Δεν θα μπω στον κόπο να προτείνω η.τ.
Θάθελα όμως να πω κάτι.
Φανταστείτε πως είστε νέος ατμιστής πως είστε στραβάδι που λέγαμε στο στρατό και έρθης σε τούτο δω το νήμα
να ενημερωθείς τι ηλεκτρονικό τσιγάρο να αγοράσης.
Κάθισα και έριξα μια ματιά στις τελευταίες σελίδες (γιατί οι πρώτες ας μην το συζητάμε αναφέρονται σε απαρχαιωμένα
μοντέλα).
Ειλικρινά εγώ που ξέρω αρκετά από η.τ. μπερδεύομαι με τις απαντήσεις και τις προτάσεις.
Δεν λέω υπάρχουν πολλές και καλές προτάσεις αλλά είναι μπερδεμένες με τόσα άσχετα ποστ που ένας νέος
ατμιστής,δεν θα βγάλει συμπέρασμα.
Πιστεύω ότι αν καθίσει να διαβάσει πολύ περισσότερο θα μπερδευτεί παρά θα διευκολυνθεί.
Από την άλλη αν ρωτήσει οι μισοί θα του λέμε πάρε εργοστασιακά και οι άλλοι μισοί πάρε μοντ και επισκευάσιμους
όπως έγινε και παλιότερα και άκρη δεν βγάλαμε.
Αφορμή να εκθέσω τα παραπάνω πήρα από το ποστάρισμα του νέου ατμιστή perishenflames λίγο παραπάνω.
Προτείνω
α)Να ξεκαθαριστεί το νήμα αν και λίγο δύσκολο.
β)Να ανοίξει ένα νέο νήμα γιατί ειδικά οι πρώτες σελίδες αναφέρονται σε παλαιά μοντέλα τα οποία δεν
πρέπει να τα συστήνουμε σήμερα που υπάρχουν τόσες νέες και ωραίες επιλογές.
γ)Ας γίνει μία ψηφοφορία στην οποία να προτείνονται 4-5 επιλογές (εγώ δεν ξέρω από ψηφοφορίες) ας
ψηφίσουμε τι ο καθένας μας προτείνει σε ένα νέο ατμιστή και από εκεί και πέρα ο νέος ατμιστής ας επιλέξει
τι του ταιριάζει ανάλογα με τις ανάγκες του και το βαλάντιό του.
Θάθελα να συμπληρώσω ότι ορισμένες φορές μερικά γραφόμενά μου τα οποία ειλικρινά ποστάρονται με όλη την
καλή διάθεση από μέρους μου να βοηθήσω αυτό το φόρουμ παρεξηγούνται.
Για αυτό το λόγο ακόμημια φορά θα τονίσω πως ο pappoys είναι σταθερός στις σχέσεις του.