Τσιγαρίσιες τζούρες και ντουμάνι δεν πάνε μαζί.
Aspire Nautilus 2 για χαλαρό ντουμανάκι και την τσιγαρίσια τζουρίτσα σου(με την 0,7Ω αντίσταση).
Aspire Cleito για πλούσια ντουμάνια και γεύση.
Mod για αρχή κανένα pico 25 με μια απο της μπαταρίες της Αγίας Τριάδας(LG HG2,Samsung 30Q,Sony VTC6)
Διαβάζοντας ξανά αυτό το ποστ.. και ψάχνωντας, σκέφτομαι να πάω όντως στο pico 25. Αν και αλήθεια η ποιότητα κατασκευής δεν με ενθουσίασε, μαθαίνω από ψάξιμο ότι είναι τρομερό εργαλείο. Αν είναι να σκάσω τα λεφτά μου τουλάχιστον να μη τα κλάψω. Ωστόσο έχω τις εξής ερωτήσεις.
1. Λένε ότι ο nautilus 2 έχει διαρροές. Είναι δύσκολος να τον χειριστώ μόνη? Σκεφτόμουν να κάνω την αγορά από σκρουτζομαγαζο χωρίς να μου δείξει ο πωλητής. Λέτε να τη παλέψω? Βέβαια σκέφτομαι και τον Zenith αλλά από ότι βλέπω είναι αρκετά καινούργιος στην αγορά. Να το ρισκάρω με zenith? Αν και βλέπω ότι πάει καλά αυτό το μοντέλο προς το παρόν. Θα βρίσκω όμως αντιστάσεις του σε βάθος χρόνου?
2. Επειδή κάνω τσιγαρισιο με aspire PockeX μήπως να πήγαινα για τον cleito να δω τη διαφορά? Και μετά να έπαιρνα τσιγαρισιο ατμοποιητη?
3. Μένω επαρχία και εδώ βρήκα τον pico μόνο το mod στα 45€. Αν το παραγγείλω θα μου έρθει 46 μαζί με το ello tank. Να πάρω αυτό ή να πάρω με 36€ μόνο το mod (αλλά δεν έχει το χρωμα που θέλω όποτε ας πούμε είναι τελευταία επιλογή σχεδόν - βέβαια αν επιμένετε θα ψάξω παραπάνω)
Στο κάτω κάτω θα βρω ένα ατομο από Βόλο να μου το δείξει από κοντά αν δυσκολευτώ.

EDIT: Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ αυτός..
eVic VTwo Mini αλλά μου είπαν ότι είναι παλιός.. Άστε που βρίσκω μόνο το χρώμα που θέλω στα 60ευρώ.. πολλά δεν είναι για παλιό mod? 2016 αν δε κάνω λάθος..?