Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

398 επισκέπτες, 7 χρήστες
tony1976, Tem, Milarepa, teo77, maraki1308, sentinelba, thanos1071

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΑΡΩΜΑΤΑ. Βασικές πληροφορίες  (Αναγνώστηκε 235147 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Οβαλιου Φορμανης

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: χανια
  • Φύλο: Άντρας
    • www.imeros-shop.gr
Αυτό το strike δε το ξερα. Αλλά εκτός από το latakia,  και το kentucky, με μπουχτίζει εύκολα. Το θέμα όμως είναι ότι δεν έχω βρει ακόμα ΝΕΤ υγρό που να  μην μ αρέσει.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συνδεδεμένος tony1976

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Ιωαννινα
Το strike είναι πούρο σκληρό, βαρύ αλλά δεν νομίζω ότι είναι για ολοήμερο. Κάποιο άλλο που μπορείς να μου πεις που να έχει λίγο άρωμα πιπας αλλά να μην γλυκίζει ας είναι και από άλλη εταιρεία. Δεν ξέρω εάν λέγεται Cavendish ο καπνός πιπας ας μας πει κάποιος φίλος εάν ξέρει. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. 

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
  • Τόπος: Αθήνα
Όταν αναφερόμαστε σε cavendish εννοούμε κυρίως μια διαδικασία επεξεργασίας και ωρίμανσης των φύλλων καπνού. Για την παραγωγή του cavendish χρησιμοποιείται συνήθως μείγμα καπνού burley, virginia και kentucky. Το μείγμα αυτό με τη σειρά του χρησιμοποιείται για την παραγωγή καπνού πίπας και πούρων.

Συνδεδεμένος tony1976

• e-medium ατμιστής
  • **
Καλημέρα Τεμ ευχαριστώ πολύ φίλε μου δεν το ήξερα απλά το ανέφερα για να ξέρω τι να ψάχνω στις περιγραφές( όσο αντικειμενικές είναι). Κάποιο άρωμα νετ ή υγρό που να φέρνει λίγο σε καπνό πίπας αλλά να μην γλυκίζει μπορείς να μου προτείνεις σε παρακαλώ? Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος kkoumas

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Betelgeuse
  • DON'T PANIC
Για οποιον ενδιαφερεται να μειωσει τη γλυκα στα υγρα του υπαρχει ενα πολυ χρησιμο αρωματακι της FA που λεγεται Bitter Wizzard που κανει αυτην ακριβως τη δουλεια. Χρησιμοποιηστε το ομως με φειδω.

Συνδεδεμένος Tem

• Διαχειριστής
  • Τόπος: Αθήνα
Καλημέρα Τεμ ευχαριστώ πολύ φίλε μου δεν το ήξερα απλά το ανέφερα για να ξέρω τι να ψάχνω στις περιγραφές( όσο αντικειμενικές είναι). Κάποιο άρωμα νετ ή υγρό που να φέρνει λίγο σε καπνό πίπας αλλά να μην γλυκίζει μπορείς να μου προτείνεις σε παρακαλώ? Ευχαριστώ.
Λυπάμαι, όμως προσωπικά δεν έχω να προτείνω κάτι. Ισχύει περίπου ότι ισχύει και για τα αρώματα πούρου. Κάποια net αρώματα ίσως είναι πιο κοντά αλλά και αυτά συνήθως έχουν κάτι που γλυκίζει.

Αποσυνδεδεμένος Aoratix

• e-regular ατμιστής
  • Once`s your gone you can't come back .
Piloto Cubano  -  La Tabaccheria

Συνδεδεμένος tony1976

• e-medium ατμιστής
  • **
Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ, από την περιγραφή και το όνομα όμως δείχνει ότι είναι πούρο και εγώ θέλω καπνό πιπας που δεν γλυκίζει πολύ. Ωραίο πούρο είναι και το Strike από Tnt που το έχω. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως. 

Αποσυνδεδεμένος Aoratix

• e-regular ατμιστής
  • Once`s your gone you can't come back .
Έχεις δίκιο , δεν πρόσεξα καλά . 
Η πρότασή μου , ήταν στα πλαίσια της καθαρής γεύσης , δίχως τη γλυκιά επίγευση . 
Και επειδή ανέφερες την TNT , εχθές άτμισα το El Puro , το οποίο έχει μιά ιδέα απο
Piloto Cubano , ενώ το σώμα , είναι μιά γλυκιά Mata Fina .

