vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα στη νικοτίνη τα οποία ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

412 επισκέπτες, 2 χρήστες
Tem, manoslykos

Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!

Αποσυνδεδεμένος fotisman

• *
  • 65
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!
« Απάντηση #1380 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 14:38 »
Αν διάβασες τις πρώτες είκοσι σελιδες του νήματος τότε να σε ενημερώσω ότι έχουν αλλάξει οι τάσεις της μοδας από τότε που γράφτηκαν αυτά που διάβασες.
Μπορώ να φανταστώ πόσο δύσκολο ειναι το ψάξιμο για ενα νέο ατμιστη σε ενα τόσο μεγάλο φόρουμ.

Πάντως εγω για πρώτο η.τ. θα σου πρότεινα 2 μπαταρίες ego 650mah και ενα ατμοποιητη ce4 crystal με μερικές ανταλλακτικες κεφαλές.
Ειναι πολύ εύκολος στη χρήση-συντήρηση ο crystal και με πολύ καλή αποδοση. Δε σε απογοητεύσει πιστεύω για πρώτο ατμοποιητη.
Ας σου πουν όμως καμία γνώμη και οι παλιότεροι.

Καλώς ήρθες στο μαγικό κόσμο του η.τ. :)

Ευχαριστώ για τις ευχές και τις συμβουλές, όπως και για την κατανόηση για το πελάγωμα...
Διάβασα σκόρπιες 20 σελίδες (όχι βέβαια τις πρώτες) και συνεχίζω...
Ελπίζω να καταλήξω κάποια στιγμή...

Αποσυνδεδεμένος zerom

• **
  • 260
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Αι αμ ε γκερλ νταμ ιτ!
« Απάντηση #1381 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 15:12 »
Ως νέα και γω (3 μήνες ατμίζω) συμφωνώ για ego μπαταρίες x2 για να μην ξεμείνεις και θα πρότεινα και ατμοποιητές x2 για να παίξεις με καμιά γεύση ακόμα. Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο τα υγρά σε αυτήν την ιστορία ;)
Είναι και οικονομική πρόταση και σου δίνει ελευθερία, αν δεν συμπαθησεις τους κρύσταλ ας πούμε, μπορείς να "φορέσεις" διάφορα μοντέλα στις συγκεκριμένες μπαταρίες ώσπου να βρεις τι σου ταιριάζει.
Καλή αρχή :)

Αποσυνδεδεμένος vagskarm

• 1468
« Απάντηση #1382 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 16:40 »
googlis και fotisman, σαν νέος ατμιστής κι εγώ, έχω να σας πω τα παρακάτω, και συγχωρείστε με αν είναι πολλά:

Οι συσκευές άτμισης (μπαταρίες + ατμοποιητές) είναι σημαντικό.

Το σημαντικότερο, για μένα, για να μπορέσετε να ξεφύγετε από το τσιγάρο, είναι να βρείτε την γεύση που θα σας κάνει το κλικ.

Μόλις βρείτε την γεύση, ρίξτε και ματιές στην παρασκευή των δικών μας υγρών. Θα μειώσει το κόστος χρήσης σημαντικά.

Γενικά, αφιερώστε χρόνο να διαβάσετε το φόρουμ. Εχει πάρα πολλές πληροφορίες.

Εγώ στις δύο πρώτες μου προσπάθειες με το η.τ. δεν τα καταφερα και ένας σημαντικός λόγος ήταν ότι, δυστυχώς, βαριόμουνα το ψάξιμο εδώ στο φόρουμ,

Την τρίτη προσπάθεια, που είναι και πετυχημένη, την έκανα με παράλληλο διάβασμα εδώ στο φορουμ. Ωρες κάθε μέρα τον πρώτο καιρό. Αυτό μου γλύτωσε και χρήμα και απογοητεύσεις. Και φυσικά για όποια απορία ρωτάμε στα σχετικά νήματα.

Καλή αρχή παιδιά.

