Λοιπόν, αξιότιμοι και αξιολάτρευτοι συμφορουμίτες!,
σήμερα πήρε ο φίλος μου το Ovale Elips. Σαν πρώτη εντύπωση του έκανε πολύ καλή αλλά ουσιαστική δοκιμή από αύριο.
Αυτή ήταν κ η δική μου πρώτη επαφή με το η.τ.
Δικές μου εντυπώσεις ?
Ανέλπιστη πιστότητα στον καπνό μέσα στο στόμα όμως δε με βόλεψε και πολύ λόγω σχήματος. Όπως ανέφερα και πιο πριν είμαι παιδί της κλασικής κίνησης τσιγάρο αναμεσα στο δείκτη και το μέσο ενώ το τίναγμα με τον αντίχειρα έχει καταντήσει ψυχαναγκασμός!!
Εκεί κατάλαβα ότι δεν είμαι για Giant ακόμα΄ ίσως αργότερα.Κατέληξα ότι μπορώ να θυσιάσω κάποια πράγματα γι άλλα , αλλά το σχήμα όχι για αρχή. Έτσι ενδέχεται αύριο να γίνω περήφανη(?)-ελπίζω- κάτοχος ενός Μ&Μ.
Αν με βολέψει ενδεχομένως να αγοράσω 3η μπαταρία και ίσως να την πάρω hybrid μια που έχω ακούσει-διαβάσει διάφορα περί ζευγαρώματος των δύο!

Πάντως είναι σε έλλειψη στα περισσότερα καταστήματα που ρώτησα,ελπίζω να μην ξενιτευτώ πολύ μέχρι να το..βρω!!
Υ.Γ Μην μου βάλετε τις φωνές !
Ξέρω είναι σπαστικό να ρωτάς για άλλο να σου λένε 1000 πληροφορίες κ άλλο να πας να παίρνεις

αλλά αυτό το μικρο μου χε κλείσει το μάτι από την αρχη! Την θέλω την πλάνη μου για αρχή κάπως να ξεγελαστώ γιατί δεν παλεύεται άλλο!