Καλησπερα σας.Δεν ειναι κ τοσο κακο να δωσεις ενα μετριο ποσο για ατμοποιητη κ μπαταρια (αν κ θα συνιστουσα ενα μοντ) σαν νεος ατμιστης αν σκεφτω οτι ειχα ξεκινησει με e-smoke κ τις καψουλες αναπληρωσης υγρου που αν δεν ειχες πραγματικα δυνατη θεληση την δευτερη κιολας μερα ειχες ξενερωσει κ περναν τον δρομο προς το ντουλαπι σου κ συ το δρομο προς το περιπτερο για τσιγαρα.Μετα απο τοσα χρονια βεβαια εχουν εξελιχθει τα παντα που ακομα κ ενας C4 που λεει ο λογος (υπαρχουν πλεον ανωτεροι στην κατηγορια τους βεβαια), με λιγο προσοχη κ ανοιχτα αυτια στις οδηγιες δεν θα ειχες κανενα προβλημα.Τωρα το να διαλεξεις κατι σαν αρχη νομιζω πως εχει να κανει μονο με εσενα κ τα γουστα σου κ τον λογο που θελεις να ξεκινησεις το ητ κ σαφος κ το οικονομικο.Αν ο λογος ειναι οτι απλα ειναι μια λυση ωστε να κοψεις το καπνισμα κ σε λιγο καιρο κ το ηλεκτρονικο, ψαχνεσε απλα σε απλες κατα μεσο ωρο φθηνες λυσεις κ σε κατι που θα σε γεμισει κ αν μου επιτρεπετε να πω, ωστε να μπορεσεις οσο το δυνατον μπορεις να εξαλιψεις τον εθισμο στην νικοτινη κ οτι αλλο συνεπαγετε με το καπνισμα κ μας κραταει εκει.Απο εκει κ περα κακα τα ψεματα οι ποιο πολλοι πλεον ναι μεν το ξεκινησαμε για να κοψουμε το τσιγαρο με γνωμονα οτι το ητ θα ειναι για μικρο διαστημα,κ αντι αυτου εχουμε εθιστει κ καθε μερα ψαχνομαστε για το τι καινουριο κυκλοφωρει κ κανουμε ονειρα πως θα το αποκτησουμε με αποτελεσμα (αν μεσα σε ολα αυτα ηταν κ το οικονομικο) να πληρωνουμε περισσοτερα στο ητ παρα στο κανονικο τσιγαρο (λεμε τωρα).Οποτε κατα την γνωμη μου χωρις να θελω να υποβιβασω το ητ,καλο θα ηταν πριν το αρχισουμε (που καλος το κανουμε) να σκεφτουμε πρωτα τους λογους που το ξεκιναμε κ τα βηματα μας για το οτιδηποτε να μην ειναι βιαστικα.Σαφος οπως προειπα ειμαι της γνωμης οτι απ την αρχη θα πρεπει να παρουμε κατι ουτε ακριβο αλλα ουτε κ φθηνο γιατι κ το να αλλαζεις ανα 3 μερες αντιστασεις κ να δινεις τα 4ευρα δεν ειναι κ οτι καλυτερο για την τσεπη κανενος που ισως καποια στιγμη ακομα κ αυτο να σε κανει να ξαναγυρισεις στο καπνισμα.