vaping.gr

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το site και η δημόσια συζήτησή μας απευθύνεται μόνο σε άτομα ήδη εξαρτημένα από τη νικοτίνη που ενδιαφέρονται να πληροφορούνται για θέματα γύρω από το άτμισμα και είναι άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

424 επισκέπτες, 5 χρήστες
ThioVag, Ποντικός, I.P, Mantis039, vasim

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση vaping

Χειρότερη γεύση που έχετε δοκιμάσει

Αποσυνδεδεμένος Lorentzo

• *
  • 71
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Χειρότερη γεύση που έχετε δοκιμάσει
« Απάντηση #915 στις: Νοε 21, 2013, 05:55 »
Σοκολάτα κ κάμελ απο hangsen τα χειρότερα ,
η σοκολάτα έχει πολύ βαριά μυρωδιά κ μου θύμισε το γάλα που βράζαμε στο χωριό κ έπιανε τη πέτσα απο πάνω  :laugh1: έχει κ μια ιδέα κακάο αλλά όλα τα καλύπτει η βαριά γαλατίλα.
Έπλυνα το μπουκαλάκι με σαπουνάκι rexona να φύγει η μυρωδιά γιατί είχε στάξει λίγο απο το καπάκι κ το άφησα ανοιχτό στο μπαλκόνι μπας κ ξεμυρίσει (ωριμάσει που λένε).
Έβαλα ελάχιστο σαν πρόσμειξη σε άλλα καπνικά υγρά ,μέχρι κ σε δυνατή μέντα έβαλα ,
αλλά τα υπερκαλύπτει όλα η σοκολάτα γίδα ;D
To κάμελ είχε μια περίεργη γεύση φαρμακείου κ το σούταρα  αμέσως,
κάποια άλλα της hangsen  βγήκαν πολύ καλά όπως το indian tabacco :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος hondasapien

• **
  • 345
« Απάντηση #916 στις: Νοε 23, 2013, 05:44 »
Φράουλα και σοκολάτα άρωμα από FA.
Ειδικά η σοκολάτα σαν να ατμίζεις οινόπνευμα.
Την πάτησα και  έφτιαξα και ποσότητα γιατί παρασύρθηκα.
Όποιος τα θέλει του τα χαρίζω.

Αν επιτρέπεται από τους κανόνες του φόρουμ να τα χαρίσω από εδώ γιατί δεν έχω συμπληρώσει ακόμα τις
απαιτούμενες προυποθέσεις για να τα βάλω στο κατάλληλο νήμα.
Απλα να μην πάνε χαμένα αφού θα υπάρχει κάποιος που θα του κάνουνε.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 23, 2013, 05:52 από hondasapien »

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• Ανθυπομέλος
  • 1732
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
« Απάντηση #917 στις: Νοε 23, 2013, 12:15 »
Παρ' ότι η After-8 είναι μία από τις πολύ αγαπημένες μου φίρμες ατμιστικών υγρών, το χειρότερο υγρό που έχω δοκιμάσει στους σχεδόν εννιά μήνες που ατμίζω, είναι δικό της και είναι το Cigar! Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει ένα πούρο με αυτό το υγρό (το έχω προμηθευτεί έτοιμο e-liquid, και όχι άρωμα). Η γεύση του είναι μία μίξη από μαλακτικό ρούχων με άρωμα πικραμύγδαλου, και λιβάνι. Επίσης, πολλές νότες ανθισμένου ανοιξιάτικου κήπου κυκλοφορούν μέσα του...

Πάντα με χιουμοριστική διάθεση, θα πρότεινα να μετονομαστεί σε: Monastery ή Ανθισμένος Άθως.  :D
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 23, 2013, 14:13 από 30SmokingYears »

Αποσυνδεδεμένος Pouf

• 605
« Απάντηση #918 στις: Νοε 26, 2013, 23:57 »
Cigarrillos, Puros και Virginia από El Toro.

Είναι τα μοναδικά υγρά από όσα έχω αγοράσει τα οποία έχυσα αμέσως στον νεροχύτη. Δεν άντεχα ούτε να τα βλέπω. Κατάφεραν μετά από μόνο 2-3 τζούρες να ζωγραφίσουν στο πρόσωπό μου την έκφραση της αηδίας. Μπόχα από σαπισμένη χορταρίλα, είναι η πρώτη επιεικής περιγραφή που μπορώ να δώσω.

Από Flavour Art, σκέτη απογοήτευση ήταν το 7 Foglie και το Cuban Surpreme.

