vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!

Αποσυνδεδεμένος makiskar

• **
  • 116
  • Φύλο: Άντρας
istick pico 75w σαφως καλυτερο και παιρνει χωρια μπαταρια που μπορεις να την αλλαζεις
γυρω στα 37-40 ευρω ο pico και κανα 12αρι η μπαταρια

Αποσυνδεδεμένος antonelos

• 1899
  • Ξέρεις απο e-VESPA???
32€ στην πορτα σου απο e-vapor με κουπονι e-kapnisma

Αποσυνδεδεμένος manolis95

• 3
το pico το τσεκαρα επειδη μου το προτεινε ενας φιλος αλαλ δεν μου αρεσε πολυ σαν σχεδιασμος, και επιπλεον προτιμω ενα μεγαλυετερο, γιατι απο γνωστους που εχω δοκιμασει με βολεβαν καλυτερα στο χερι.. οστωσο οντως το pico εχει πλεονεκτηματα

Αποσυνδεδεμένος Spiderman

• *
  • 51
Ξεκίνησα πριν 4 μήνες με το istick 40w και παραμένει ακόμα ένα από τα αγαπημένα μου.
Πανεύκολο στην χρήση του και χάνεται κυριολεκτικά μέσα στο χέρι σου΄
Σαν καινούργιος ατμιστής ήθελα κάτι που να είναι διακριτικό, ελαφρύ, εύκολο και σχετικά δυνατό.
Τα έχει όλα !!!
Αν και άσχετος με το καινούργιο μου χόμπι το χρησιμοποίησα σε TC αμέσως. 
(Λίγο διάβασμα εδώ στο φόρουμ και με κάτι βιντεάκια στο you tube είναι παιχνιδάκι)
Γλίτωσα έτσι να φάω καμένο και να πετάξω μερικές αντιστάσεις μέχρι να συνηθίσω το άτμισμα.
Το TC το εγκατέλειψα στον πρώτο μήνα γιατί η μπαταρία με έβγαζε μέχρι το μεσημέρι.

Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα και για τις δυνατότητές του αλλά προπάντων για την εργονομία του !! 

ΥΓ Το Pico που αναφέρουν τα παιδιά έχει παραπάνω δυνατότητες αλλά εμένα δεν μου έκατσε καλά στο χέρι,
με κέρδισε περισσότερο το istick 40.
Γούστα είναι αυτά βέβαια. Καλά ατμίσματα ότι κι αν διαλέξεις !!!!

Αποσυνδεδεμένος manolis95

• 3
ευχαριστω πολυ! επειδη και εγω εκτος απο καλο τσιγαρο ψαχνω και αν μου κατσει καλα στο χερι τη δευτερα θα παω σε ενα μαγαζι να τσεκαρω μερικα και οσα μου κατσουν καλυτερα στο χερι, θα γυρισω εδω να παρω γνωμες πριν το αγορσω

Αποσυνδεδεμένος Volpad

• Πάντα ήθελα να γίνω
  • **
  • 276
  • ♠○•• ○♣☻☺○
Κοίτα και το Ipower 80W.
Έχει 5000mAh μπαταρία και εμένα μου κρατάει 2 μέρες.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος LPD

• *
  • 18
Εν τέλει τσίμπησα ένα pico μοντάκι (75w) και το Nautilus 2 και πραγματικά, μέρα με τη νύχτα με το AIO! Τρομερός συνδυασμός, το ευχαριστιέμαι πάρα πολύ και, απ'την λιγοστή μου εμπειρία, θα το πρότεινα άνετα σε κάποιον που αρχίζει και σκοπεύει να το κρατήσει!

Έχω μια ερωτησούλα ακόμα όμως. Μ'ενθουσίασε και το alien kit για πιο cloud chasing άτμισμα και σκέφτομαι σοβαρά να κινηθώ και προς ένα δεύτερο ατμοποιητή για τέτοιες καταστάσεις. Σκέφτηκα, εφόσον μου άρεσε ο smok να τον πάρω αλλά έχω την εντύπωση πως δεν θα συνδεθεί με το pico (το smok είναι 24.κάτι απ'όσο είδα και το pico πάει μέχρι 22mm). 
Έχετε κάποια πρόταση σε κάτι που μπορεί να κάτσει στο Pico με παρόμοια απόδοση του TFV8;

