Πιθανόν να μην έχεις σφίξει καλά την ανταλλακτική αντίσταση στη βάση με αποτέλεσμα
μέσα από τον άξονα να περνάει υγρό.
Όσον αφορά διαρροές είναι ο πιο στεγανοποιημένος εργοστασιακός ατμοποιητής, μόνο
από κει μπορεί να περάσει ή αν σου σπάσει το tube
Λοιπόν! Είχα παρακολουθήσει το θέμα, όχι γιατί είχα εγώ διαρροή από το vivi, αλλά μια φίλη μου. Τελικά όταν πέρασα από το σπίτι της, διαπίστωσα ότι η κεφαλή που είχε αλλάξει, δεν ήταν βιδωμένη καλά και μάλιστα ήταν αρκετά ξεβιδωμένη. Της άλλαξα σώμα (βάλαμε μεταλλικό), βίδωσα καλά την κεφαλή και γεμίσαμε. Εκείνη την στιγμή όλα έδειχναν καλά, την άλλη μέρα όμως, μου είπε ότι πάλι έχανε υγρό, αλλά χωρίς να αδειάσει όπως πριν, που δεν ήταν καλά βιδωμένη η κεφαλή, απλά έπρεπε να σκουπίζει το σώμα αρκετά τακτικά μέσα στην ημέρα.
Το ίδιο πρόβλημα, αντιμετώπισα κι εγώ με την αλλαγή του σώματος σε μεταλλικό, φυσικά πρόσεξα όλα τα παραπάνω, μάλιστα έκοψα ελαφρώς τα φυτίλια στην άκρη τους, γιατί όταν προσπαθούσα να βιδώσω την βάση στο σώμα, τα φυτίλια έπιαναν λίγο στο σπείρωμα. Άτμισμα σχεδόν όλη μέρα με το vivi και όντως κάποιες φορές έπρεπε να σκουπίζω το σώμα από τα υγρά, όχι κάτι ιδιαίτερο βέβαια, αλλά όταν μιλάμε για ένα ατμοποιητή από τους πιο στεγανοποιημένους εργοστασιακά και το λίγο είναι πολύ!!!
Όταν τελείωσε το υγρό που είχα (δεν ξέρω αν έχει σημασία, κόκκινο μήλο), το ξανά γέμισα με το ίδιο υγρό και το άφησα στην άκρη, τα φρουτάκια δεν είναι το φόρτε μου, από καμιά φορά για αλλαγή στη γεύση. Σήμερα, μετά από δυο μέρες, είδα την χαρτοπετσέτα όπου είχα αφήσει το vivi μούσκεμα και μάλιστα τόσο, που και το χαρτί που είχε από κάτω ήταν εξίσου μουσκεμένο!!! Άνοιξα το vivi και είδα ότι είχε αδειάσει πολύ κάτω από την μέση, ενώ όπως έγραψα το άφησα γεμάτο.
Ξανά έκανα όλους τους έλεγχους που αναφέρονται εδώ, αλλά δεν βρίσκω κάποια αιτία για να χάνει το υγρό!