Αποσυνδεδεμένος manner

• *
  • 90
« Απάντηση #1383 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 17:20 »
Aυτη η κουβεντα εχει ξαναγινει στο foroum  και απο οτι θυμαμαι οι περισσοτεροι προτεινουν ενα starter kit ego 2 μπαταριων και τα συναφή.
Δεν μπορω να διαφωνησω αλλα πιστευω οτι πρεπει να κανετε και μια γυρα στα καταστηματα να δειτε να δοκιμασετε και προπαντώς να κρινετε τους
μελλοντικους αντικαταστατες των περιπτερων.Αν  ειναι γνώστες και σωστοι επιχειρηματιες ισως να σας ωθησουν καλυτερα στο κοσμο του ατμισματος.
Αυτο εδω το φορουμ ομως θα σας κρατησει,απο πολλές άλλες απόψεις,στο ατμισμα!

Αποσυνδεδεμένος makis1975

• **
  • 147
« Απάντηση #1384 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 17:36 »
καλο θα ηταν να υπαρχει και τριτη μπαταρια αφημενη  σαν καβατζα στο ντουλαπακι του αυτοκινητου.καποια στιγμη θα φυγεις απο το σπιτι και θα ξεχασεις να παρεις μαζι την δευτερη.οποτε και να σου αδειασει η μια θα εισαι καλυμμενος

Αποσυνδεδεμένος HliasKorin

• *
  • 84
« Απάντηση #1385 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 18:21 »
Eγω θα πρότεινα ego μπαταριες, καποια μαρκα, οχι no name , κ απο ατμοποιητες, mini vivi nova η Τ2, μετα 6 μηνες ατμισματος κ με πολλες δοκιμες, σε αυτα εχω καταλήξει, για ενα νεο στον χωρο ειναι οτι πρεπει!!!!!!!!  :thumpup:   

Αποσυνδεδεμένος kaxri

• **
  • 238
  • ατμίζω και την πίσσα εξατμίζω
« Απάντηση #1386 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 18:41 »
Για αρχή καλό είναι τρεις μπαταρίες  ego  900αρες (εννοείται με δύο φορτιστές ) και δύο μινι νοβα , ή κρυστάλ ( και ανταλλακτικά  ατμοποιητές τεμάχια 5 ) και είσαι έτοιμος . Καλή Χρονιά !!!

Αποσυνδεδεμένος crooger

• *
  • 10
  • Δίχως τριβή, χάνεις την εξέλιξη και την εμπειρία.
« Απάντηση #1387 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 18:42 »
 Απλά πράγματα, οικονομικά και χωρίς πολλές λεπτομέρειες:

Αρχικά ξεκινάμε με μία πλήρη και έγκυρη ενημέρωση, γύρω από τα θετικά και αρνητικά αποτελέσματα του ηλεκτρονικού(ΗΤ) σε σχέση με το κανονικό(ΚΤ) τσιγάρο.

Προτεινόμενες επιλογές για τη μετάβαση σε ΗΤ :

Μπαταρίες τύπου  EGO και αντίστοιχα ατμοποιητές  , EGO T ή  EGO C ή ακόμα και CE4.

Υγρά ατμίσματος με νικοτίνη 1,8mg/ml (ή αλλιώς 18άρια) σε μικρές ποσότητες και  δύο ως τρείς γεύσεις για δοκιμές (συνήθως τις προτεινόμενες καπνικές γεύσεις).

Σε αυτά τα χαρακτηριστικά υπάρχουν πολλά οικονομικά πακέτα εκκίνησης (Starter Kits) από 25 έως 60€, τα οποία μπορούν να καλύψουν τα πρώτα βήματα προς το άτμισμα.
Μετά από ένα μήνα τουλάχιστον και αφού αποκτήσαμε τις πρώτες εμπειρίες με το άτμισμα, μένει να καταλήξουμε σε επιλογές που θα βελτιώσουνε τις επιδόσεις, την αυτονομία και την ποιότητα ανάλογα στα μέτρα μας. Αυτό για να γίνει θα χρειαστούμε αρκετή υπομονή για ψάξιμο και δοκιμές, εδώ το φόρουμ προσφέρετε γι’ αυτό το σκοπό, ώστε να διευρύνουμε τις γνώσεις μας, παράλληλα με την εμπειρία των παλαιότερων ατμιστών.