Αποσυνδεδεμένος jimfer13

• 1123
Με γεια τα καινούρια εργαλεία,πολύ καλή επιλογή,καλοάτμιστα :thumpup:
Επόμενο βήμα σου,όποτε κι αν το κάνεις,επισκευάσιμος άτμο :yes: ;)

Αποσυνδεδεμένος LPD

• *
  • 18
Ευχαριστώ Jim! Το σκέφτηκα είναι η αλήθεια για επισκευάσιμο αλλά είμαι ακόμα στην φάση του διαβάσματος διαφόρων θεμάτων επί του θέματος, μαζί με DIY υγρά κτλ. οπότε είμαι ακόμα χαμένος με όλα! Απ'όσο είδα πάντως υπάρχει και ο baby beast, όπου απ'ότι φαίνεται έχει πάρει επίσης πολύ καλές κριτικές και έχει και RBA kit, αν αποφασίσω να κινηθώ κατά κει. Και η τιμή του μάλιστα είναι αρκετά οκ νομίζω. Μωρ' λες;  ;D

Αποσυνδεδεμένος jimfer13

• 1123
Αν εννοείς αυτόν https://www.fasttech.com/p/7202903, ναι, χωράει στο pico και είναι cloud chaser,  το αντίθετο του ναυτίλου.Πολύ ντουμανιάρης για τα γούστα μου,ωστόσο top επιλογή στην κατηγορία του. Το rba kit,προσωπικά,θα με βασάνιζε να στήσω, στήνεις πολύ πιο εύκολα σε deck επισκευάσιμου. Εξ' άλλου,έχει πληθώρα εργοστασιακών επιλογών V8 Baby-Q2 Dual Core, V8 Baby-T8 Octuple Core, V8 Baby-X4 Quad Core

Αποσυνδεδεμένος vendetta

• *
  • 56
Το pico, χωράει μέχρι 23mm  αν θυμάμαι καλα..Εγώ το έχω με kl+ και είμαι μία χαρά αλλά ο Μέρλιν μίνι που είναι 24 δεν...Αυτό να προσέξεις με το Pico γιατί μπορεί να πάρεις ατμό που να μην χωράει..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος LPD

• *
  • 18
Αυτό λέω Jim. Το βρήκα μάλιστα σε εξαιρετική τιμή στο gearbest οπότε why not!

Vendetta ευχαριστώ, αυτό κοιτάω κι εγώ, να μην ξεφύγω στα mm, αλλά ο μικρός beast φαίνεται να κάνει μια χαρά!

edit: Μ'αυτά που βλέπω με τα τελωνεία μήπως να τ'αποφύγω το gearbest;
« Τελευταία τροποποίηση: Απρ 02, 2017, 19:59 από LPD »

Αποσυνδεδεμένος th3ofilos

• *
  • 72
Παραγγειλα το ΑΙΟ αν της κατσει καλα παρραγελνουμε ενα καλυτερο απο Κινα μερια, σας ευχαριστω ολους

Αποσυνδεδεμένος tasos88

• *
  • 13
Καλησπέρα σε όλους! Με λένε Τάσο και είμαι καινούριος στην όλη φάση του ατμίσματος (έχω περίπου ένα μήνα που το άρχισα με τις παλιές μπαταρίες που είχε ένας φίλος). Προηγουμένως ήμουν χαλαρός καπνιστής (ένα πακέτο το πήγαινα κανα 2ήμερο), αλλά δε με πολυκαλύπτει. θα μπορούσατε να μου κατάλληλο εξοπλισμό (από αυτά τα τέρατα λέω που βλέπω να κυκλοφορούν στους δρόμους)?

Αποσυνδεδεμένος izamel

• 818
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΜΑΡΙΑ
Τάσο καλή αρχή σου εύχομαι.
Ο συνδυασμός Eleaf Pico 75 watt  + Nautilus 2 που πήρε και ο LPD πιο πάνω, πιστεύω θα σε ικανοποιήσει.
Για το Pico θα χρειαστείς και μια μπαταρία 18650 . Η Samsung 30Q είναι από τις καλύτερες.

Στάλθηκε από tapatalk

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1834 363383 Τελευταίο μήνυμα Απρ 05, 2025, 23:23
από Antiprosopos
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 220 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 342 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20425 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1190 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 878919 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 468428 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1914153 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 522541 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1663 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 377049 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 703638 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