vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

361 επισκέπτες, 8 χρήστες
kkoumas, KostasGR, baggio, maprix, Buliwyf, tapantari, Taskaramou, Ribot

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα ΑΡΩΜΑΤΑ. Βασικές πληροφορίες

Αποσυνδεδεμένος ΨΗΛΟΣ

• **
  • 264
  • Φύλο: Άντρας
Καλησπερα σε ολους!!!

Εχω στα χερια μου το αρωμα της joyetech , CUBAN
Θελω να το μαγειρεψω αλλα δεν μπορω να βρω στο site της ecig (δεν γραφει) ποσοστο αραιωσης?
Καμια βοηθεια απο καποιον που το εχει ατμισει ή ειναι τσακαλι στο ιντερνετ , να το ξετρυπωσει ?
Δεν θελω να κανω πειραματα και να παει νεροχυτη

Αποσυνδεδεμένος Aoratix

• 622
  • Once`s your gone you can't come back .
Καλησπέρα σε όλους, κάποιος που έχει δοκιμάσει το Latakia από Black Note? Διάβασα τις κριτικές στο σάιτ της εταιρείας και σε άλλα ξένα σάιτ και μπερδεύτηκα, τελικά είναι τασάκι, καπνός πίπας , γλυκίζει λίγο ή λίγο από όλα? Ευχαριστώ πολύ.
Δοκίμασε πρώτα το Latakia από Tabaccheria και μετά από Black Note .
Έχοντας δοκιμάσει και τις δύο εκδοχές,η Tabaccheria είναι κορυφή στο συγκεκριμένο υγρό.
Αλλά μην δίνεις βάση στα λεγόμενα,γιατί η γεύση είναι διαφορετική για τον κάθε έναν.
Αρκεί να σου πω οτι το Turkish Tobacco απο TPA το αντιλαμβάνομαι σαν τσιχλόφουσκα 
και μάλιστα καλλίτερη του Toro Rojo απο Atmos...

Αποσυνδεδεμένος tony1976

• **
  • 300
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου το έχω στα υπόψιν και αυτό απλά διάβασα ότι είναι πολύ έντονο. Για καπνό πιπας που να μην γλυκίζει ψάχνω, μπορεί να δοκιμάσω και τα 2.

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης1966

• **
  • 306
Καλησπερα σε ολους!!!

Θελω να το μαγειρεψω αλλα δεν μπορω να βρω στο site της ecig (δεν γραφει) ποσοστο αραιωσης?
Καμια βοηθεια απο καποιον που το εχει ατμισει ή ειναι τσακαλι στο ιντερνετ , να το ξετρυπωσει ?
Νομίζω στο 4% αλλά γραμμένο δεν το έχω

Συνδεδεμένος Buliwyf

• 1953
  • ιέεεεεεεεεπ!!!! αστ ναγκλίτσα κατ ρε!!!
Καλησπερα σε ολους!!!

Γιατί να πάει νεροχύτη????
Φτιάξε κανα 20μελο με 4% πχ που σου είπε ο φίλος, άστο όσο πρέπει και δοκίμασέ το. Αν δεις ότι είναι έντονο (ή άτονο), αραίωσε με βάση ανάλογα τα γούστα σου (ή πρόσθεσε αντίστοιχα άρωμα). Στο κάτω κάτω, κάνεις αυτό όπως είναι και ξέρεις τι να κάνεις στο επόμενο.

Αποσυνδεδεμένος 4son

• **
  • 196
Καμία συμβουλή ως προς την δοσολογία για tribeca /soho παρέα.. Σκέφτομαι να κάνω μίξη μιας και τα έχω και τα δύο αρώματα

Αποσυνδεδεμένος ThioVag

• 612
@ 4son, καλησπερα. Αν εχεις το soho της flavorart, εγω ξεκιναω με 15% και αν ειναι αδυναμο, συμπληρωνω σταγονες.
Αν ειναι το tribeca της Halo, χρειαζεται πανω απο 20% αραιωση, αλλα και δω συμπληρωνεις αναλογως. :)

Αποσυνδεδεμένος 4son

• **
  • 196
Ίσως να μην έγινα κατανοητός έλεγα να κάνω tribeca /soho μαζί. Όπως είναι το snv της natura 
https://www.fastvape.gr/products/natura-mix-shake-vape-30-60ml-tribeca-soho

Αποσυνδεδεμένος ThioVag

• 612
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις  :hmmm:. Εγω δεν ξερω...

Συνδεδεμένος kkoumas

• 764
  • DON'T PANIC
[member=17651]ThioVag[/member] Ο ανθρωπος θελει να κανει 1 υγρο που να εχει και τα 2 αρωματα μεσα

[member=21713]4son[/member] Γιατι δεν δοκιμαζεις να βαλεις το μισο απο το ποσοστο που προτεινει ο ThioVag για το καθενα; 7.5% soho + 10% tribeca.
Μια αλλη προταση ειναι να κανεις ξεχωριστα τα 2 υγρα στα ποσοστα που σου αρεσουν και να παιξεις σε αλλα μπουκαλακια με διαφορες αναλογιες των ετοιμων.

Αποσυνδεδεμένος ThioVag

• 612
@ 4son, τωρα εγινες κατανοητος. Συγγνωμη αν η απαντηση μου ηταν λιγο ξερη. :)

Δοκιμασε αυτο που λεει ο συνφορουμιτης kkoumas απο πανω !
Τα ποσοστα αραιωσης παντως ειναι αυτα που προτεινουν οι εταιρειες και τα εχω φτιαξει πολλες φορες σε αυτη την αναλογια, προσθετοντας υγρο οπου χρειαζοταν.
Καλα μαγειρεματα. :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος 4son

• **
  • 196
Αυτό σκεφτόμουν και εγώ 10% tribeca και 7.5% soho και βλέπουμε την επόμενη φορά άμα προσθέσω /αφαίρεσώ ποσοστά σε ένα από τα δύο για να έρθει εκεί πού το θέλω.  ;D

Αποσυνδεδεμένος chkontog

• 739
Κάποιο καλό vanilla custard αρωματάκι;

Αποσυνδεδεμένος otakis

• **
  • 424
Vapetasia Killer Kustard, εξαιρετική

Αποσυνδεδεμένος chkontog

• 739
Απ΄ότι είδα είναι flavor shot, βγαίνει και σε άρωμα;

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 119 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20152 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1005 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877603 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 361727 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 465957 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1907504 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519112 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1562 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375172 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701349 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ
Ατμιστική - ταξιδιωτική εμπειρία στο εξωτερικό [Άτμισμα δημοσίως] 19 19924 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 04, 2025, 01:38
από Antiprosopos