Όχι,φίλε tkvkp,η απάντησή μου πήγαινε στο igyasu και κατάλαβε τι ήθελα να πω.No worries
Όσο γι αυτό που είπες.
Δε περιμένω να μάθεις,ούτε να κατανοήσεις το 100%,αλλά σίγουρα πέρνεις κάποιες βασικές γνώσεις(ξεψαρώνεις που λένε).Μετά,πας στο κεντρικό Θέμα ατμοποιητές ή μπαταρίες ανάλογα για το τι σε ενδιαφέρει.
Επίσης,όπως είπα,για αρχικά πακέτα υπάρχουν πάρα πολλά reviews,με videos,αναλύσεις,φωτογραφικό υλικό,σχολιασμούς,κλπ.
Νομίζω όλα αυτά είναι ακριβώς αυτά που ζήτησες.
Όσο για συγκεντρωμένες πληροφορίες σου είπα τη δυσκολία που υπάρχει.
Έχει γίνει πρόταση από μένα,ειδικά για τα reviews,κλπ με πληροφορίες να μένουν κλειδωμένα και για σχόλια απορίες να ανοίγονται νέα θέματα...
Άλλη λύση είναι να μένουν ανέπαφες σημαντικές πληροφορίες για το κάθε θέμα (ατμοποιητές/μπαταρίες) στην πρώτη σελίδα του κάθε ανάλογου θέματος.
Για τα υπόλοιπα,λεπτομέρειες ή κάτι πιο εξειδικευμένο που δεν έχει ειπωθεί είτε θέλει κάποια παραπάνω ανάλυση,κλπ νομίζω πως τα μέλη του forum έχουν δείξει δείγματα καλής θέλησης,και κάτι παραπάνω,βοηθώντας όσο γίνεται και μπορούμε(και θα συνεχίσουμε).
Δεν είναι θέμα αν θα μου καταλογιστούν ευθύνες αν σου προτείνω κάποιο προϊόν,αλλά για μένα τουλάχιστον είναι θέμα συνείδησης.

Eλπίζω να κατάλαβες,τώρα,τι εννοώ.(?)
Φιλικά,Βαγγέλης