παιδια καλησπερα σας.Ο χρονος ζωης του vivi μηπως ξερουμε ποιος ειναι?Εννοω ειτε με ml χρησης ειτε για λογους υγιεινης.Γιατι παντα πειραζα τους cartomizers παλια και χαλαγαν μεσα σε 4-5 μερες,αλλα με το vivi με ενα dryburn και ενα καλο καθαρισμα εχει αντεξει 7 μερες και ακομα δινει σαν να τον πηρα εχθες.Δηλαδη πρεπει να αλλάζω την κεφαλη πριν μου χαλασει για λογους υγιεινης ή να το χρησιμοποιώ μεχρι να χαλασει η αντισταση ?
Ευχαριστω εκ των προτέρων 
Ο χρόνος ζωής ενός ατμοποιητή (αντίσταση) είναι άμεσα συνδεμένος με την χρήση ml και με το ζόρισμα των volts.
Ο Vivi Nova είναι -αν πέσεις σε καλές αντιστάσεις- ένας ατμοποιητής απροβλημάτιστος σε χρήση, αλλά αν ζορίσεις τις αντιστάσεις του δεν έχει παρά να σου χαλάει τη γεύση μέχρι να σε κάνει να τον βαρεθείς.
Περίπου με χρήση 3 ml /μέρα και σε volts 4-4,2 σε αντίσταση 2,4 Ω θα σε βγάλει άνετα 20 μέρες.
Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να τον συντηρείς με τακτικά πλυσίματα και καθαρισμό της αντίστασης και φυσικά από εμπειρία δική μου, αν πέσεις σε καλές αντιστάσεις που κατά τη γνώμη μου είναι αυτές με την οπή χοάνη στη μέση, θα έχει όλο αυτό το διάστημα πολύ καλή γεύση και απόδοση.
Στα παραπάνω να προσθέσεις πως έχει μεγαλύτερη διάρκεια στα πιο αραιά υγρά από ότι στα πιο παχύρρευστα.
Τέλος αν θέλουμε να πούμε δυο λόγια για την αλλαγή αντίστασης, όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα, αλλά είναι καθαρά θέμα του καθενός.
Θα σου προτείνω αν βρεις αυτές τις κεφαλές με την οπή αερισμού σαν χοάνη και καλής ποιότητας φιτίλι να χουν, αυτό το διακρίνεις αν είναι μεταξωτό στην υφή και γυαλιστερό!