Αποσυνδεδεμένος vamaxin

• 1206
« Απάντηση #919 στις: Νοε 27, 2013, 00:10 »
καραμέλα

Αποσυνδεδεμένος Cruiser79

• Hasta la vista... baby!
  • 9100
  • Ομορφαίνει, δεν παχαίνει!
    • Cruiser's e-liquid reviews

Αποσυνδεδεμένος demkoni

• Όλα ίδια είναι!!
  • 1672
  • Τα πάντα όλα...
« Απάντηση #921 στις: Νοε 27, 2013, 09:32 »
Φίλε 30χρονιακαπνισμένα να φανταστείς ότι το cigar είναι από τα πολύ αγαπημένα μου!!! :)) επίσης, στο άσχετο μια κοπέλα, καθώς άτμιζα cigar μου είπε... "Άρωμα πούρου, έτσι;" (Εγώ κάνω DIY)

Τελικά η προσωπική γεύση μας είναι πράγματι απίστευτη!!!
Εξαιρετική περιγραφή όμως!!! :thumpup: :laugh1:

Για εμένα αυτή την περίοδο το χειρότερο ξαναέγινε το Virginia από FA.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτό... Άνα περιόδους δεν θέλω να το μυρίσω, και κάποιες στιγμές το ψάχνω φανατικά!!!
Τελικά είμαι  :idiot2:
« Τελευταία τροποποίηση: Νοε 27, 2013, 09:47 από demkoni »

Αποσυνδεδεμένος 30SmokingYears

• Ανθυπομέλος
  • 1732
  • Everything you can imagine is real (Pablo Picasso)
« Απάντηση #922 στις: Νοε 28, 2013, 12:54 »
Μα, και βέβαια είναι υποκειμενική η αντίληψη της γεύσης (και όχι μόνο των ατμιστικων υγρών). Λαμπρό παράδειγμα η άποψη μας (των δύο μας, εννοώ) για το ίδιο υγρό. Άλλος για Χίο τράβηξε, κι άλλος για Μυτιλήνη! :D

Sent from my ST21i using Tapatalk

Αποσυνδεδεμένος kritikos727

• Το ηλεκτρικό τσιγάρο είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες εφευρέσεις για τους καπνιστές και νομίζω ότι θα καταλήξουμε σε διάσωση περισσότερων ανθρώπινων ζωών από οποιαδήποτε άλλη εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  • 1209
  • Ευτυχώς γλύτωσα από το καρκινογόνο τσιγάρο !!!
    • Riza Apartments
« Απάντηση #923 στις: Νοε 29, 2013, 10:54 »
Τί γκαντεμιά πάλι σήμερα !!!! :wall: :wall: :wall: :wall: :heat: :heat: :heat: :angry_red: :angry_red: :angry_red: :angry_red_tooths: :angry_red_tooths: :angry_red_tooths: :P :P :P :P

Πρωί πρωί λέω να καθαρίσω και να μαζέψω τα μπουκαλάκια με τα αρώματα .
Βάζω ένα στην άκρη για να το πλύνω και να φτιάξω λήγω Annty Beka που θα παραλάβω σήμερα ...
Δέν πρόσεξα τί έγραφα από έξω γιατί είχαν σβήσει τα γράμματα , ενώ τα τακτοποιούσα σε νέο και γερό κουτί ξέμεινα από υγρό στον ατμοποιητή και λέω να βάλω το τελευταίο 1 ML που είχε μείνει απο το Bahraini Apple που ήταν όμοιο με το μπουκαλάκι που θα έπλενα .... το κακό έγινε !!!!! έβαλα κατά λάθος υγρό πάνω από 18 μηνών και το χειρότερο όλον όσων έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα .
Cowboy Blend απο inawera που μου μυρίζει ιδρωμένο σαμάρι αλόγου μαζί με ακαθάριστο στάβλο παντός είδους ζωντανού !!!!!!!

:wall: :wall: :wall: :wall: Πώ πώ έφτυνα ...πέταξα και τα μορτάκια και τον ατμοποιητή και πήγα στο μπάνιο .... τι βούρτσες τί γαργάρες φτου φτού  τίποτα ......να τα βγάλω σας λέω ... θα πάθω δηλητηρίαση λέω και εκεί που ψάχνω μου κατεβένει η ιδέα της τσικουδιάς και του ούζου .....
Ευτυχώς τώρα είμαι καλά  μόνο που
Είμαι λιγάκι

Καλημέραααααααααααααααααααα

Αποσυνδεδεμένος Επιτέλους το έκοψα

• To πλήρωμα μιας μη επανδρωμένης αποστολής...
  • 1555
« Απάντηση #924 στις: Νοε 29, 2013, 11:08 »
Έχω παρατηρήσει  στα αρώματα της Inawera όταν περάσουν  το έτος η γεύση τους αλλάζει δραματικά προς το χειρότερο και μιλάμε για Top αρώματα της εταιρείας όπως το Tobacco C ή το Black cherry. Επίσης το ίδιο σε κάποια σκούρα αρώματα της FA όπως η  σοκολάτα με αποκορύφωμα το Cacao που καταλήγει σε "δηλητήριο" η γεύση του και είναι αδύνατον να το ατμίσεις. Γενικά καλό είναι να ψάχνετε  σχολαστικά τις ημερομηνίες των αρωμάτων πριν τα αγοράσετε ειδικά οι ατμιστές που έχουν την τάση να δοκιμάζουν συνεχώς διαφορετικές γεύσεις και το στοκ τους να  γιγαντώνεται.

