Παιδια ευχαριστω ολους για τις προτασεις και τις συμβουλες...
Αν και οπως ανεφερα σε προηγουμενο ποστ δεν χρειαζομαι ''κηρυγματα'' κλπ για να ξεπερασω το ''κομπλεξ'' του μεγεθους, καταλαβαινω πως το κανετε για να με βοηθησετε και οχι μονο το δικαιολογω αλλα σας ευχαριστω κιολας για το ενδιαφερον...
(Για μια στιγμη οταν το ξαναδιαβασα το παραπανω νομισα πως μιλουσα για κατι αλλο...

)
Η αληθεια ειναι πως περα απο θεμα διακριτικοτητας (υπαρχει και αυτο δεν το αρνουμαι) ειναι και θεμα πρακτικο.
Π.χ. οταν βγαινω για καφε ή παω σε καμια ταβερνα κλπ δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα με το μεγεθος.
Οταν παω ομως για ποτο τα πραγματα δυσκολευουν. Περα απο την διακριτικοτητα δεν ειναι και πρακτικο...
Τελικη αποφαση που πηρα. Ημουν ετοιμος να παρω την spinner, αλλα τελικα αποφασισα να μην παρω τιποτα ακομα και να περιμενω να βγει το καινουργιο mini&more (σε 2 βδομαδες μου ειπαν).
Το θεωρησα αχρηστο να την παρω μιας και το μεγεθος ειναι πανω κατω το ιδιο. Προς το παρον βολευομαι με αυτην που εχω μιας και μου βγαζει γυρω στις 2,5 με 3 μερες συμφωνα με δοκιμες που εκανα και αρα την φορτιζω το βραδυ μετα απο 2 μερες και ειμαι κομπλε...