ΥΓ. Προσοχή! Η ανυπομονησία οδηγεί συνήθως είτε σε επιστροφή στο ΚΤ (κανονικό τσιγάρο) είτε σε άσκοπες και άκαρπες σπατάλες. Αντίθετα η υπομονή μπορεί να μας οδηγήσει στο καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα (αποστροφή από το κανονικό τσιγάρο) έχοντας αποκομίσει και την κατάλληλη εμπειρία με τα δυνατόν λιγότερα έξοδα.

Καλό ξεκίνημα.

Αποσυνδεδεμένος fotisman

• *
  • 65
« Απάντηση #1388 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 19:47 »
Λοιπόν, αν πάρω giant θα έχω συμβατότητα με άλλες μπαταρίες, ατμοποιητές (πχ εψιλον, κρυσταλ, αη-μιστ, βιβι νόβα)κλπ.; Αν πάρω αη-μιστ;

Αποσυνδεδεμένος petra

• 5198
  • big sister's watching you!
« Απάντηση #1389 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 20:03 »
Οι giant μπαταρίες (ego είναι ουσιαστικά) ταιριάζουν με ολους τους ατμοποιητές που έχουν σπείρωμα 510 ή ego.
οι giant ατμοποιητές ταιριάζουν με όλες τις μπαταρίες τύπου ego.
Το ίδιο ακριβώς ισχύει για τις μπαταρίες και τους ατμοποιητές του αι-μιστ. Οι μπαταρίες του είναι κι αυτές ego Και οι ατμοποιητές του έχουν σπείρωμα ego.

Αποσυνδεδεμένος HliasKorin

• *
  • 84
« Απάντηση #1390 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 20:06 »
 ιη giant τυπου ego ειναι, εκτος του imist τους αλλους τους εχω δοκιμασει , σου προτείνω βιβι νοβα κ τ2!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• 9074
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews
« Απάντηση #1391 στις: Ιανουαρίου 02, 2013, 23:52 »
Για το ξεκίνημα, δεν υπάρχει καλύτερη λύση από το να πάτε σε ένα κατάστημα ητ και να δείτε από κοντά ότι έχει να προσφέρει. Ιδιαίτερα οι κάτοικοι Αθήνας - Θεσσαλονίκης έχουν τεράστιες επιλογές και πολλά καταστήματα να τσεκάρουν.

Αν δεν το πιάσεις στα χέρια σου, αν δεν δοκιμάσεις κάμποσους ατμποιητές, αν δεν το δουλέψεις στο δοκιμαστήριο του μαγαζιού, δεν πρόκειται να βρεις άκρη. Οι περισότεροι έμποροι ητ, και ιδιαίτερα αυτοί που έχουν παρουσία (και φυσικά έχουν κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμησή μας) στο φόρουμ, έχουν όλη την καλή διάθεση να σας διαθέσουν πολύ χρόνο ώστε να καταλήξετε σε μία επιλογή που να είναι σωστή, στα μέτρα σας και για το βαλάντιό σας. Και όσον αφορά συσκευή, και όσον αφορά γεύση. Στάρτερ κιτ υπάρχουν πολλά, με τιμές από αστείες μέχρι φαρμακερές. Ο καθένας όμως έχει διαφορετική άποψη για το τι του ταιριάζει και τι τον καλύπτει.

Καλό ψάξιμο και καλώς ήρθατε!

