Μετά από πολύ διάβασμα εδώ μέσα (εδώ και καιρό) και ψάξιμο και δοκιμές που έκανα σήμερα θα ήθελα την ΠΟΛΥΤΙΜΗ βοήθειά σας και τις γνώσεις σας. Μπήκα σήμερα σε 3 μαγαζία με ηλεκτρονικά τσιγάρα. Το πρώτο το βγάζω εκτός διότι δεν μου έδωσε να δοκιμάσω τίποτα και προσπαθούσε να μου πουλήσει (noname ατμοποιητές και μπαταρίες) λέγοντας μου ότι τα δικά του θα με καλύψουν σίγουρα στο χτύπημα και στην ποσότητα ατμού. Στο δεύτερο μαγαζί μου έδωσε να δοικιμάσω διάφορους ατμοποιητές (ego-w, ego-c, imist όλα imitation) αλλά εκεί που έπαθα πλάκα ήταν όταν έβαλε τον δικό μου ατμοποιητή (nobacco giant dual coil) στην μπαταριοθήκη lavatube....!!!! Με την δική μου μπαταρία (nobacco giant) δεν με χτυπούσε σχεδόν καθόλου ενώ με το lavatube στα 4,3volt το 'καταευχαριστήθηκα". Έφυγα από εκεί και πήγα στο 3ο μαγαζί γιατί ήθελα να δοκιμάσω τον ego-c της ovale (ήταν μαγαζί της ovale). Ο άνθρωπος που με εξυπηρέτησε ήταν ΑΨΟΓΟΣ αλλά ότι και αν δοκίμασα δεν με χτύπησε όπως το lavatube.... Ακόμα και με το ego booster εγώ δεν καταλάβαινα σχεδόν τίποτα. Τώρα προσανατολίζομαι για provari γιατί πιστεύω πως είναι το καλύτερο και πως μόνο αυτό θα με βοηθήσει να κόψω το κ.τ. Θα ήθελα τις γνώμες σας γιατί ο provari δεν είναι giant (από οικονομικής άποψης εννοώ) να πεις ότι δεν μου άρεσε και τον αφήνω στην άκρη. Υπόψιν ότι είμαι ατμιστής 2 μήνες περίπου και ακόμα δεν έχω καταφέρει να κόψω εντελώς το κ.τ. Προκειμένου λοιπόν να σπαταλάω από εδώ και από εκεί λεφτά και να δοκιμάζω γιατί να μην πάω κατευθείαν στον καλύτερο?? Εκτός αυτού θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποιος κωδικός που να μπορώ να χρησιμοποιήσω για έκπτωση αγοράζοντας από την provape όπως υπάρχει για τον lavatube όπως διάβαζα σε ένα review που ήταν για σύγκριση των provari και lavatube. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που διαθέσατε να διαβάσετε όλο αυτό το κατεβατό και ευχαριστώ εκ των προτέρω για την βοήθειά σας.