Πολύ καλά, να σε ενημερώσω όμως εκ των προτέρων, ότι σε λίγες μέρες που θα παλιώσει ο ατμοποιητής σου κι αρχίσει να σου κάνει νερά, όπως και μόλις πέσεις στην πρώτη ελαττωματική κεφαλή, θα αρχίσεις να ζορίζεσαι και να βρίζεις.
Είναι φυσιολογικό όμως... αστοχίες υλικού υπάρχουν ακόμη στο η.τ.
Αν το ξέρεις εκ των προτέρων και λάβεις τα μέτρα σου, θα μάθεις τα χουγια των άτμο και δεν .... θα τους περνάει.
Θα προσπερνάς τα θεματάκια και θα απολαμβάνεις το άτμισμα.
Ποια είναι τα μέτρα αυτά;;
Να έχεις πάντα αρκετές κεφαλές είναι το πρώτο μέτρο.
Δεύτερο φορτιστή
Υπομονή και το φόρουμ στους σελιδοδείκτες σου. Οποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίσεις, θα ρωτάς στο κατάλληλο νήμα και θα παίρνεις απάντηση.
Αν είσαι μακριά από καλό και οικονομικό μαγαζί, μπορείς να συνεννοείσαι να σου κάνει αποστολή ένα μικρό στοκ κάθε 15-30 ημέρες.
Το χειρότερο που μπορείς να πάθεις είναι να ξεμείνεις από κάτι, συνήθως ατμοποιητή. Μη βασίζεσαι ότι αν η πρώτη σου κρατήσει 10 ημέρες, έχεις άλλες δυο κι έβγαλες το μήνα.
Προχτές κιόλας μου συνέβη, χάλασα κεφαλή από ce3 σε 4 ημέρες αντι των συνηθισμένων 7 και την επομενη στις 2 ημέρες και έμεινα με μια. 70-30 ήταν δικό μου λάθος από κακό άτμισμα και όχι των κεφαλών (βλέπεις, ακόμη και μετά από 1,5 χρόνο διαπιστώνεις ότι δεν ξέρεις και πολλά) Αλλά δεν αγχώνομαι γιατί και στοκ από άλλους άτμο έχω και με ένα τηλεφώνημα ή μια βόλτα ανεφοδιάζομαι σε 24 ώρες.
Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τότε έχεις κάνει το μισό δρόμο.
Σου αξίζουν συγχαρητήρια, αλλά μην ξεχνάς. Στοκ, υπομονή και το φόρουμ ... κάτω από το μαξιλάρι σου!!
Αυτά είναι τα τρια συστατικά της επιτυχίας για τον άλλο μισό δρόμο που έχεις μπροστά σου.
Αυτονόητο βέβαια θεωρώ ότι θα διατηρήσεις επαφή με τον άριστο επαγγελματία που σε προμήθευσε, για συμβουλές και ανεφοδιασμό.
@DIMITRIS: want μπαταρία με epsilon. Αψογος συνδυασμός. Oσο για τη μίνι έψιλον, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα να έχεις και μια από αυτήν. Επειδή μπερδεύω λίγο τη want με την iwant, αν η σκέτη want είναι χωρίς την οθόνη, δεν είναι ούτε αυτή μεγάλη σε μέγεθος