Αποσυνδεδεμένος perishedinflames

• *
  • 7
« Απάντηση #1392 στις: Ιανουαρίου 16, 2013, 17:02 »
Γεια χαρά σε όλους!
Είμαι κι εγώ υποψήφιος ατμιστής αλλά παρόλο που διαβάζω το φόρουμ λίγη ώρα τώρα περισσότερο έχω μπερδευτεί παρά έχω βοηθηθεί (ίσως να φταίει που δεν έχω μεγάλη υπομονή).
Απ' ότι έχω καταλάβει ένα καλό starter kit για ΗΤ είναι το egoC (διορθώστε με αν κάνω λάθος). Αυτό δέχεται 510, 901 ή CE4; Επίσης από τις πρώτες σελίδες βλέπω ότι οι 2 πρώτοι είναι οι καλύτεροι αλλά τα ποστ είναι του 2010. Έχει αλλάξει κάτι από τότε; Επίσης διαβάζω ότι πολλοί προτιμούν τον CE4.

Τέλος πάντων, ας μπούμε στο θέμα. Σκέφτομαι καιρό τώρα να αρχίσω ΗΤ αλλά έχω χάσει την μπάλα με τα τόσα site που υπάρχουν και τις τόσες απόψεις. Επίσης δεν ξέρω ποιοι retailers είναι αξιόπιστοι και ποιοι όχι. Εγώ αυτό που θέλω είναι ένα οικονομικό ΗΤ (δεν υπάρχει περίπτωση για πρώτη φορά να δώσω 100 ευρώ ας πούμε), με μία manual μπαταρία μικρού-μεσαίου μεγέθους (δεν θα ήθελα το ΗΤ μου να είναι τεράστιο) και με atomiser ή clearomizer που να μπορούν να συντηρηθούν κι όχι να τους αλλάζω κάθε τρεις και λίγο. Επίσης θα ήθελα γεμάτο σώμα από τον ατμό (όσο γίνεται) κι όχι αναγκαστικά πολύ ατμό. Εκτός αυτών ποια είναι καλής ποιότητας e-liquid;

Υπάρχει ένα site που να με καλύπτει πλήρως ώστε να τα παραγγείλω όλα από εκεί και να ξεμπερδεύω ή πρέπει αναγκαστικά να παραγγέλνω κάθε φορά από δω κι από κει;

Κλείνοντας δεν με νοιάζει να είναι εργοστασιακό το ΗΤ που θα πάρω ή κάποιο mod αρκεί να πληροί τις προϋποθέσεις που έθεσα. Αν πρέπει να αγοράσω και κάτι έξτρα εκτός από το starter-kit για να ατμίσω κατευθείαν με το που το παραλαβώ τι είναι αυτό; (εννοείται eliquid αλλά ενδεχομένως να χρειάζεται και κάτι άλλο;)

Ευχαριστώ για το χρόνο σας και θα προτιμούσα 2-3 λόγια και 1-2 link (ελληνικά ή/και ευρωπαϊκά) παρά απαντήσεις τύπου "ψάξε στο φόρουμ μόνος σου" ή "γούστα είναι αυτά κάνε ό,τι καταλαβαίνεις". Όπως λέει και το θέμα του thread, άλλωστε, ζητούνται προτάσεις (γι' αυτό επέλεξα και το συγκεκριμένο ώστε να ρωτήσω.

Αποσυνδεδεμένος dimitra78

• 793
« Απάντηση #1393 στις: Ιανουαρίου 16, 2013, 17:21 »
καποιο καταστημα δεν υπαρχει εκει στο ηρακλειο,για να εχεις και μια εικονα καλυτερη απο κοντα? αν οχι υπαρχουν τα καταστηματα απο εδω στο φορουμ που μπορεις να δεις οικονομικα σετακια και οτι σε καλυπτει οικονομικα :) ξενα σαιτ πολλα υπαρχουν,προτεινω ενα http://www.timeeast.net/

Αποσυνδεδεμένος papoys

• 1068
« Απάντηση #1394 στις: Ιανουαρίου 16, 2013, 18:40 »
Δεν θα μπω στον κόπο να προτείνω η.τ. :nope: :nope: :nope: :nope:

Θάθελα όμως να πω κάτι.

Φανταστείτε πως είστε νέος ατμιστής πως είστε στραβάδι που λέγαμε στο στρατό και έρθης σε τούτο δω το νήμα
να ενημερωθείς τι ηλεκτρονικό τσιγάρο να αγοράσης.

