Βεβαίως δεν μηδενίζω ούτε το tc ουτε τον skyline (χωρίς drop kit, γιατί δεν θέλω να γεμίζω τανκάκι σε κάθε τζούρα)

Ατμίζω και με τα δύο, φαντάζομαι μαντεύεις εύκολα με ποιό από τα δύο ατμίζω περισσοτερο

Δεν έχω σκοπό να πείσω κανένα to tc or not tc, εδώ τον εαυτό μου δεν μπορώ να πείσω σε τόσα και τόσα σημαντικότερα θέματα... Την άποψη μου μόνο λέω, σε σχέση με τα δικά μου ατμιστικά βίτσια.
Όμως θεωρώ ότι το tc έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά του για να γίνει mainstream που λεγαν και στο νησί μου.
Το πρόβλημα του είναι πως έχει διπολική προσωπικότητα.
Θέλει να περνιέται για temperature control, ενώ στην πραγματικότητα είναι προσπάθεια παρακολούθησης της αλλαγής της ωμικής αντίστασης του σύρματος όσο αυτό θερμαίνεται. Συνεπώς θέλει ρύθμιση από τον χρήστη για κάθε τύπο σύρματος, ακόμα και για τον ίδιο τύπο από διαφορετικό κατασκευαστή.
Έτσι σε περιορίζει στα στησίματα, ειδικά αν χρησιμοποιείς πολλούς ατμοποιητές.
Βεβαίως έχει και τα θετικά του, αλλά για μένα που χρησιμοποιώ καθημερινά 4-5 διαφορετικούς ατμοποιητές και αρέσκομαι να παίζω με τις αντιστάσεις, είναι περισσότερο πρόβλημα παρά λύση. Ειδικά αν υπολογίσω και το γεγονός ότι ατμίζω σχεδόν αποκλειστικά με μηχανικά μοντ, πάει άπατο το tc.