@ naye. Εχεις πόσο που ατμίζεις; Ενα μήνα; Κάπου τόσο λες.
Πραγματικά δυσκολεύομαι να καταλάβω τη σιγουριά με την οποία δίνεις συμβουλή σε κάποιον νέο να πάρει μια μπαταριοθήκη που ζυγίζει 300 γραμμάρια, έχει διάμετρο 2,5 εκατοστά και ύψος χωρίς τον ατμοποιητή 17-18 εκατοστά. Τον διαβεβαιώνεις μάλιστα εκ των προτέρων ότι μόνο αυτό θα τον καλύψει απόλυτα ατμιστικά.
Με όλο τον μπελά του μεγάλου φορτιστή (άλλο ένα 30ρι) της αγοράς μπαταριών και της επισκευής αν πάθει κάτι (έπεσε άσχημα πχ) μόνο από Αμερική με δικά του τα μεταφορικά και σε χρονικό διάστημα ανω των 30 ημερών.
Πιστεύεις ότι έτσι δίνεις κίνητρο σε έναν νέο;
Νομίζεις ότι οι χιλιάδες ιδιοκτήτες προβαρι και οι χιλιάδες επίδοξοι αγοραστές του είναι περισσότεροι από τα εκατομμύρια ή έστω εκατοντάδες χιλιάδες ατμιστές ανά τον κόσμο που αισθάνονται ικανοποιημένοι από τα διακριτικά τους εργοστασιακά μοντέλα; Επειδή δεν χρειάζονται το ότι παραπάνω;
Κανε με προφήτη να σε κάνω πλούσιο λεει μια παροιμία. Και θα έλεγα ότι δεν μπορείς να προεξοφλήσεις ότι απευθύνεσαι σε πιθανό μελλοντικό αγοραστή προβαρι ή πιθανό λάτρη των εργοστασιακών. Το φόρουμ είναι ένας μικρόκοσμος. Στον έξω ατμοκοσμο, το 99% κυκλοφορεί με απλά εργοστασιακά κομμάτια πολύ πιο διακριτικά.
@giannis pap: Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω ότι τα egoειδή όλων των εργοστασίων είναι ίδια. Πανομοιότυπη ποιότητα σε διαφορετικές γραμμές παραγωγής είναι αδύνατον να υπάρξει. Κι επειδή σε όλους τους χώρους υπάρχουν οι τελειομανείς και οι τσαπατσούληδες, είναι καθαρά θέμα τύχης η επιλογή εργοστασίου από ένα κατάστημα. Αν πέσει στην πρώτη κατηγορία τα ego που θα εισάγει θα είναι της ίδιας ποιότητας με joye & ovale. Αν όχι, θα είναι πολύ υποδεέστερες. Για την alter βέβαια που αναφέρεις, είναι επίσημος reseller της joyetech. Δεν είναι δικού της εργοστασίου τα ego της. Το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι στα λινκ που έδωσες στην κοπέλα η εξυπηρέτηση είναι πολύ πιο προσωπική από αυτή της ovale, σύμφωνα με εμπειρίες δικές μου και φίλων.
Τώρα η δική μου ταπεινή γνώμη είναι πολύ πιο ουδέτερη. Οτι κι αν πάρεις στην αρχή, αν σου βγει καλο και όχι ελαττωματικό, θα σου κάνει δουλειά. Αν θέλεις, μόνο, απέφυγε τα περίπλοκα, για να έχεις λιγότερα τερτίπια, που ένας έμπειρος τα χειρίζεται. Στη συνέχεια,κάθε φορά που χαλάει ένας άτμο ή κάρτο μπορείς να δοκιμάζεις κάτι διαφορετικό μέχρι να βρεις αυτό που σου ταιριάζει (ο φίλος σου εννοώ) Με αυτή τη λογική, το egoC είναι λίγο πιο δεσμευτικό από κάποια άλλα, γιατί ουσιαστικά αγοράζεις 5 άτμο μαζί.
Πάντως, εγώ αν ήθελα να κάνω δώρο σε κάποιον κάτι απλό για να κόψει το κάπνισμα, για αρχή θα του έπαιρνα 2 μπαταρίες ego, έναν φορτιστή, 5 κάρτο μικρά 510d κι έναν άτμο 510Τ LR. Γιατί τα προβλήματα στη χρήση τους είναι μηδενικά, ακόμη και για ατζαμή, αλλά η απόδοσή τους μεγάλη. Μετά θα τον άφηνα να βρει το δρόμο του, με όλα τα υπόλοιπα πολυ καλά μοντέλα που σου πρότειναν.
Αγαπητη Πετρα και το Provari εργοστασιακο προιον ειναι και μαλλιστα απ τα λιγα, για να μη πω το μονο, που δινει ενος ετους εγγυηση.
δεν καταλαβαινω τον προβληματισμο σου ειλικρινα, ναι ενα μηνα ατμιζω, που το περιεργο ομως να εχω φιλους ατμιστες πολυ παλαιοτερους απο εσενα και να με εχουν καθοδηγησει ενημερωσει οσο αφορα αυτο το κομματι? μην ψαχνουμε ψυλλους στα αχυρα, ηδη μια κυρια που δεν αχολειτε καν με το φορουμ ηρθε στο μαγαζι της ζερομπακο τη περασμενη εβδομαδα με το Provari της ανα χειρας, Κρητικια φιλη και εδειχνε πολυ εμπειρη κιολας. αν αυτο ξενιζει εσενα προσωπικα και ενοχλει, δεν σημαινει οτι δεν μπορει να ειναι και πραγματικοτητα απ την αλλη.
Ναι, ατμιζω ενα μολις μηνα χωρις κανενα κανονικο τσιγαρο και χαιρομαι παρα πολυ που δεν εκανα ασκοπα εξοδα αγοραζοντας μια συσκευη η οποια ανταποκρινεται πληρως στις απαιτησεις μου, το θεμα αγαπητη ειναι να μενω μακρυα απ το τσιγαρο ειτε αρεσει ποια συσκευη χρησιμοποιω ειτε οχι
οποιος θελει αγοραζει αυτο που νομιζει οτι θα του κανει τη δουλεια που θελει. το μονο σιγουρο ειναι οτι το φορουμ εδω δεν ειναι
η ζωη μου ολη, εχω ν ασχοληθω και με αλλα πραγματα και το μονο που θελω ειναι ενημερωση. Ενημερωθηκα? τελειωσα. Για οτι νεο και καλυτερο θα μπαινω να ενημερωνωμαι και αν μου αρεσει θα το αγορασω.