Μετά από τότε που πήρα κι εγώ ego one, θα συμφωνήσω μαζί σου.
Καταρχήν, η μπαταρία του δεν έχει απώλειες. Σε σχέση με ένα μοντ στα ίδια βολτ (φρεσκοφορτισμένη) είναι αρκετά πιο δυνατή.
Εχω το μινι, με την 850 μπαταρία. επειδή ακριβώς δεν είναι ηλεκτρονικό, η μπαταρία του κρατάει περισσότερο από το 1/3 του χρόνου μιας 18650 στα 2500mah σε ηλεκτρονικό μοντ.
Ο ατμοποιητής, αν και πολύ μικρός (το μινι ego one είναι 16μμ διάμετρο, όχι 19 όπως τα αδελφάκια 1100 και 2200) χωράει αρκετό υγρό.
Οι κεφαλές του είναι 1 ομ, οπότε τα 3.7 βολτ της μπαταρίας, έστω 3.5 άδειας είναι υπεραρκετά.
για δύσκολες καταστάσεις υπάρχουν και οι μισού ομ για πνευμονικές.
Γεμίζει πολύ εύκολα και γενικά είναι πολύ εύκολο στη χρήση για αρχάριο. Δεν έχει περίεργα χούγια ούτε χρειάζεται να προσέχει ο χρήστης του 10 διαφορετικές λεπτομέρειες για να μην την πατήσει: πχ να κλειδώνει κουμπιά, να μη σφίγγει πολύ το καπάκι του ατμοποιητή, να προσέξει μην του πέσει και σπάσει το πυρέξ κλπ
Τέλος, οι απλές και οι επισκευάσιμες κεφαλές έχουν την ίδια τιμή, οπότε μπορεί κάποιος να αγοράζει επισκευάσιμες, που έχουν βαμβάκι. Η αλλαγή της φυτιλοαντίστασης είναι πολύ εύκολο να γίνει ακόμη και από αρχάριο. Οχι από την πρώτη βδομάδα, αλλά αφού μάθει τα χούγια του ατμού, στο μήνα πάνω, μπορεί να δοκιμάσει να στήσει αντίσταση.
Από ένα η.τ. με 10,5 εκατοστά ύψος κι 1.5 διάμετρο, δεν θα ζητήσουμε κάτι άλλο.
Παρά τα μοντ/επισκευάσιμους που έχω, μέσα στην ημέρα θα το κρατήσω κι αυτό. Σίγουρα στις εξόδους, ακόμη και με ποτό.