Αποσυνδεδεμένος staurosvlh

• *
  • 8
« Απάντηση #925 στις: Ιαν 12, 2014, 20:18 »
Έμενα το χειρότερο υγρό που ατμισα(2-3 τζουρες κατάφερα) έιναι το espresso απο FA δεν ξέρω μου θυμησε κατι από καφέ άλλά αυτόν που οταν τον έχεις σχολαση κάνεις το φλυτζανακι τασακι

Αποσυνδεδεμένος Panosbek

• **
  • 137
  • Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι
« Απάντηση #926 στις: Ιαν 12, 2014, 21:34 »
Maxboro και ry4 της flavourart, τα χειρότερα που δοκίμασα. Μετά από λίγα λεπτά με έπιανε πονοκέφαλος και αναγούλα. :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος Ritsa M

• *
  • 56
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #927 στις: Ιαν 24, 2014, 23:28 »
Χειρότερες γεύσεις από ΑΤΜΟΣ, KAPNOS και ΒΑΡΒΑΡΑ :thumpdown:

Αποσυνδεδεμένος analyzer

• *
  • 86
« Απάντηση #928 στις: Ιαν 25, 2014, 00:13 »
Το βραβειο των χειροτερων γευσεων για μενα. Το τοπ 3 (υποτιθεται) της liqua
Liqua Cuban Cigar, Liqua Turkish tobacco, Liqua French pipe

Aπλα...τραγικα και τα 3!!!

Ουτε στη μεγιστη χαρμανα δεν θα τα ξαναδοκιμαζα....

Αποσυνδεδεμένος johngr

• μαγκαιβερ
  • *
  • 62
    • SERVICE - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ - ΕΞΟΥΣΙΟΔ. SERVICE SAMSUNG LG PANASONIC
« Απάντηση #929 στις: Ιαν 25, 2014, 00:15 »
χειροτερη γευση απο ατμος το ''φωτια'' (θυμιζει πιτσινια εμποτισμενα με αποσταγμα απο μπεικον γαιδαρου) :wall: ετσι μου ρθε να βαλω φωτια στο μπουκαλακι και να το σβουριξω απο το παραθυρο..να φαει φωτια που λεμε στα μερη μου...
ααα..επισης και τα ''λατακια'' απο flavour art μου θυμισε κατι σε ζωμο απο το εσωτερικο γαλοτσας και ιδρωμενης μασχαλης.... :wall:

Τελευταία θέματα

Τίτλος Πίνακας Απαντήσεις Εμφανίσεις Τελευταίο μήνυμα
VOOPOO VINCI SPARK 100 KIT [Ηλεκτρονικά mods] 0 90 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 19:26
από zamploutos
Καινουριος στο ατμισμα. Γνωμη για μονης χρησης τυπου Blu, Vuse και αλλα. Γενικά για τις συσκευές ατμίσματος 1 237 Τελευταίο μήνυμα Απρ 03, 2025, 09:22
από gstamatos
Omerta Liquids Shake and Vape 35 20260 Τελευταίο μήνυμα Απρ 02, 2025, 13:23
από Antiprosopos
ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑ – Η ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΤΜΙΣΜΑΤΟΣ Θέματα υγείας 7 1066 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 30, 2025, 19:03
από Σταύρος 63
Αυτοπαρουσίαση μελών ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - Κανονισμοί - ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ μελών 3462 877939 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 27, 2025, 22:40
από kostas.
Shake and Vape - Ερωτήσεις εξπρές και γενικές πληροφορίες Shake and Vape 1827 362173 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 24, 2025, 12:36
από Buliwyf
Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΜΑΣ (ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ E-LIQUID ΜΑΣ) Ιδιοκατασκευές υγρών 2046 467081 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 21:52
από mario1985
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ Περιοχή νέων μελών 10860 1909539 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 22, 2025, 13:30
από Tem
Κλώνοι επισκευάσιμων - Ερωτήσεις εξπρές και νέες κυκλοφορίες [Κλώνοι επισκευάσιμων] 2947 519771 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 12:59
από Valantis04
Vape distillery bubblegum Ιδιοκατασκευές υγρών 3 1611 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 16, 2025, 06:33
από Aoratix
Τσιγαρίσιες γεύσεις (καπνικά υγρά ή αρώματα) ΥΓΡΑ (γενικά) 1475 375697 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 14, 2025, 04:27
από Antiprosopos
Επισκευάσιμοι ατμοποιητές. Ερωτήσεις EXPRESS Επισκευάσιμοι ατμοποιητές 4712 701854 Τελευταίο μήνυμα Μαρ 13, 2025, 20:29
από EΡΕΒΟΣ