Και επισημα ατμιστης και μαλιστα περασα και το τεστ του φραπε !
Παρελαβα σημερα απο το hlektroniko-tsigaro.com το joytech ego-t με 1000αρα μπαταρια και υγρο βανιλια και φραουλα των 9mg της flavourart. (Πηρα μαζι κι αλλο ενα υγρο φραουλα κι εναν ατμοποιητη για τον κουμπαρο μου).
Κατ'αρχην να πω οτι η εξυπηρετηση ηταν καταπληκτικη. Παρηγγειλα χτες αργα το μεσημερι και σημερα το πρωι ειχε ερθει Πατρα η παραγγελια. Επισης σε οποιαδηποτε απορια ειχα μου εδωσαν βοηθεια και με το παραπανω, ειτε τηλεφωνικως, ειτε με το online chat. (Σε αντιθεση με αλλες εταιρειες που ειχα στειλει παλαιοτερα emails ρωτωντας πληροφοριες και δεν ειχα παρει ποτε απαντηση).
Ευχαριστω την "petra" η οποια και μου προτεινε την παραπανω σελιδα.
Χρησιμοποιησα το υγρο βανιλια. Αρχικα ειχε μια γευση περιεργη, οχι ακριβως σαν καμμενο, αλλα ηταν μαλλον λογω καινουριου ατμοποιητη. Μετα τις πρωτες τζουρες μου φαινοταν σαν ελαφρυς ο ατμος και ειχα επιθυμια για τσιγαρο μιας και δεν ειχα καπνισει ολη μερα (το η.τ το ενεργοποιησα το μεσημερι). Δεν αναψα τσιγαρο παρ'ολα αυτα.
Τελικα οχι μονο το συνηθισα, αλλα αργοτερα αφου εκανα αρκετες τζουρες μαζι με τον καφε (το υπερτατο τεστ), οχι μονο δεν ενιωσα την αναγκη του κανονικου τσιγαρου, αλλα καποια στιγμη εβαλα στην ακρη και το η.τ.