αν έρθεις στο μαγαζί μου τη μια, και παρεμπιπτόντως όταν σου δείχνω κάποιο Μοντ σου πω ότι με αυτό μετράω τις αντιστάσεις που φτιάχνω. ... την άλλη σου πω, πες μου ποσά ΩΜ θες ακριβώς να στο φτιάξω με ποσα φυτιλια κλπ, και σε άλλη ανύποπτη στιγμή δεις στον πάγκο μου κεφαλές, βγάλε ότι συμπέρασμα θες.
edit από το σπίτι: εν πάσει περιπτώσει , δεν κερδίσω κάτι αν πείσω κάποιον, και ούτε αυτό προσπαθώ φυσικά. Από αλλού ξεκίνησε αυτή η κουβέντα. Αλλά ότι και αν πιστεύετε εμένα μου έχει τύχει, και μη μου πείτε πως όλοι είναι καλοί επαγγελματίες. και αν το κάνει ένας (και άλλος ένας κατ'εμένα), γιατί να μη το κάνουν και άλλοι;;; Οι κεφαλές ΑΝ έχετε προμηθευτεί (είμαι σίγουρος ότι έχετε προμηθευτεί οι περισσότεροι), είναι σε μια συσκευασία που ανοίγει όπως ανοίγουν οι σύριγγες. πόσοι από εσάς έχετε πάρει από Ελληνικά μαγαζιά και ήταν σε τέτοια συσκευασία; (σε κάποιες λίγες περιπτώσεις είναι μέσα σε μικρά νάιλον.) Και μιλάμε και για περιπτώσεις που είναι ΕΝΤΕΛΩΣ χύμα οι κεφαλές. Τόσο χύμα σε κάποιο άλλο κατάστημα απο αυτό που έλεγα πριν, που όταν ζήτησα 2,4ohm παρόλο που έγραφε πάνω 2,4ohm (κάποια από τις χύμα στον εκεί πάγκο), την μετρούσε κιόλας (γιατί να μετράς μια αντίσταση που γράφει πάνω πόσο είναι από εκεί που σου έχει έρθει;;; γιατί κάποιες άλλες κεφαλές δεν έγραφαν καθόλου νούμερο αντίστασης πάνω;).
Υ.Γ. επειδή όπως ειπα απο αλλού ξεκίνησε η κουβέντα και αλλού πήγε, βγαίνουμε και από το θέμα μας, ας το κλείσουμε αυτό το θέμα.