Αποσυνδεδεμένος jimfer13

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Aλεξανδρούπολη
Ποια εταιρία θεωρείτε ότι έχει τα καλύτερα virginia και latakia? (όχι ΝΕΤ)

Αποσυνδεδεμένος otakis

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Χαλκίδα
μεταξύ inw κ fa, προτιμώ τα της δεύτερης κ ιδιαιτέρως το latakia
καλό, επίσης, είναι κ το virginia flv

Αποσυνδεδεμένος jimfer13

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Aλεξανδρούπολη
Σ' ευχαριστώ Τάκη, θα πάω αύριο μια βόλτα σε τοπικό μαγαζί να δω τι υπάρχει.
Είμαι και λίγο επιφυλακτικός με τα καπνικά της FA.  Μόνο το soho έχω σε τακτική χρήση.
Απ' τα υπόλοιπα που έχω φτιάξει , το perique blagk ήταν ατμίσιμο και τα maxx blen και 7 leaves κάπως υποφερτά.
Τα cuban supreme , mellow sunset  και dark vapure  δεν μου άρεσαν καθόλου, χαρίστηκαν σε φίλους.
1 στα 7 , δεν το λες και καλό σκορ :))

Αποσυνδεδεμένος otakis

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Χαλκίδα
πράγματι...
να μην σε πάρω, όμως, στον λαιμό μου
τα χημικώς συντιθέμενα καπνικά δεν έχουν καμία σχέση με τις γεύσεις των ΝΕΤ, που πιθανώς γνωρίζεις κ αναγνωρίζεις
προσοχή, έγραψα τι αρέσει σε μένα κ πάντα στα πλαίσια μίξεων, γιατί λχ το virginia fa μόνο του δεν το αντέχω ούτε κ εγώ
αντίθετα το latakia fa είναι λατρεμένο είτε solo είτε σε μίξεις, όσο κ αν το χαρακτηρίζουν τασάκι -κ εδώ που τα λέμε είναι, αλλά μου αρέσει, όπως κ το dark vapure
αυτά κ καλό μας μήνα! :)

Αποσυνδεδεμένος armadoran

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Athens
Η αλήθεια είναι οτι το virginia μην το πάρεις, τσάμπα τα λεφτά, δεν έχω καταλάβει που μπορεί να φανεί χρήσιμο αυτό το άρωμα.

Οπως ακριβώς το λες jimfer, απο FA ημικαπνικά μόνο soho και RY4 τα άλλα ρίχτα σιφόνι

Αποσυνδεδεμένος SAGITARIUS

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΠΑΤΡΑ
Σ' ευχαριστώ Τάκη, θα πάω αύριο μια βόλτα σε τοπικό μαγαζί να δω τι υπάρχει.
Είμαι και λίγο επιφυλακτικός με τα καπνικά της FA.  Μόνο το soho έχω σε τακτική χρήση.
Απ' τα υπόλοιπα που έχω φτιάξει , το perique blagk ήταν ατμίσιμο και τα maxx blen και 7 leaves κάπως υποφερτά.
Τα cuban supreme , mellow sunset  και dark vapure  δεν μου άρεσαν καθόλου, χαρίστηκαν σε φίλους.
1 στα 7 , δεν το λες και καλό σκορ :))
Μάγκα περίπου στα ίδια επίπεδα είναι τα γούστα μας απ' ότι βλέπω.
Soho με ικανοποίησε αρκετά όσο το άτμιζα, από maxxblend κάτι λίγα πράματα και τα υπόλοιπα  από λίγο έως πολύ αδιάφορα.
Αυτό που με εξέπληξε όμως αρκετά από τότε που το δοκίμασα, το τελευταίο οκτάμηνο, είναι το cowboy blend.
https://flavorah.gr/flavour-art-el-gr/cowboy-blend-flavourart
Εντελώς διαφορετικό απ' όσα αναφέρεις, αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη.
Στα δύο τελευταία κατοστάρια που έφτιαξα μάλιστα πρόσθεσα και 15 σταγόνες κόκκινη σταφίδα της E-Cig στο καθένα, και απογειώθηκε εντελώς. 

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές- Νέες κυκλοφορίες Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 2730 737120 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 20:07
από Aoratix
HALO αρωματα!!! [Αρώματα] 443 96640 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 15, 2025, 23:20
από Tem
Υγρά Tom Klark's [Υγρά που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα] 21 12299 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 15, 2025, 20:08
από infernity
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1480 403194 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 09, 2025, 11:47
από Επιτέλους το έκοψα
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 43 6783 Τελευταίο μήνυμα Μαΐ 01, 2025, 14:23
από Chris66
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 4 3527 Τελευταίο μήνυμα Απρ 26, 2025, 20:20
από Stavkal
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 385785 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 271300 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 745491 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 272404 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 704881 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 1250 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos