Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

138 επισκέπτες, 5 χρήστες
psych1970, Tem, thanos1071, Milarepa, tony1976

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Αποστολέας Θέμα: Αποφάσισα να το κόψω. Τι συσκευή να αγοράσω? Προτάσεις!  (Αναγνώστηκε 834030 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Σπάτα
  • Φύλο: Άντρας
Πιστευω πως με ενα πακετο dual coils για αρχη ειναι ενταξει...των 45 ευρω περιπου
να παρει κ μια γευση της αρεσκειας του κ αν του κανει τοτε προχωραει....
2η επιλογη θα βαλω το ego-w πολυ πιο προσφατο απο ego-tank και νομιζω πιο λειτουργικο

Αποσυνδεδεμένος antonis77

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Χανια
σημερα δοκιμασα 2 διαφορετικα ego-t το ενα ειχε δεξαμενη και το αλλο ενα μεγαλο φιλτρο στο ατομαιζερ.στην δοκιμη ειδα οτι αυτο με το μεγαλο φιλτρο στο ατομαιζερ τραβαγε πολυ πιο καλα απο ατο με την δεξαμενη,επισης αυτος που τα ειχε μου ειπε οτι το ατομαιζερ που εχει το μεγαλο φιλτρο μεσα ειναι πιο καλο και δεν χαλαει ευκολα.
επιδη εχω χασει την μπαλα με τοσες διαφορετικες ονομασιες,πως λενε αυτο το συστημα που εχει φιλτρο μεσα?

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Steamland
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Cartomizer 8) :)

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Δεν είμαι
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Θεσ/νίκη
  • Provari
σημερα δοκιμασα 2 διαφορετικα ego-t το ενα ειχε δεξαμενη και το αλλο ενα μεγαλο φιλτρο στο ατομαιζερ.στην δοκιμη ειδα οτι αυτο με το μεγαλο φιλτρο στο ατομαιζερ τραβαγε πολυ πιο καλα απο ατο με την δεξαμενη,επισης αυτος που τα ειχε μου ειπε οτι το ατομαιζερ που εχει το μεγαλο φιλτρο μεσα ειναι πιο καλο και δεν χαλαει ευκολα.
επιδη εχω χασει την μπαλα με τοσες διαφορετικες ονομασιες,πως λενε αυτο το συστημα που εχει φιλτρο μεσα?
ego σκέτο ;) Πιο απλά είναι ένας 510 ατμοποιητής με κλασικό φιλτράκι. Βιδώνει επάνω σε μπαταρία ego και από πάνω βιδώνει ένας κώνος :)

Συγχώνευση μηνυμάτων: Οκτ 19, 2011, 01:01
Cartomizer 8) :)
Λες; :hmmm: Μάλλον έκανα λάθος που είπα απλό ego :dontknow:

Αποσυνδεδεμένος Yiannis Rasta

• Ηλεκτρατμιστής e-piper
  • Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Θεσσαλονικη
  • keep walking
    • YIANNIS STAMATIOU
....μαλλον εχω καλυφθει  στο ερωτημα μου.....για τους 2 επομενους μηνες :yes: :laugh1:

• e-non ατμιστής
  • *
παντως με το black line εχω απογοητευθει πολυ,εχθες το εβαλα μπρος και μετα απο 5-6 καλες τζουρες στεγνωνε το μικρο φιλτρακι που εχει και τραβουσα πολυ καουδιλα μεχρι που το πεταξα στην ακρη,κριμας τοσα λεφτα...
αυτα τα καρτομαιζερ ξεραινονται τα φιλτρα τοσο ευκολα?ο ανθρωπος που μου εδωσε να το δοκιμασω μου ειπε οτι οχι δεν στεγνωνουν ευκολα.
να πω βεβαια οτι τραβαω κατι τζουρες διαστημικες μεχρι να κρεπαρω

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Δεν είμαι
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Provari
παντως με το black line εχω απογοητευθει πολυ,εχθες το εβαλα μπρος και μετα απο 5-6 καλες τζουρες στεγνωνε το μικρο φιλτρακι που εχει και τραβουσα πολυ καουδιλα μεχρι που το πεταξα στην ακρη,κριμας τοσα λεφτα...
αυτα τα καρτομαιζερ ξεραινονται τα φιλτρα τοσο ευκολα?ο ανθρωπος που μου εδωσε να το δοκιμασω μου ειπε οτι οχι δεν στεγνωνουν ευκολα.
να πω βεβαια οτι τραβαω κατι τζουρες διαστημικες μεχρι να κρεπαρω
Μπορείς να επαναφέρεις στην ζωή το black line πολύ εύκολα (αν θέλεις κάτι τέτοιο φυσικα) ;) Απλά άλλαξε το υλικό του φίλτρου με φίλτρο ενυδρείου και θα γίνει καινούργιο ;)

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Steamland
  • Provari(Mini) v2 + Mini D.I.D.(special edition)
Όσο πιο γερές τζούρες τραβάς ή πιο πολλές τόσο πιο γρήγορα πας για επαναφόρτηση υγρού.
Κρίμα που το πέταξες γιατί μπορούσες απλά να αλλάξεις το εσωτερικό του φιλτράκι με ενυδρείου... :(

Συγχώνευση μηνυμάτων: Οκτ 19, 2011, 01:15
Kαλά,φίλε Λάζαρε,ούτε συννενόηση να χαμε κάνει :)) :)) 8)

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Δεν είμαι
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Provari
Όσο πιο γερές τζούρες τραβάς ή πιο πολλές τόσο πιο γρήγορα πας για επαναφόρτηση υγρού.
Κρίμα που το πέταξες γιατί μπορούσες απλά να αλλάξεις το εσωτερικό του φιλτράκι με ενυδρείου... :(
Βαγγέλη στην άκρη το πέταξε, όχι στον κάδο  :D ;D :laugh1: :laugh1:

• e-non ατμιστής
  • *
Μπορείς να επαναφέρεις στην ζωή το black line πολύ εύκολα (αν θέλεις κάτι τέτοιο φυσικα) ;) Απλά άλλαξε το υλικό του φίλτρου με φίλτρο ενυδρείου και θα γίνει καινούργιο ;)

ειμαι υπερ της μοντας,τι κερδος θα εχω απο αυτο?να τονισω οτι απο της μεγαλες τζουρες στεγνωνει γρηγορα το φιλτρο.
το φιλτρο ενυδρειου θε εχει μεγαλη διαφορα?
τι ακριβως φιλτρο θα ζητησω?

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Δεν είμαι
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Provari
ειμαι υπερ της μοντας,τι κερδος θα εχω απο αυτο?να τονισω οτι απο της μεγαλες τζουρες στεγνωνει γρηγορα το φιλτρο.
το φιλτρο ενυδρειου θε εχει μεγαλη διαφορα?
τι ακριβως φιλτρο θα ζητησω?

http://www.amazonios.gr/product_info.php?cPath=449&products_id=2776  ;) Μην μπερδεύεσαι που λέει υαλοβάμβακας, πολυεστέρας είναι. Το γράφουν λάθος. Έχει μεγάλη διαφορά από το υλικό που έχεις τώρα ;)

• e-non ατμιστής
  • *

Συγχώνευση μηνυμάτων: Οκτ 19, 2011, 01:15
Kαλά,φίλε Λάζαρε,ούτε συννενόηση να χαμε κάνει :)) :)) 8)
το πεταξα στο συρταρη δεν το πεταξα στα σκουπιδια  :))η διαφορα θα ειναι μεγαλη μεφιλτρο ενυδρειου?
λυπαμαι να το αφησω γιατι ειναι μικρο και εχω και ολα τα αξεσουαρ του πχ καλωδιο και το συνδεω στο λαπτοπ,ενα κουτακι σιδερενιο σαν ταμπακιερα που παιζει και ρολο φορτιστη.

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• Ο τέως admin
  • Διακεκριμένο μέλος
Γράφτηκα χτές στο φόρουμ αλλά διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω...εδώ και μία εβδομάδα...

και όσο

....διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω.......διαβάζω...
 :wall: :wall:
Τόσο πελαγώνω...με αποκορύφωση το τελευταίο.... [...]

Για αρχή, και για να μπεις στο νόημα με λιγότερο διάβασμα, άρχισε από εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/board,59.0.html και διάβασε πρώτα τα θέματα με τα κεφαλαία γράμματα στον τίτλο τους.

• e-non ατμιστής
  • *
Για αρχή, και για να μπεις στο νόημα με λιγότερο διάβασμα, άρχισε από εδώ: http://e-kapnisma.gr/index.php/board,59.0.html και διάβασε πρώτα τα θέματα με τα κεφαλαία γράμματα στον τίτλο τους.

εκατσα και τα διαβασα ολα,εμαθα τι ειναι το καθε ατομαιζερ κτλ αλλα προβληματιστηκα με την υπαρχον τεχνολογια τον η/τ..
σαν πιο εμπειροι χρηστες τι η/τ θα μου προτινανε με τα παρακατω κριτηρια η εστω τα πιο πολλα απο αυτα?
να τραβαει πολυ ανετες και μεγαλες τζουρες
να μην φερνει την γνωστη καουδιλα με το παραμικρο
να μην χαλαει ευκολα το ατομαιζερ (εννοειται να εχει παντα υγρο στο φιλτρο/δεξαμενη)
δεν με ενδιαφερει αν εχει φιλτρο η δεξαμενη αρκη να μην το γεμιζω καθε 5 λεπτα (με την χρηση που εγραψα παραπανω)
να μην τρεχει υγρα απο παντου

ευχαριστω

Αποσυνδεδεμένος Βασίλης

• PROVARI V2+TRAP TANK MINI
  • Διακεκριμένο μέλος
  • Τόπος: Σπάτα
Α2 η iatty η mark-t atomizer...επισκευασιμοι

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1479 391549 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 20:29
από tony1976
Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων [Νομοτεχνικά] 29 2537 Τελευταίο μήνυμα Σήμερα στις 12:25
από Antiprosopos
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1836 375671 Τελευταίο μήνυμα Απρ 22, 2025, 18:10
από tony1976
Γενικά για τις δημοσιεύσεις και τις έρευνες γύρω από το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΜΙΣΜΑ 1494 260457 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 17:00
από elr4cs
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4713 722095 Τελευταίο μήνυμα Απρ 18, 2025, 14:53
από geoliol
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΞΠΡΕΣ για τα υγρά γενικά. Βασικές πληροφορίες ΥΓΡΑ (γενικά) 1724 264222 Τελευταίο μήνυμα Απρ 14, 2025, 05:33
από Perry
Ηλεκτρονικά mods - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ EXPRESS [Ηλεκτρονικά mods] 4935 683726 Τελευταίο μήνυμα Απρ 07, 2025, 22:31
από Doubt
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 756 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 1494 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 22500 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 2529 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 890053 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.