χωρούσε τεράστιες πινελιές για να δείξει λίγο πιο ωραίος. Από κει και πέρα, ατμίζει τόσο ωραία που προσωπικά η εμφάνιση με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

Αποσυνδεδεμένος grifos

• **
  • 361
« Απάντηση #744 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 16:47 »
Για το θέμα εμφάνισης είναι γούστα αυτά  :))
Εγώ τον θεωρό πανέμορφο....αλλά είναι satin, εκεί είναι το μυστικό της απλότητας  :thumpup: :thumpup: :thumpup:

Kαι μια φώτο με το SIRIUS mod που μου χάρισε ο Γίωργος Σηφάκης από τον διαγωνισμό... :respect: :respect: :respect:
Ωραίο σετάκι για εξόδους με τον σωλήνα για 18350...χάνετε στην παλάμη.... ;)

Uploaded with ImageShack.us

Αποσυνδεδεμένος progressevakos

• **
  • 124
  • Aut viam inveniam aut faciam
« Απάντηση #745 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 16:57 »
grifos δενει πολυ ωραια..μπραβο πανεμορφο..αν δεν υπηρχαν και αυτες οι "χαρακιες" του did θα ηταν το τελειο σετακι...

Αποσυνδεδεμένος grifos

• **
  • 361
« Απάντηση #746 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 17:01 »
Από κοντά είναι πολύ καλύτερο, οι φωτογραφίες το αδικουν πραγματικά  :yes: :yes:
Οι χαρακιές που έχει ο DID είναι αυτό που τον κάνει εντελώς διαφορετικό από όλους τους
άλλους ατμοποιητές....για μένα είναι το σήμα κατατεθέν του  :thumpup: :thumpup: :thumpup:
Γούστα είναι αυτά παιδιά...σε άλλον αρέσει σε άλλον όχι....αλλά στην απόδοση δεν χωράει
αμφιβολίες  ;)

Αποσυνδεδεμένος poseidonas7

• 1030
« Απάντηση #747 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 19:28 »
δοκιμασα προχτες ..
τρομερη εμπειρια ο did...
πεντακαθαρη γευση ..χλιαρη τζουρα  απολαυστικος ατμος...
συγκριση με φιτιλατους απλα δεν υφιστανται..αλλη κατηγορια το μες ...διαφορετικη ατμιστικη προσεγγιση...
σιγουρα θα ειναι η επομενη μου ατμιστικη εμπειρια ...
μπραβο για ακομα μια ελληνικη προσπαθεια...!!!

@η τιμουλα του λιγο τσιμπημενη...

@επρεπε να βρω κατι να γκρινιαξω...

@ειναι χοντρος!!!πολυ χοντρος..μα πολυ χοντρος...ειναι τεραστιος!!!
πανω στο χαμερ ειναι απλα..."σας..@αμαω ολλους!!!!!! :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))

Αποσυνδεδεμένος Mulder

• 1698
  • Ατμιστής Απο Παρασκευή 13/01/12 21:20
« Απάντηση #748 στις: Οκτωβρίου 20, 2012, 19:32 »
οσοι εχετε παρει το διαφανο τανκακι για το DID σας και καθεται το αλλο μπορειτε να του βαλετε δυο ταπες απο τανκακι 6ml και να κανετε και ενα καρτοτανκ...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VwAPd7lVFjY&feature=relmfu[/youtube]

Αποσυνδεδεμένος crypton

• 987
« Απάντηση #749 στις: Οκτωβρίου 21, 2012, 00:12 »
αλλο ενα συν του did ειναι οτι ξεχνας τι σημαινει διαρροη και μπουρμπουληθρες :thumpup:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
BP Mods Warhammer (18650) [Ηλεκτρονικά mods] 5 5879 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 25, 2024, 23:29
από Ksp
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 361040 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1198 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114757 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 451505 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 111377 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 376177 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 329031 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1235 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6663 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15518 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29674 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul