Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το forum και για τις πληροφοριακό υλικό του.
Είμαι έτοιμος να γίνω και εγώ ατμιστής αλλά έχω ορισμένες απορίες.
Παρ' όλο που διάβασα αρκετά threads δεν πέτυχα τις απαντήσεις για αυτές τις ερωτήσεις αν και πολύ πιθανό κάπου να υπάρχουν απαντημένες.
Θέλω να ρωτήσω ποια η διαφορά μεταξύ Joyetech eGo-T και Ovale eGo-T. Πέτυχα σε forum του εξωτερικού ότι πρόκειται για την ίδια εταιρία, παρ' όλα αυτά η απορία μου παραμένει καθώς και τα 2 μοντέλα έρχονται στην Ελλάδα με διαφορά τιμής. Οπότε που διαφέρουν και έχουν διαφορά τιμής.
Έχοντας δοκιμάσει από ένα φίλο το Ovale Elips είμαι ενθουσιασμένος με τα αποτελέσματα όσων αφορά τη τζούρα, αλλά είναι λίγο ακριβό το Elips, οπότε έλεγα για κάτι πιο φτηνό όπως το eGo-T (ίσως και φτηνότερο αν μπορώ), αλλά θέλω ορισμένα χαρακτηριστικά να υπάρχουν, όπως:
1. να μην στάζει. Το Elips στάζει, το e-Go T της Ovale βάσει του cozzcon
http://www.youtube.com/user/cozzcon δεν στάζει.
2. να φορτίζει χωρίς αποσυναρμολόγηση ή έστω να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ενώ φορτίζει.
3. και βασικότερο να έχει την ποιότητα "τζούρας" του Elips (ή του e-Go T της Ovale, που από τον cozzcon υποθέτω ότι είναι εξίσου καλή).
Ποιο μπορείτε να μου προτείνετε με αυτά τα χαρακτηριστικά στα σημερινά δεδομένα, έχοντας υπ' όψιν ότι 120 ευρώ είναι αρκετά λεφτά.
Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.