Κάθισα και έριξα μια ματιά στις τελευταίες σελίδες (γιατί οι πρώτες ας μην το συζητάμε αναφέρονται σε απαρχαιωμένα
μοντέλα).
Ειλικρινά εγώ που ξέρω αρκετά από η.τ. μπερδεύομαι με τις απαντήσεις και τις προτάσεις.

Δεν λέω υπάρχουν πολλές και καλές προτάσεις  αλλά είναι μπερδεμένες με τόσα άσχετα  ποστ που ένας νέος
ατμιστής,δεν θα βγάλει συμπέρασμα.

Πιστεύω ότι αν καθίσει να διαβάσει πολύ περισσότερο θα μπερδευτεί παρά θα διευκολυνθεί.

Από την άλλη αν ρωτήσει οι μισοί θα του λέμε πάρε εργοστασιακά και οι άλλοι μισοί πάρε μοντ και επισκευάσιμους
όπως έγινε και παλιότερα και άκρη δεν βγάλαμε.

Αφορμή να εκθέσω τα παραπάνω πήρα από το ποστάρισμα του νέου ατμιστή perishenflames λίγο παραπάνω.

Προτείνω
α)Να ξεκαθαριστεί το νήμα αν και λίγο δύσκολο.
β)Να ανοίξει ένα νέο νήμα γιατί ειδικά οι πρώτες σελίδες αναφέρονται σε παλαιά μοντέλα τα οποία δεν
   πρέπει να τα συστήνουμε σήμερα που υπάρχουν τόσες νέες και ωραίες επιλογές.
γ)Ας γίνει μία ψηφοφορία στην οποία να προτείνονται 4-5 επιλογές  (εγώ δεν ξέρω από ψηφοφορίες)   ας
  ψηφίσουμε τι ο καθένας μας προτείνει σε ένα νέο ατμιστή και από εκεί και πέρα ο νέος ατμιστής ας επιλέξει
  τι του ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες του και το βαλάντιό του.

Θάθελα να συμπληρώσω ότι ορισμένες φορές μερικά γραφόμενά μου τα οποία ειλικρινά ποστάρονται με όλη την
καλή διάθεση από μέρους μου να βοηθήσω αυτό το φόρουμ παρεξηγούνται.

Για αυτό το λόγο ακόμημια  φορά θα  τονίσω πως ο pappoys είναι σταθερός στις σχέσεις του. :yes: :yes:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
MODS - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS Mods 2134 359985 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 22, 2024, 01:29
από thanoulis
Vaporesso Eco One 2ml Pod Kit [PODS - AIO (Όλα σε ένα)] 2 1007 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 18, 2024, 14:40
από Tem
Stars, δημόσια πρόσωπα, διάσημοι και ηλεκτρονικό τσιγάρο [Άτμισμα δημοσίως] 319 114283 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 14, 2024, 11:09
από karga
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2924 450278 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:54
από anetost
Five Pawns mix and vape Shake and Vape 1030 110750 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 13, 2024, 20:16
από Antiprosopos
Σύρματα NiChrome, Kanthal (και άλλα πολλά) και χρήση τους σε αντιστάσεις. [Περί αντιστάσεων (τεχνικά)] 3093 374954 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 11, 2024, 02:04
από neofitosgr
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1463 328265 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 21:22
από madmama
Vaporesso GEN SE [Ηλεκτρονικά mods] 0 1078 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 08, 2024, 20:38
από zamploutos
Zenith -Pro & Zlide Ατμοποιητές "εμπορίου" 13 6443 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 06, 2024, 23:23
από Antiprosopos
Steam Crave Aromamizer Classic MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 20 15303 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 05, 2024, 10:27
από Giorgos F
Ambition Mods Gate MTL RTA [Με φιτιλοαντίσταση] 208 29364 Τελευταίο μήνυμα Νοεμβρίου 04, 2024, 18:22
από kpoul
Steampunk by Vladimiros Shake and Vape 371 99939 Τελευταίο μήνυμα Οκτωβρίου 29, 2024, 11:10
από Giorgos F