vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΑΡΩΜΑΤΑ. Βασικές πληροφορίες

Αυτό το strike δε το ξερα. Αλλά εκτός από το latakia,  και το kentucky, με μπουχτίζει εύκολα. Το θέμα όμως είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα ΝΕΤ υγρό που να  μην μ αρέσει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος tony1976

• **
  • 300
  • Φύλο: Άντρας
Το strike είναι πούρο σκληρό, βαρύ αλλά δεν νομίζω ότι είναι για ολοήμερο. Κάποιο άλλο που μπορείς να μου πεις που να έχει λίγο άρωμα πιπας αλλά να μην γλυκίζει ας είναι και από άλλη εταιρεία. Δεν ξέρω εάν λέγεται Cavendish ο καπνός πιπας ας μας πει κάποιος φίλος εάν ξέρει. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. 

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
Όταν αναφερόμαστε σε cavendish εννοούμε κυρίως μια διαδικασία επεξεργασίας και ωρίμανσης των φύλλων καπνού. Για την παραγωγή του cavendish χρησιμοποιείται συνήθως μείγμα καπνού burley, virginia και kentucky. Το μείγμα αυτό με τη σειρά του χρησιμοποιείται για την παραγωγή καπνού πίπας και πούρων.

Αποσυνδεδεμένος tony1976

• **
  • 300
Καλημέρα Τεμ ευχαριστώ πολύ φίλε μου δεν το ήξερα απλά το ανέφερα για να ξέρω τι να ψάχνω στις περιγραφές( όσο αντικειμενικές είναι). Κάποιο άρωμα νετ ή υγρό που να φέρνει λίγο σε καπνό πίπας αλλά να μην γλυκίζει μπορείς να μου προτείνεις σε παρακαλώ? Ευχαριστώ.

Συνδεδεμένος kkoumas

• 764
  • DON'T PANIC
Για οποιον ενδιαφερεται να μειωσει τη γλυκα στα υγρα του υπαρχει ενα πολυ χρησιμο αρωματακι της FA που λεγεται Bitter Wizzard που κανει αυτην ακριβως τη δουλεια. Χρησιμοποιηστε το ομως με φειδω.

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
Καλημέρα Τεμ ευχαριστώ πολύ φίλε μου δεν το ήξερα απλά το ανέφερα για να ξέρω τι να ψάχνω στις περιγραφές( όσο αντικειμενικές είναι). Κάποιο άρωμα νετ ή υγρό που να φέρνει λίγο σε καπνό πίπας αλλά να μην γλυκίζει μπορείς να μου προτείνεις σε παρακαλώ? Ευχαριστώ.
Λυπάμαι, όμως προσωπικά δεν έχω να προτείνω κάτι. Ισχύει περίπου ότι ισχύει και για τα αρώματα πούρου. Κάποια net αρώματα ίσως είναι πιο κοντά αλλά και αυτά συνήθως έχουν κάτι που γλυκίζει.

Αποσυνδεδεμένος Aoratix

• 622
  • Once`s your gone you can't come back .
Piloto Cubano  -  La Tabaccheria

Αποσυνδεδεμένος tony1976

• **
  • 300
Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ, από την περιγραφή και το όνομα όμως δείχνει ότι είναι πούρο και εγώ θέλω καπνό πιπας που δεν γλυκίζει πολύ. Ωραίο πούρο είναι και το Strike από Tnt που το έχω. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. 

Αποσυνδεδεμένος Aoratix

• 622
  • Once`s your gone you can't come back .
Έχεις δίκιο , δεν πρόσεξα καλά . 
Η πρότασή μου , ήταν στα πλαίσια της καθαρής γεύσης , δίχως τη γλυκιά επίγευση . 
Και επειδή ανέφερες την TNT , εχθές άτμισα το El Puro , το οποίο έχει μιά ιδέα απο
Piloto Cubano , ενώ το σώμα , είναι μιά γλυκιά Mata Fina .

Αποσυνδεδεμένος jimfer13

• 1123
Ποια εταιρία θεωρείτε ότι έχει τα καλύτερα virginia και latakia? (όχι ΝΕΤ)

Αποσυνδεδεμένος otakis

• **
  • 424
μεταξύ inw κ fa, προτιμώ τα της δεύτερης κ ιδιαιτέρως το latakia
καλό, επίσης, είναι κ το virginia flv

Αποσυνδεδεμένος jimfer13

• 1123
Σ' ευχαριστώ Τάκη, θα πάω αύριο μια βόλτα σε τοπικό μαγαζί να δω τι υπάρχει.
Είμαι και λίγο επιφυλακτικός με τα καπνικά της FA.  Μόνο το soho έχω σε τακτική χρήση.
Απ' τα υπόλοιπα που έχω φτιάξει , το perique blagk ήταν ατμίσιμο και τα maxx blen και 7 leaves κάπως υποφερτά.
Τα cuban supreme , mellow sunset  και dark vapure  δεν μου άρεσαν καθόλου, χαρίστηκαν σε φίλους.
1 στα 7 , δεν το λες και καλό σκορ :))

Αποσυνδεδεμένος otakis

• **
  • 424
πράγματι...
να μην σε πάρω, όμως, στον λαιμό μου
τα χημικώς συντιθέμενα καπνικά δεν έχουν καμία σχέση με τις γεύσεις των ΝΕΤ, που πιθανώς γνωρίζεις κ αναγνωρίζεις
προσοχή, έγραψα τι αρέσει σε μένα κ πάντα στα πλαίσια μίξεων, γιατί λχ το virginia fa μόνο του δεν το αντέχω ούτε κ εγώ
αντίθετα το latakia fa είναι λατρεμένο είτε solo είτε σε μίξεις, όσο κ αν το χαρακτηρίζουν τασάκι -κ εδώ που τα λέμε είναι, αλλά μου αρέσει, όπως κ το dark vapure
αυτά κ καλό μας μήνα! :)

Η αλήθεια είναι οτι το virginia μην το πάρεις, τσάμπα τα λεφτά, δεν έχω καταλάβει που μπορεί να φανεί χρήσιμο αυτό το άρωμα.

Οπως ακριβώς το λες jimfer, απο FA ημικαπνικά μόνο soho και RY4 τα άλλα ρίχτα σιφόνι

Αποσυνδεδεμένος SAGITARIUS

• *
  • 75
Σ' ευχαριστώ Τάκη, θα πάω αύριο μια βόλτα σε τοπικό μαγαζί να δω τι υπάρχει.
Είμαι και λίγο επιφυλακτικός με τα καπνικά της FA.  Μόνο το soho έχω σε τακτική χρήση.
Απ' τα υπόλοιπα που έχω φτιάξει , το perique blagk ήταν ατμίσιμο και τα maxx blen και 7 leaves κάπως υποφερτά.
Τα cuban supreme , mellow sunset  και dark vapure  δεν μου άρεσαν καθόλου, χαρίστηκαν σε φίλους.
1 στα 7 , δεν το λες και καλό σκορ :))
Μάγκα περίπου στα ίδια επίπεδα είναι τα γούστα μας απ' ότι βλέπω.
Soho με ικανοποίησε αρκετά όσο το άτμιζα, από maxxblend κάτι λίγα πράματα και τα υπόλοιπα  από λίγο έως πολύ αδιάφορα.
Αυτό που με εξέπληξε όμως αρκετά από τότε που το δοκίμασα, το τελευταίο οκτάμηνο, είναι το cowboy blend.
https://flavorah.gr/flavour-art-el-gr/cowboy-blend-flavourart
Εντελώς διαφορετικό απ' όσα αναφέρεις, αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη.
Στα δύο τελευταία κατοστάρια που έφτιαξα μάλιστα πρόσθεσα και 15 σταγόνες κόκκινη σταφίδα της E-Cig στο καθένα, και απογειώθηκε εντελώς. 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Omerta Liquids Shake and Vape 35 19955 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 928 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877237 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 360846 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 464978 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1905199 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 518376 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1497 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 374693 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 700790 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19831 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos
Προτάσεις για την βελτίωση της λειτουργίας του Φόρουμ. [Χρήση του φόρουμ] 2132 445700 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 02, 2025, 11:58
από zilberto