vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

366 επισκέπτες, 8 χρήστες
KostasGR, baggio, maprix, Buliwyf, tapantari, Taskaramou, Ribot, athmichalop

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΑΡΩΜΑΤΑ. Βασικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
  • Φύλο: Άντρας
Αυτό το soho που αναφέρεται πιο πάνω ούτε για λίγο δεν κατάφερα να το ατμίσω. Το dark vapure επίσης με δυσκολία ατμίζεται...... εντελώς παστουρμάς. Το perique σχετικά υποφερτό, το cuban supreme καμία σχέση με τις προσδοκίες που πιθανόν δημιουργεί η ονομασία.

Αποσυνδεδεμένος ZiovanioS

• 675
Με εξαίρεση το Soho που το είχα ατμισει άνετα παλιά, για τα υπόλοιπα προσυπογράφω και γω. Δεν.

Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό το soho που αναφέρεται πιο πάνω ούτε για λίγο δεν κατάφερα να το ατμίσω. Το dark vapure επίσης με δυσκολία ατμίζεται...... εντελώς παστουρμάς. Το perique σχετικά υποφερτό, το cuban supreme καμία σχέση με τις προσδοκίες που πιθανόν δημιουργεί η ονομασία.
Σε τι ποσοστό το δοκίμασες? υπάρχουν 2 sweet spot σε αυτό το άρωμα, για την ακρίβεια οι μισοί που ξέρω το κάνουν στο 10% και οι άλλοι μισοί στο 5% :dontknow:

Εγώ το κάνω στο 10% πάντως

Αποσυνδεδεμένος Tem

• 9686
Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι, αλλά δεν το αποκλείω καθόλου να ήταν και σε 20%.

Αποσυνδεδεμένος otakis

• **
  • 424
έχεις δίκιο, το 20% είναι απαράδεκτα ψηλό κ όμως προτείνονταν κάποτε
στις μίξεις 4-5% είναι πολύ καλό ποσοστό συμμετοχής κ διακρίνεται, δεν χάνεται στην συνταγή
single κ 8% δεν είναι άσχημο

Αποσυνδεδεμένος jimfer13

• 1123
Κι εγώ στο 10% μόνο του, μικρότερο ποσοστό σε μίξεις.
*Το goofys juice μου είχε αρέσει περισσότερο με soho αντί Ry4 D ,στο ίδιο ποσοστό.

Αποσυνδεδεμένος otakis

• **
  • 424
μιας κ μιλάμε για soho, πείραξα το cardinal που βρήκα στο alltheflavors κ μου άρεσε σαν ιδέα, αλλά δεν είχα holy grail κ έβαλα στην θέση του soho
βγήκε πολύ καλή η πρώτη προσπάθεια κ θα παίξω λίγο με τα ποσοστά

Cardinal_Soho

1.5% French Vanilla Deluxe TPA
0.7% Kentucky Blend FLV
1.5% Red Burley FLV  
0.7% Smoked Butterscotch FLV
4% Soho FA

πιστεύω ότι θα ταίριαζε επίσης κάτι 0.5% σε apricot ή fig
σκέφτηκα κ το black cherry, αλλά ίσως βαρύνει την γεύση κ το γλυκάνει υπερβολικά

Αποσυνδεδεμένος SAGITARIUS

• *
  • 75
Soho  και στο 10% που το άτμιζα κι εγώ αξιοπρεπέστατα μου έπαιζε.

Αποσυνδεδεμένος jimfer13

• 1123
Έχετε υπόψιν κάποιο άρωμα που να μοιάζει με το mexico της DEA? Δεν υπάρχει πλέον Ελλάδα.
Έχω ατμίσει λίτρα ολόκληρα απ' αυτό, δεν έχω βρει άλλο υγρό που να παίζει τόσο καλά στον prime.
Στην περιγραφή του λέει  virginia , latakia και φουντούκι,
έκανα 2 διαφορετικά batch να ωριμάζουν μήπως και το πλησιάσω , στην μυρωδιά πάντως ούτε καν :))...

Αποσυνδεδεμένος Paso

• **
  • 139
Καλησπερα ψάχνω καποιο άρωμα κοντά στο smoke της after8, εκτός Ursula που μου το πρότειναν ήδη.

Αποσυνδεδεμένος elr4cs

• **
  • 134
RY69 atmoslab. Προσοχή όμως μήν πέσεις σε παλιά παρτίδα μιας και η Atmos Lab δεν αναφέρει ημερομηνίες. :-\

Αποσυνδεδεμένος chkontog

• 739
Κάνει ένας φίλος old horborn λευκό.Κάποιο καλό άρωμα σε σχέση με αυτό;

Αποσυνδεδεμένος ZiovanioS

• 675
Καλησπερα ψάχνω καποιο άρωμα κοντά στο smoke της after8, εκτός Ursula που μου το πρότειναν ήδη.
Δοκίμασε φίλε μου το Bronx της flavourist είναι για μένα αρκετά κοντά και ίσως και καλύτερο.

Στάλθηκε από το M2004J19C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος e-akapnos

• 840
  • Dum vivimus vivamus
Κάνει ένας φίλος old horborn λευκό.Κάποιο καλό άρωμα σε σχέση με αυτό;
Άρωμα Old Harbor από ecig. Πολύ ωραίο καπνικό, ελαφρώς πικάντικο και με υπόγλυκη επιγευση

Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος tony1976

• **
  • 300
Καλησπέρα σε όλους, κάποιος που έχει δοκιμάσει το Latakia από Black Note? Διάβασα τις κριτικές στο σάιτ της εταιρείας και σε άλλα ξένα σάιτ και μπερδεύτηκα, τελικά είναι τασάκι, καπνός πίπας , γλυκίζει λίγο ή λίγο από όλα? Ευχαριστώ πολύ.

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 119 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20152 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1005 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877601 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361725 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465957 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907503 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519112 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1561 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375171 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701345 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19924 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos