Καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ για την υποδοχή
το έχω αποφασίσει 100%,είμαι σε φάση το βρίσκω,το αγοράζω...δεν θέλω άλλο κ.τ και για λόγους οικονομικούς (σαφώς) αλλά και για λόγους υγείας (προσέχουμε για να έχουμε)
οπότε προτείνετε απ'ότι βλέπω να κάνω κάτι custom για πιο καλά...τώρα βλέπω και το βίντεο για το istick για να πάρω μια ιδεά.
Που λέτε το μόνο κακό είναι ότι ναι μεν μένω Αττική,αλλά μένω αρκετά μακριά από τον πολιτισμό (μένω ανάμεσα σε Λαύριο και Κερατέα) και εδω γύρω απ'όσο ξέρω δεν υπάρχει κάποιο κατάστημα,οπότε η μετάβαση σε διάφορα μαγαζιά είναι λίγο δύσκολη,έχω βάλει στο μάτι 1 το οποίο έχει και να δοκιμάσεις υγρά και μάλλον θα το επισκεφθώ αύριο για να δω τι παίζει,ας ελπίσουμε ότι δεν θα με δούνε ψάρι και θα με συνδέσουν με Κάιρο
Το kanger για κάποιο λόγο (και πάλι θα το πω) μου έχει κολλήσει αλλά το μαγαζί που θα πάω δεν το έχει (το συγκεκριμένο) έχει ένα άλλο παρόμοιο,απλά θέλω για αρχή να πάρω τα πάντα (εννοώ από ανταλλακτικά) γιατί με πιάνει το άγχος του "κι αν ξεμείνω τότε τι θα γίνει?" είμαι υπερβολική?
Υγ:ααα και το Gemini μια χαρά φαίνεται και χρωματιστό (γυναίκα,τι περιμένατε?) αλλά out of stock στο fab!