[member=21779]treloneritis[/member] Αν μου έλεγες την πρώτη μέρα που ακόμα δεν ήξερα καλά-καλά τι είναι το Η.Τ., να πάρω με αποσπώμενες και να προσέχω όσα πρέπει να προσέχω, δεν νομίζω πως θα το ξεκινούσα ποτέ.
Το απόσπασμα αυτό δεν το καταλαβαίνω. Τί "χρειάζεται να προσέχεις όσο πρέπει να προσέχεις" στην μπαταρία ενός pico; Ο, τι κάνεις & με τις μπαταρίες των remote control που κυκλοφορούν κατά 10άδες σε κάθε σπίτι. Η ενός ρολογιού. Η ενός φακού. Διαφωνούμε;
Ακόμα και ο εξωτερικός φορτιστής (αν τον θες, ξέρω πολλούς που φορτίζουν πάνω στο μοντ) το 2θέσιο απλό Xtar 10 ευρουλάκια έχει (υπάρχει και ο 1θέσιος στα 6€-€7).
Αλλά και πάλι, αν αυτό το θεωρείς δυνητικά επικίνδυνο, το ίδιο ακριβώς δεν κάνεις ΚΑΙ στις ενσωματωμένες μπαταρίες;;;
Η συζήτηση ήταν προτάσεις: το APYRON (που του το δίνουν €40) ή κάτι άλλο; Το budget ήταν στο 50ευρω. Αρα, εσύ προτείνεις να κρατήσει το APYRON για τους λόγους που αναφέρεις και να ψαχτεί αργότερα, εγώ του πρότεινα το pico στα €29.50 για τους λόγους που αναφέρω.
Προσπαθώ να φανώ όσο μπορώ κατατοπιστικός, αφήνοντας γούστα, προτιμήσεις ή...ψυχαναγκασμούς στον ενδιαφερόμενο.
[member=20557]alexoyiorgis[/member]
Ο Αγραφιώτης έχει πει ότι οι 22άρηδες Zenith θα κυκλοφορήσουν στην Ελλάδα τέλη Μαϊου και μετά. Ούτε...2 βδομάδες, δηλαδή!