Γειά σας. Δεν άνοιξα καινούργιο θέμα μιάς και εδώ δίδονται αρκτές συμβουλές. Είμαι καινούργιος στο η.τ είχα πάρει πιό παλιά το njoy απο περίπτερο το οποίο όμως δεν χρησιμοποίησα πολύ γιατί μετά είδα οτι έχει pg και προτιμώ vg. Έτσι πήρα το intellicig το οποίο είναι ένα τίμιο η.τ με vg και medium φιλτράκια νικοτίνης και παράλληλα έκανα και κ.τ. 'Εχασα τον φορτιστή και μετά δεν πολυασχολήθηκα γιατί άρχισα πάλι εξολοκλήρου το κ.τ. Τώρα πλέον αποφάσισα να χρησιμοποιήσω το η.τ με σκοπό να κόψω τελείως το κ.τ μετά απο κάποιο διάστημα. Έτσι εδώ που είμαι για το Πάσχα βρήκα σε ένα μαγαζί το nobacco want και το πήρα μαζί με 2 υγρά απο flavour art με 1.8 mg. Το θέμα είναι οτι έχει πολύ σφιχτή τζούρα όπως και διάβασα εδώ στο αντίστοιχο θέμα με το want και μετά απο 2-3 ρουφηξιές κουράζομαι και νιώθω κόπωση στο διάφραγμα που κρατάει κάμποση ώρα. Θυμάμαι το intellicig δεν είχε τέτοιο θέμα, άν και γενικά με το η.τ θέλει να συνηθίσεις λίγο και στην τζούρα του που είναι λίγο πιό μακρόσυρτη. Επίσης η 1.8 νικοτίνη μου φαίνεται οτι είναι πολύ. Κάνω κ.τ με 0.4 mg άν και κάνω 1μισι 25άρι πακέτο. Ο πωλητής μου είπε να ξεκινήσω απο το 1.8 mg αλλά το βλέπω λίγο βαρύ και το νιώθω και όταν τραβάω την τζούρα κάτω σάν να θέλω να βήξω, ίσως είναι και ο ατμός που θέλει μία συνήθεια.
Ερώτηση: Επειδή το want δεν το μπορώ με την πολύ σφιχτή τζούρα του, στο κ.τ φαίνεται τελείως αβίαστη η τζούρα σε σύγκριση, τί μου προτείνετε? Είχα δεί και το ego t οπου απο ότι κατάλαβα η τζούρα είναι πιό αεράτη, αλλά δεν ξέρω να πάρω ένα ego t ή μπορώ να βάλω άλλο ατομαιζερ στο nobacco? Απο οτι είδα ατομάιζερ και αμπούλα με υγρό είναι κολλημένα, δηλαδή τανκομάιζερ, υπάρχουν άλλα τανκομάιζερ?