Καλησπέρα φίλε neokosmitis και καλωσόρισες στην παρέα. Ελπίζω να είμαι ο πρώτος που θα σου πω καλή αρχή!
Από κατάστημα για κέντρο δεν ξέρω να σου πω, ωστόσο, για 'μένα ψωνίζω από το Vape Experts στον Κορυδαλλό, μπορείς να μπεις στο
site να δεις τιμές κλπ.
Για τον εξοπλισμό τώρα: Πιστεύω πως ο Pico θα σε καλύψει σαν mod, εγώ έχω τον Aster που είναι ισάξιος και είμαι μια χαρά.
Το τσιγαρίσιο που διάβασες είναι ακριβώς αυτό που ζητάς, δηλαδή να τραβάς ατμό όσο θα τράβαγες και με τζούρα από τσιγάρο.
Για ατμοποιητή ο Ναυτίλος που διάλεξες κάνει για "τσιγαρίσιος", αλλά για μεγαλύτερη δεξαμενή θα σου πρότεινα τον Melo 3 που είναι στα 4ml και είναι παραπλήσιος του Ναυτίλου που έχεις βάλει στο μάτι και τον Triton 2 στα 3ml, από εκεί και πέρα εσύ διαλέγεις ό,τι σε βολεύει περισσότερο.
Το κάψιμο στο λαιμό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες, όπως: 1) η νικοτίνη του υγρού που δοκίμασες να είναι πολλή για τα γούστα σου, 2) να δοκίμασες υγρό με υψηλή περιεκτικότητα σε προπυλενογλυκόλη και να μην την αντέχει ο οργανισμός σου και 3) να ήταν στα τελειώματα η αντίσταση του φίλου σου και να είχε αρχίσει να βγάζει ψιλοκαμμένο που να μην το καταλάβαινες και τόσο σα γεύση, αλλά σα χτύπημα/κάψιμο στο λαιμό.
Για να μην έχει/ουν πρόβλημα οι μπαταρίες που θα πάρεις, θα σε συμβούλευα να πάρεις και μια θήκη σιλικόνης να τις αποθηκεύεις, καθώς κι έναν εξωτερικό φορτιστή (δηλαδή να μη φορτίζεις το mod από usb, έτσι θα σου κρατήσουν και περισσότερο.
Από εκεί και πέρα καλό θα είναι να το καθαρίζεις συχνά και με προσοχή, αν υπερθερμανθεί από τη χρήση να το αφήνεις να "συνέλθει" για λίγο και, προς θεού, να είναι κανονικές οι μπαταρίες και όχι απ'όπου νά'ναι!
Ελπίζω να σε κάλυψα έστω και στο ελάχιστο και σου εύχομαι ξανά καλή αρχή!