Να πω και εγώ την π#@αριά μου περί συλλόγου? Να την πω, αμέ. Εδώ την λένε αυτοί που δεν είναι μέλη.
Για εμένα, ο βασικότερος λόγος ύπαρξης του συλλόγου, είναι, την επόμενη φορά που θα συζητηθεί νομοσχέδιο, στο "τραπέζι" να μην κάτσουν μόνο η κυβέρνηση, οι γιατροί και οι έμποροι όπως έγινε ως τώρα. Κανείς από τους 3 δεν ενδιαφέρεται για το καλό μας στο ελάχιστο.
Ο λόγος ύπαρξης του συλλόγου είναι μαζί με αυτούς τους 3 να υπάρχει και ένας επίσημος αντιπρόσωπος των ατμιστών/καταναλωτών με ικανό αριθμό μελών ώστε να γίνει αποδεκτός ως τέτοιος, που θα μπορεί να προασπίσει τα συμφέροντα μας.
Όλα τα υπόλοιπα που αναφέρονται συνέχεια, όπως οι εγγυήσεις στα μοντάκια και το που πήγαν τα λεφτάααααα, δεν καταλαβαίνω γιατί έχουν πάρει πρωταγωνιστική θέση και μονοπωλούν τις συζητήσεις. Αυτό όμως είναι θέμα που πρέπει να σκεφτεί το ΔΣ του συλλόγου και όχι θέμα συζήτησης στο φόρουμ.
Δεν έχω αυταπάτες πως μπορεί να καταφέρει πάρα πολλά απέναντι στα γνωστά συμφέροντα, αλλά για εμένα κάποιος θα πρέπει να είναι εκεί για να μεταφέρει την φωνή μου. Είτε πετύχει κάτι είτε όχι. Και επειδή δεν μπορεί να είναι εκεί ο όποιος νάναι και να τον πάρουν στα σοβαρά, πρέπει να υπάρξει ένας επίσημος αντιπρόσωπος.
Αν εσείς θέλετε να πέσετε αμαχητί και σαν το σκυλί στ' αμπέλι, δικαίωμα σας. Μην κουνήσετε δαχτυλάκι αν δεν θέλετε.
Αλλά το να κουνάτε τελικά το δαχτυλάκι σας μόνο και μόνο για να κατακρίνετε δημόσια αυτούς που κάαααατι προσπαθούν να κάνουν, όπως κουτσά στραβά το κάνουν, με τα όσα μέσα έχουν για να το κάνουν και με όση εμπειρία δεν έχουν να το κάνουν, ή για να διαλαλήσετε το πόσο άχρηστη είναι η ύπαρξη τους, ενώ εσείς δεν κάνετε το παραμικρό, είτε από βαρεμάρα, είτε από άποψη, αντί να τους βοηθήσετε να το κάνουν καλύτερα, είναι αν μη τι άλλο αηδία.
Στην χειρότερη, άντε να πετύχουν και κάτι που τελικά θα ωφελήσει και εσάς χωρίς να έχετε ασχοληθεί καν. Πιο win-win δεν παίζει.
Και τελικά, αν θεωρείτε οτι η ΚΕΑ δεν είναι ικανός επίσημος αντιπρόσωπος σας, γίνετε μέλος και αλλάξτε την. Ή ακόμα καλύτερα, ξεκινήστε τον δικό σας, καλύτερο επίσημο αντιπρόσωπο. Για να σας δω, και υπόσχομαι να γίνω μέλος.