[justify][member=14933]Ntinlanden[/member], καλησπέρα και χρόνια πολλά κι από εδώ, με υγεία και ευτυχία! Υπέροχο θέμα και ξεχωριστή κόντρα κατά τη γνώμη μου. Προσωπική μου διαδρομή με δαύτα: α) Power mode, λέω σε μένα πως τάχα ξέρω τι κάνω, β) έλεγχο θερμοκρασίας, λέω στους φίλους πως ξέρω. / Βέβαια, ήμουν και άτυχος, τη στιγμή που είχα πάρει φόρα, τσουπ, ο κύριος estrifan. Ο άνθρωπος είναι μάγος, ο άνθρωπος σύρμα, ο άνθρωπος που μπορούσε να αποστομώσει και τον κύριο microchip. Ε, είπα από νωρίς “πού πας βρε δύσμοιρε Joe..!”[/justify]
[justify]Πέρα από τα δύσκολα ατμιστικά μου βιώματα..., σαφώς και επιλέγω power mode. Λατρεύω μηχανική λειτουργία, πάντα ήθελα το αγαπημένο μου κάνθαλ, και βέβαια, ακόμα ισχύει σε μένα το, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια. / Είδα Ni200, είδα λίγο SS, άντε και λίγο απ’ όλα να πω, από φίλους και εχθρούς, ε, ακόμα δεν τρελάθηκα όσο σε μηχανικό με ταπεινό κάνθαλ. Ναι, είδα καλύτερη γεύση σε πολλές των περιπτώσεων, όμως ήταν σαν να είμαι γεροντάκι που για να το ξεγελάσεις ρίχνεις τόνους χρώμα στην τιβί του. / (είναι και τρέλα, να ψάχνεις το χειρότερο σύρμα, ή να τινάζεις ντριπεράκι χωρίς ν’ αλλάζεις το άθλιο βαμβάκι μετά από 20 κόντρα δοκιμές, πάλι με μπαταριοθήκη).[/justify]