σε dna25, evic vt και vtc mini μου έχει τύχη αρκετές φορες να τελειώσει το υγρό και μάλιστα να ανεβάζω θερμοκρασία νομίζοντας ότι κάτι φταίει με το mod αλλα καμένο δεν πηρα καμια φορα (tank από ss που δεν βλέπεις ότι τελειωσε το υγρό)
τα watt συνήθως τα ρυθμίζουμε ανάλογα την αντίσταση που έχουμε
αν τα βάλεις χαμηλά το mod θα αργεί να ανεβάσει την θερμοκρασία στο επιθυμητό σημείο αν τα βάλεις ψιλά το mod θα πιάνει άμεσος την θερμοκρασία αλλα ακόμα και με τέρμα τα watt καμένο δεν παίρνεις αν έχεις σωστό στήσιμο και το mod δουλεύει σωστά
για του λόγου το αληθές αυτή τι στιγμή που γράφω έχω κλείσει τα υγρά στον cloud και έχω βάλει τα watt στο τέρμα 75w
θα ατμισω μέχρι να σταματήσει να μου δίνει ατμό να δούμε τι θα γίνει...
...μετά από λίγη ώρα ο ατμός καταλαβαίνω ότι δεν είναι όπως θα έπρεπε να είναι η γεύση έχει εξαφανιστεί και συνεχίζω μέχρι να σταματήσει τελείως η να πάρω καμένο
υπόψιν 75w 220c...
αναγκάστικα και έβγαλα εντελώς το tank γιατί δεν σταματάει με τίποτα να βγάζει ατμό
πολύ λίγο και καταλαβαίνεις ότι δεν έχει υγρό αλλα καμένο δεν παίρνεις
η συνεχεια στο video
https://www.youtube.com/watch?v=HfQ3wenwcGA&feature=youtu.beξέρω θέλω ξύρισμα

όπως θα δείτε είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει να βγαίνει έστω και λίγος ατμός αλλα η γεύση έχει εξαφανιστεί και εδώ και ώρα ξέρεις πως στέγνωσες αλλα καμένο δεν πήρα καθόλου
η θερμοκρασίες που έχω δουλέψει ποτε δεν ξεπέρασαν τα 240c αν έβλεπα πως δεν έχω ατμό στα 240c τότε απλά έλεγχα και έβρισκα τι φταίει
με αντιστάσεις ni200 και ss έχω δουλέψει αρκετό καιρό
δεν παίζει ρολο το υγρό στο tc ότι και να βάλεις αν δουλεύει σωστά το mod και έχεις στήσει σωστά τον ατμο καμένο δεν παίρνεις (ούτε υποψία)
τώρα ότι μπορεί να συμβεί κάτι και να πάρεις καμένο δεν το αποκλείω απλά δεν μου έτυχε ποτε σε tc